`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Look

Look Keo 2 Max Graphite

Look Keo 2 Max Graphite

Look Keo 2 Max Graphite

Look Keo 2 Max Graphite

 • Look Keo 2 Max Graphite
 • Look Keo 2 Max Graphite
 • Look Keo 2 Max Graphite
 • Look Keo 2 Max Graphite
 • Look Keo 2 Max Graphite

Look Keo 2 Max Graphite

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Look Keo 2 Max Graphite

TEKNISK INFORMATION:


STOR OCH RESISTENT CLEAT kontaktyta

För en mer effektiv och mer bekväm pedal stroke har Ko 2 MAX en knap område kontaktyta 12% större än Ko Carbon. För att ytterligare förbättra överföringen av makt och att livslängden på pedalen, är denna yta av rostfritt stål formas direkt i pedal kroppen.


LIGHT: 122gr

På endast 122 gram (i Carbon version, 130g i Composite), är Ko 2 MAX en av de lättaste pedalerna i sin kategori. Detta har uppnåtts genom användning av en kol injektionsprocessen möjliggör för viktminskning och bättre hållbarhet


PÅLITLIGHET

Särskild uppmärksamhet riktades på tillförlitlighet och tillhandahålls genom funktioner såsom: en injicerad koldioxid pedal kropp, en rostfri knap kontaktyta, en överdimensionerad axel med dubbla tätningar, vilket gör detta en pedal byggd för att hålla.

Den nya linjen av Ko 2 MAX pedaler upprätthåller en låg höjd knap kontakt även med användning av en stål oversize axel. Pedalen är byggd med två miniatyr kullager (12mm inner x 18mm ytterdiameter) och ett nållager. LOOK axlar är endast godkända när de har överlevt en miljon cykler vid 100 varv per minut med en 90kg (£ 198) last i mitten av pedalen och en excentrisk rotation (replikera en bula varje varv). Detta test överträffar stor del gällande standarder (referens NF EN 14781).

Dubbla tätningar ökar lagrets livslängd.


JUSTERBART Q-FACTOR

Tack vare 14 mm av gängorna på det nya utseendet axel, kan Q-faktorn förlängas med 2 mm med hjälp av särskilda brickor kan köpas separat.

Användning av dessa specifika brickor resulterar i en Q-faktor på 55mm kontra original 53mm.


Letar du efter material från Look och speciellt Look Keo 2 Max Graphite? På bikeinn, kan du hitta en fullständig lista av Komponenterprodukter och cyklingtillbehör. Gör din betällning på vår onlinebutik bikeinn. Du har 75 olika sätt att betala på . Kolla in vår katalog och få specjalerbjudanden på cykling. Och om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Funktioner Look Keo 2 Max Graphite

kundens omdömen och frågor (4)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Pedaler

-

Kvaliteten är utmärkt !!! Om man tittar på alla elden.

Den levereras med vikar?

-

Hello. Dessa pedaler komma med kallor?

våra experter svarar

Hej Ja. Pedalerna kommer med häftklamrar. Hälsningar.

Sammanfattning pedaler

-

Pris / prestanda är bra

Excellent

-

Utmärkt mycket bra värde för pengarna, bra service.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga