`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Look

Look Keo Blade 2 Cr 16

Look Keo Blade 2 Cr 16

Look Keo Blade 2 Cr 16

 • Look Keo Blade 2 Cr 16
 • Look Keo Blade 2 Cr 16
 • Look Keo Blade 2 Cr 16
 • Look Keo Blade 2 Cr 16

Look Keo Blade 2 Cr 16

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Look Keo Blade 2 Cr 16

Specifikationer:


- Ny kol blad placerad i hjärtat av pedalen


- Aero profil


- Mycket stor och bred trampytan


- Permanent cleat stoppkontakt


- Ny 13 mm bunthöjd


- Mycket lätt: 110 g (288 g paret med dobben och hårdvara)


- 3 knap frigör motstånd: 12/16/20


- 100% tillverkad i Frankrike


- Användning: väg - från fritid till konkurrens


- Kropp: injicerade lång kolfiber


- Spindel: Chromoly


- Ämne: 9/16 x 20 mm


- Rullager: 2 kullager, 1 nållager


- Höjd spindel / sula: 13 mm


- Pedal spindel / vev avstånd: 53 mm


- Spänning: 3 olika nivåer 12,16 och 20


- Dubbar: grå Keo grepp knapar


- Vinkel frihet: 0, 4,5 eller 9 beroende på typ av knap


- Pedalvikt: 110 g per pedal (288 g per par med bommar och hårdvara)


- Tillbehör: ett par grå Keo grepp knapar + hårdvara (6 skruvar 5 x 11 mm och 6 brickor)Teknik:


Den Kéo Blade 2 är resultatet av en lång process som genomförs av LOOK ingenjörer att optimera alla de innovativa koncept som utvecklats för Keo Blade Carbon.


Den Kéo Blad 2 är en mer lugnande, mer stabil, lättare och mer kraftfull pedalen. Dess design som integreras helt bladet för bättre aerodynamik.


Den Kéo Blade 2 koncept, som bygger på ett kol blad, möjliggör en styvare knap release, som matar ut foten mycket snabbare i slutet av frigör process än en traditionell sping.


Detta gör pedalen mycket säker och tillät oss att ta bort motståndet inställningen. Men, för att tillfredsställa alla cyklister, är Kéo Blade 2 finns i 3 olika hårdheter: version 12 som kommer att vara perfekt för de flesta användare, version 16 för ryttare som söker mer stöd och version 20 för den som söker maximalt stöd.


Det är möjligt att byta från en version till en annan genom att ändra blad med ett specialverktyg.


Med en fullständig integrering av kol fjäderbladet i kroppen av pedalen är Kéo Blade 2 pedalen med den bästa aerodynamiska profilen någonsin skapats. Dessutom är de två kanaler på vardera sida av kroppen medge optimal luftflöde.


Den Kéo Blade 2 har en 68 mm bred rostfri plåt gjuten i kroppen, vilket gör att knap maximal kontakt med pedalen hela tiden, oavsett pedalvinkeln anpassas.


För att förbättra stabiliteten och fotstöd, säkerställer den nya designen att formen av dobben passar perfekt att av stoppet och är alltid i kontakt med den, oavsett tramp vinkel.


Vikten på pedalen har minskat jämfört med den tidigare versionen. Detta är möjligt tack vare en ny och tunnare spindel som är lättare, och även till en viktökning på materialet av pedalkroppen.


Särskild uppmärksamhet har ägnats åt tillförlitlighet: hög motståndskroppen, rostfritt stål lagerytan, överdimensionerade Spindel med dubbla tätningar, vilket gör denna pedal en mycket säker och hållbar produkt.


Spindel profil: För att uppnå större effektivitet, har den nya Keo Blade 2 spindel minskade bunthöjden genom att använda en överdimensionerad Chromoly spindel. Den består av två miniatyr kullager: en 12 mm inner x 18 mm ytterdiameter, en 6mm inner x 12 mm ytterdiameter och ett nållager.


LOOK spindlar är endast godkända efter ett rotationsprov på 2 miljoner cykler vid 100 rpm med en belastning på 90kg i mitten av pedalen och en excentrisk rotation (replikera en bula varje varv).


Detta test är mycket högre än den nuvarande standarden: den EN14781. En dubbel tätning säkerställer lagren har en mycket lång livslängd.


Välkommen till vårt Look Keo Blade 2 Cr 16 specialerbjudande. På bikeinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras cyklingutrustning, men också expertinformation på cyklingprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Pedaler.

Funktioner Look Keo Blade 2 Cr 16

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga