`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Mavic

Mavic Ksyrium Elite Pair

 • Mavic Ksyrium Elite Pair
 • Mavic Ksyrium Elite Pair

Mavic Ksyrium Elite Pair

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Mavic Ksyrium Elite Pair

I över ett decennium, har Ksyrium Elite stått för hög tillförlitlighet, låg vikt och mångsidighet, använder samma högteknologiska funktioner från Ksyrium SL, men på ett ännu mer attraktivt prisläge. Mavic? Exklusiva och patenterade Fore Drilling skapar en stark och hållbar koppling av ekrarna på fälgen medan våra innovativa Isopulse snörning förbättrar stabiliteten och styvhet i sidled under tunga laster som tävlar eller klättring.

Nytt för 2015 är den helt ny utformning av fälgen. De är nu bredare, genom att öka den invändiga bredden av 2 mm vi ger däcket en större ytarea för att förbättra både komfort och rullande effektivitet. Luftvolymen har ökat med 18%, vilket ger följande fördelar:

Lägre rullmotstånd För samma däcktryck rullmotståndet minskas med 13%

Ökad komfort med bibehållen rullmotstånd du kan sänka däcktrycket med 20 psi

Förbättrad punktering prestanda En större klyfta mellan vägen och fälgkanten minskar risken för en nypa platt eller? Ormbett?

Allt detta resultat uppnås utan någon viktökning, tack vare användningen av vår exklusiva patenterade ISM4D teknik. Trogen Elite filosofi, att erbjuda bästa tillgängliga teknik när det verkligen gäller, ISM4D lämnar den exakta mängden material runt ekrarna att maximera balans mellan hållbarhet, styrka och vikt. Resultatet är ett brett ännu superlätt kanten på bara 405g.

Finishen har också re utformade och uppgraderas med hjälp av en kombination av matt och blankt kontrasterande att komplimentera höga prestanda och teknik av hjulpar. Finns i tre färgalternativ beroende på dina personliga preferenser och för att matcha din cykel och utrustning svart på svart, svart med röda höjdpunkter och svart med blå höjdpunkter.

Den nya Ksyrium Elite kommer fortfarande att komma utrustade med vår Yksion Pro däck. Den Yksion Pro Griplink är optimerad för framhjuls använda tack vare sin klibbiga förening, vatten evakuering slitbanemönster och superstarka Kevlar platt skydd, kommer att hålla dig säker på alla vägbanan och i alla väder. Bakhjulet levereras med Yksion Pro Powerlink med sin specialdesignad förening, förstärkt smidig nylonhölje och slitbanemönster för att öka rullande effektivitet. Resultatet är inte bara en snabb och pålitlig utför däcksystemet, men en som också är extremt låg vikt på bara 210 g i en generös och bekväm 25mm bredd.

Funktioner:

Förbättrad åkkomfort och lätt:

Bredd 17 mm inner kant för ökad luftvolym

ISM 4D superlight fälg

Dubbla hopförda ekrar stål

Hållbar hållbarhet:

Fore borrning ger en säker eker fälg gränssnitt /

Tätade patronlager

Fälgar:

Material: Maxtal

Höjd: fram 24mm bak 26 asymmetrisk

Led: SUP

Borrning: Fore

Bromsspår: UB Kontroll

Viktminskning: ISM 4D

Ventilhålets diameter: 6,5 mm

Däck: stuknings

ETRTO storlek: 622x17C

Rekommenderade däckdimensioner: 25 till 32 mm

Ekrar:

Material: stål

Form: straight pull, blad, främre dubbel butted

Nipplar: Fore integrerade aluminium

Räkna: fram 18, bak 20

Snörning: främre radiell, bakre Isopulse

HUB:

Främre och bakre kroppar: aluminium

Axel material: aluminium

Justerbara tätade patronlager

Frihjul: FTS L stål

DÄCK:

Yksion Pro GripLink (fram) och Powerlink (bak)

Fram och bak Bana: Singel Förening

Hölje: 127 TPI

Breaker: Front Kevlar, bakre nylon

Dimension: 25 622 (700x25c)

Max. Tryck: 25mm 7.7 bar 110 PSI

Leveransen ingår:

BR301 snabbkopplingar (V24 501 01 frt, V24 502 01 bak)

MULTIFONCTION justeringsnyckel (325 423 01)

Användarguide

AVSEDD ANVÄNDNING:

Rekommenderad viktgräns: 120 kg

Specifikationer:

Vikt: 1550 gram

Teknik:

Exklusiva koldioxidutsläpp:

Exklusiva kol hjul teknik som utvecklats av Mavic erbjuder en perfekt balans mellan prestanda och reliability.CXR Wheel Däck Systems är konstruerade för triathleter och platta väg- eller tempolopp lopp, med överlägsen aero prestanda, snabbhet och stabilitet. En mångsidig och lätt kol clincher, den kosmiska Carbone 40 C Hjuldäck System uppfyller kraven i det dagliga ridning, med Mavic? Exklusiva TgMax hög temperatur kolfiber för den säkraste och mest pålitliga inbromsning.

Ksyrium reinvented: Bredare, Carbon, skiva och en ny lekplats

ISM 4D:

Inter TALADE Fräsning 4 Mått En exklusiv Mavic patenterade koncept, ISM 4D minskar avsevärt i vikt och tröghet utan att kompromissa med hållbarheten. Snabbare accelerationer, bättre hantering och mer motstånd; rätt mix för att göra det bästa av varje åktur. Den släta profilen hjälper också minska luftmotstånd

15% lättare kant, den lägsta tröghet för omedelbar acceleration, bättre hantering och snabbare klättring

Tjocklek variabel kant optimerar begränsningar hantering för mer tillförlitlighet

Smidigare fälgprofilen ger bättre luftflöde som minskar motståndet för högre hastighet

GripLink:

Grip och styra en framdäcket, om en NITARE eller ett rörformat, fullt ut måste befria hjulet? S förmåga att hålla marken och styra cykeln. Därför GripLink däck optimerade för användning fram, genom att erbjuda ett överlägset grepp och extra punkteringsskydd.

Det säkraste greppet med stor styrorganen: grippy gummiblandning och vatten evakuering slitbanemönster

Håll vägen i varje situation: lätt och smidig med hög densitet hölje

Minskad risk för lägenheter: stark Kevlar anti punktering brytare

Powerlink:

Lågt rullmotstånd En bakre däck, om en NITARE eller ett rörformat, fullt ut måste befria hjulet? S förmåga att överföra ström och genererar fart. Därför är Powerlink däck optimerade för bakhjulet användning, genom att minimera rullmotstånd.

Överlägsen energiöverföring, lågt rullmotstånd och säkert grepp tack vare optimerad slitbanemönster

Förbättrad enhet: lätt och smidig med hög densitet hölje

Högre hållbarhet och minskad risk för lägenheter: nylon anti punktering brytare

FTS L:

Force Transfer System Ljus Förstärkning av viktiga transmissionskomponenter: kontaktytan mellan spärrhaken och navkroppen förstärks med 2 skär av rostfritt stål, som möjliggör användning av en 100% aluminium navkroppen.

Ökad effektivitet tack vare bättre överföring av insatser på hela hjulet

Lätt och stark nav konstruktion

Fore:

Styvare och starkare Istället för att borras, är den nedre kanten bryggan pressas upp på insidan, gängade sedan för att möjliggöra ekrarnas nipplar vara direkt fastskruvade i den, lämnar den övre kanten bron intakt.

Rim är 4 gånger mer resistent mot utmattningspåkänning

20% ökning av fälgen styvhet för att maximera effektöverföringen

Isopulse:

Optimal energiöverföring Ekrarna är spetsad radiellt på drivsidan och korsade 2 på icke drivsidan för att maximera driv sida skålen, vilket ger en bättre ekerspänning balans mellan vänster och höger flänsar.

Högre styvhet under tung belastning för kristallklar energiöverföring

Bättre hjul stabilitet för mindre underhåll

QRM +:

Qualitde Roulements Mavic + Vår mest krävande nivå. De patronlager är naturligtvis dubbelt förseglade med C3 glapp och toped med en mikro justerbarhet system.

Snäva toleranser för hög rullande effektivitet

Snabb justering enligt prestandamål: precision "fri" justering för maximal smidighet, eller perfekt hög precision inställning för alla väder rider

Maxtal:

Ljus och stark Exklusivt för Mavic, erbjuder detta specifika aluminiumlegering en högre hållfasthet i förhållande till vikt än konventionell 6106 legering.

30% mer motståndskraftiga fälgar

Lättare fälgar

SUP:

Starkare och smidigare gemensamma SoudUsinProcess. Efter böjning, är fälgen gemensamma båge svetsade. Svetssömmen mals sedan för en slät yta.

Extremt starka fälg gemensam

Eliminerar ryser vid bromsning

Överlägsen utbalansering av hjul

UB Control:

UsinBrut Kontroll bromsytorna är just CNC bearbetas.

Förbättrar bromsfriktion

Eliminerar ryser vid bromsning


Nu kan du beställa din order utan att lämna din vardagsrumssoffa på bikeinn, din onlinebutik specialiserad på cyklingmaterial. Vi vill att du ska njuta av din fritid på ett unikt sätt och därför erbjuder vi dig det bredaste utbudet av Hjul produkter från Mavic. Kolla in cyklingprodukterna som är listade här som Mavic Ksyrium Elite Pair, designade för att kunna ge dig den komfort du behöver när du utövar din favoritsport eller din dagliga aktivitet.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Mavic Ksyrium Elite Pair

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga