`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Look

Look Keo Blade 2 Pro Team Ti

 • Look Keo Blade 2 Pro Team Ti
 • Look Keo Blade 2 Pro Team Ti

Look Keo Blade 2 Pro Team Ti

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Look Keo Blade 2 Pro Team Ti

Funktioner:

Integrerad kol bladfjädern som presenterar en aerodynamisk profil samt snabb och säker klämma in och klippa ut.

aero profil

Mycket stor och bred trampytan

Permanent cleat stoppkontakt

Ny 13mm bunthöjd

Mycket lätt: 90 g (248g paret med knap och hårdvara)

3 dubb frisättning motstånd: 12/16/20

Snabba och säkra knap inträde / släpp tack vare bladet

Maximal kraftöverföring thanls till den nya trampytan och stapelhöjd

Stora fot support, tack vare permanent knap stoppkontakt oavsett trampa vinkel

Specifikationer:

Teknisk data:

ANVÄNDNING: VÄG FRÅN FRITID KONKURRENSEN

KROPP: injicerat LÅNG KOLFIBER

SPINDEL: TITANIUM

GÄNG: 9/16 X 20 MM

RULL BEARING: 2 kullager, ett NÅLLAGER

HÖJD spindel / ENDA: 13 MM

PEDAL spindel / CRANK AVSTÅND: 53 MM

Spänning: 3 olika nivåer 12,16 och 20

Knapar: GRÅ KEO Cleat LINLÅS

ANGULAR FRIHET: 0 °, 4,5 ° eller 9 ° beroende på typ av KIL (Svart, Grå eller röd)

PEDAL VIKT: 90G per pedal (248G per par MED BOMMAR OCH hårdvara)

TILLBEHÖR: ett par GRÅ KEO KIL LINLÅS + hårdvara (6 skruvar 5 x 11 mm och 6 brickor)

Technologies:

keofit:

Anpassa klotsar Justering tack vare KEO FIT systemet

Hitta KEO FIT centra:

Den Kéo Blade 2 är resultatet av en lång process som LOOK ingenjörer att optimera alla de innovativa koncept som utvecklats för Keo Blade Carbon. Den Kéo Blade 2 är en mer lugnande, mer stabil, lättare och mer kraftfull pedal. Dess utformning integreras helt bladet för bättre aerodynamik.

Mycket säker KIL ENTRY / RELEASE:

Den Kéo Blade 2 koncept, baserat på ett kol blad, möjliggör en styvare knap release, som matar ut foten mycket snabbare i slutet av utsättningen process än en traditionell sping.

Detta gör pedalen mycket säker och tillät oss att ta bort motståndet inställningen. Men för att tillfredsställa alla cyklister är Kéo Blade 2 finns i 3 olika hårdheter: version 12 som kommer att vara idealisk för de flesta användare, version 16 för ryttare som vill ha mer stöd och version 20 (*) för den som söker maximalt stöd. Det är möjligt att byta från en version till en annan genom att ändra blad med ett specialverktyg.

Aerodynamiska profilen:

Med en fullständig integration av kolet bladfjädern i kroppen av pedalen, den Kéo Blade 2 är pedalen med den bästa aerodynamiska profilen någonsin skapats. Dessutom de två kanalerna på vardera sidan av kroppen medge optimal luftflöde.

Maximalt pedal BREDD OCH YTA:

Den Kéo Blade 2 har en 68 mm bred rostfri plåt gjuten i kroppen, vilket gör dobben maximal kontakt med pedalen hela tiden, oavsett trampa vinkel anpassas.

PERMANENT KIL STOP KONTAKT för bättre stabilitet:

För att förbättra stabiliteten och fotstödet, säkerställer den nya designen att formen av dobben passar perfekt den hos stoppet och är alltid i kontakt med den, oavsett trampvinkeln.

MYCKET LJUS: 90 G KIL + pedal set = 124G:

Vikten av pedalen har minskat jämfört med föregående version. Detta är möjligt tack vare en ny och tunnare spindel som är lättare, och även till en viktökning på materialet av pedalkroppen.

Mycket pålitlig:

Särskild uppmärksamhet har ägnats åt tillförlitlighet: hög motståndskraft kroppen, rostfritt stål lageryta, överdimensionerade Spindel med dubbla tätningar, vilket gör denna pedal en mycket säker och hållbar produkt.

Spindel profil: För att uppnå större effektivitet, har den nya Keo Blade 2 spindel minskade bunthöjden genom att använda en överdimensionerad Titanium spindel. Den består av två miniatyrkullager: en 12mm inner x 18mm ytterdiametrar, en 6mm inner x 12mm ytterdiameter och en nål rullager.

LOOK spindlar är endast godkända efter en rotations test av 2 miljoner cykler vid 100 rpm med en belastning av 90kg på mitten av pedalen och en excentrisk rotation (replikera en bula varje varv). Detta test är mycket högre än den nuvarande standarden: den EN14781. En dubbel tätning säkerställer lagren har en mycket lång livslängd.


cykling butiken, bikeinn, kan du hitta olika storlekar på Look Keo Blade 2 Pro Team Ti och i många olika färger. Förutom det kan du också komplettera din beställning med produkter relaterade till Look Keo Blade 2 Pro Team Ti som kategorin Komponenter från vår cyklingbutik online. Läs våra experters råd och guidning angående cyklingutrustning och även Look Keo Blade 2 Pro Team Ti omdömen.

Funktioner Look Keo Blade 2 Pro Team Ti

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga