`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Look

Look Look Keo Blade 2 Pro Team Cr 12

 • Look Look Keo Blade 2 Pro Team Cr 12
 • Look Look Keo Blade 2 Pro Team Cr 12

Look Look Keo Blade 2 Pro Team Cr 12

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Look Look Keo Blade 2 Pro Team Cr 12

ISM Adamo Attack sadel infördes 2013. Det var officiellt pensionerad av ISM i oktober 2015. Det är möjligt att vissa återförsäljare eller distributörer kan ha lager av attacken efter detta datum. Kunder som är intresserade av en ny attack bör kolla den uppdaterade versionen - PN 1,0.

Funktioner:

Snabba och säkra knap inträde / släpp tack vare bladet

Maximal kraftöverföring thanls till den nya trampytan och stapelhöjd

Stora fot support, tack vare permanent knap stoppkontakt oavsett trampa vinkel

Ny kol blad placerad i hjärtat av pedalen

aero profil

Mycket stor och bred trampytan

Specifikationer:

ANVÄNDNING: VÄG FRÅN FRITID KONKURRENSEN

KROPP: injicerat LÅNG KOLFIBER

TILLBEHÖR: ett par GRÅ KEO GRIP LINLÅS + hårdvara (6 skruvar 5 x 11 mm och 6 brickor)

Mycket lätt: 110g (288 g paret med knap och hårdvara)

Teknologi:

Den Kéo Blade 2 är resultatet av en lång process som LOOK ingenjörer att optimera alla de innovativa koncept som utvecklats för Keo Blade Carbon. Den Kéo Blade 2 är en mer lugnande, mer stabil, lättare och mer kraftfull pedal. Dess utformning integreras helt bladet för bättre aerodynamik.

Mycket säker KIL ENTRY / RELEASE:

Den Kéo Blade 2 koncept, baserat på ett kol blad, möjliggör en styvare knap release, som matar ut foten mycket snabbare i slutet av utsättningen process än en traditionell sping.

Detta gör pedalen mycket säker och tillät oss att ta bort motståndet inställningen. Men för att tillfredsställa alla cyklister är Kéo Blade 2 finns i 3 olika hårdheter: version 12 som kommer att vara idealisk för de flesta användare, version 16 för ryttare som vill ha mer stöd och version 20 för den som söker maximalt stöd. Det är möjligt att byta från en version till en annan genom att ändra blad med ett specialverktyg.

Aerodynamiska profilen:

Med en fullständig integration av kolet bladfjädern i kroppen av pedalen, den Kéo Blade 2 är pedalen med den bästa aerodynamiska profilen någonsin skapats. Dessutom de två kanalerna på vardera sidan av kroppen medge optimal luftflöde.

Maximalt pedal BREDD OCH YTA:

Den Kéo Blade 2 har en 68 mm bred rostfri plåt gjuten i kroppen, vilket gör dobben maximal kontakt med pedalen hela tiden, oavsett trampa vinkel anpassas.

PERMANENT KIL STOP KONTAKT för bättre stabilitet:

För att förbättra stabiliteten och fotstödet, säkerställer den nya designen att formen av dobben passar perfekt den hos stoppet och är alltid i kontakt med den, oavsett trampvinkeln.

MYCKET LÄTT: 110 G KIL + pedal set = 144G

Vikten av pedalen har minskat jämfört med föregående version. Detta är möjligt tack vare en ny och tunnare spindel som är lättare, och även till en viktökning på materialet av pedalkroppen.

Mycket pålitlig:

Särskild uppmärksamhet har ägnats åt tillförlitlighet: hög motståndskraft kroppen, rostfritt stål lageryta, överdimensionerade Spindel med dubbla tätningar, vilket gör denna pedal en mycket säker och hållbar produkt.

Spindel profil: För att uppnå större effektivitet, har den nya Keo Blade 2 spindel minskade bunthöjden genom att använda en överdimensionerad Chromoly spindel. Den består av två miniatyrkullager: en 12mm inner x 18mm ytterdiametrar, en 6mm inner x 12mm ytterdiameter och en nål rullager.

LOOK spindlar är endast godkända efter en rotations test av 2 miljoner cykler vid 100 rpm med en belastning av 90kg på mitten av pedalen och en excentrisk rotation (replikera en bula varje varv). Detta test är mycket högre än den nuvarande standarden: den EN14781. En dubbel tätning säkerställer lagren har en mycket lång livslängd.


Välkommen till vårt Look Look Keo Blade 2 Pro Team Cr 12 specialerbjudande. På bikeinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras cyklingutrustning, men också expertinformation på cyklingprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Pedaler.

Funktioner Look Look Keo Blade 2 Pro Team Cr 12

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga