Mavic Ksyrium Pro Exalith SL Front

Mavic Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Mavic

$ 531.45

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Mavic Ksyrium Pro Exalith SL Front

close

Mavic Ksyrium Pro Exalith SL Front

Mavic Ksyrium Pro Exalith SL Front

Mavic Ksyrium Pro Exalith SL Front

play-video

Mavic Ksyrium Pro Exalith SL Front

Produktbeskrivning

Den Ksyrium Pro Exalith SL är en lättare och styvare version av Ksyrium Pro Exalith. Det driver viktbesparing ett steg längre, vilket gör det till en högpresterande val för alla typer av rida. Liksom Pro Exalith, detta hjul har samma Fore teknik och Zicral ekrar som ger högre styvhet och hållfasthet vid en mycket låg vikt.
Exalith behandlade Den har även den exklusiva Exalith teknik, en kemisk behandling av aluminiumlegering som saktar ner slitage, särskilt på bromsspår. Det förkortar också bromssträckan med 20% i torra och våta förhållanden, och ger en fantastisk all svart finish, inklusive på bromsspår som kommer att hålla sin färg för tusentals kilometer.
ISM4D och Tracomp teknik
Kanten använder ISM4D teknik för att hålla vikten och tröghets mycket låg, vilket sparar fyra watt i aerodynamik.
Dessutom använder det vår patenterade och unika Tracomp teknik på bakhjulet. Tracomp står för Traction / Compression. Det infördes först på R Sys hjul där vi? Ve kunnat sänka hjulet vikt igen med 10%, samtidigt som man ökar lateral styvhet med 30%.
Så varför Tracomp göra sådan skillnad? Jo en traditionell hjul arbetar med ekrar som bara spända. Ekerspänningen ger frontal och lateral styvhet och håller hjul komponenterna. Men under sidobelastningar, kommer hälften av ekrarna se deras spänning ökar, och den andra hälften kommer att se det sänkning. När belastningen är mycket tung, kan vissa ekrar helt förlorar sin spänning, vilket framkallar en plötslig förlust av hjul styvhet, något som de flesta cyklister har upplevt någon gång. Det traditionella sättet att undvika detta är att öka ekerspänningen, vilket resulterar i dålig beständighet mot utmattning för både ekrarna och fälgar.
Tracomp vinner detta problem genom att låta eker att arbeta både i dragning och kompression. Under tunga laster, i stället för att förlora sin spänning, kommer Tracomp ekrar ingå kompression och hålla hjulet stöds med en hög lateral styvhet.
För att uppnå detta, ekrarna måste vara:
Runda och ihåliga (rör) så de vann? T bucklas när komprimerad
Fastklämd vid båda ändarna med en nippel som är bunden till ekern och direkt gängade i fälgen? S Fore borrning och en ring inuti navet som låser ekern huvudet och förhindrar ekrarna från att resa inuti deras slitsar
Kol för att ge den önskade viktbesparing och extra styvhet under spännfasen som, kolfibrer dont sträcker sig så mycket som stål eller aluminiumlegering
Dessutom, eftersom dessa ekrar don? T lida förlust av spänning, den totala hjul ekrar? spänning kan vara lägre, vilket innebär att hjulkomponenterna håller längre.
De Tracomp kol ekrar dämpa också väg vibrationer och eftersom de tillåter ett mycket brett hjul skålen, vertikala efterlevnad av hjulet för ökad bekvämlighet också.
Resultatet är en superlätt 750g hjulpar som erbjuder super hög lateral styvhet och hög komfort.
Matcha Yksion Pro tyresThe Ksyrium Pro SL levereras med våra Yksion Pro däck som erbjuder en bra balans mellan grepp, rullmotstånd och en låg vikt på endast 205 g i 25mm tack vare smidig 127 TPI hölje, Kevlar pärlor och vår välbalanserade gummiblandning.
Framhjulet kommer med Griplink version som erbjuder ett specifikt mönster som hjälper evakuera vatten vid kurvtagning för att öka förtroendet och snabbhet under svåra förhållanden. Det finns också mycket stark Kevlar punkteringsskydd för att förbättra säkerheten.
Bakhjulet levereras med Powerlink-versionen, som använder en mjukare nylontrampskydd i stället för Kevlar att minska rullmotståndet. Vi? Ve också optimerat slitbanemönstret så tryck på marken minskar. Detta minskar rullmotståndet och ökar hastigheten ytterligare, samtidigt förbättra vatten evakuering från centrum för att öka dragkraft och effektivitet i vått väglag.
Funktioner:
Optimerad mottaglighet:
Bakre Tracomp snörning för ökad styvhet
Ny GripLink / Powerlink Yksion Pro däck
Låg vikt och förbättrad aerodynamik:
Rundare ISM 4D fälgar minskar motståndet
Främre dubbel butted Zicral ekrar
Bakre kol Tracomp ekrar
Påvisad Mavic kvalitet och hållbarhet:
Stark fälg: Maxtal legering, Fore borrning
Hög kvalitet justerbara lager: QRM +
Raffinerad Zicral och Tracomp ekrar
Fälgar:
Material: Maxtal
Höjd: fram 24mm bak 26 asymmetrisk
Led: SUP
Borrning: Fore
Bromsspår: Exalith 2
Viktminskning: ISM 4D
Ventilhålets diameter: 6,5 mm
Däck: stuknings
ETRTO storlek: 622x15C
Rekommenderade däckdimensioner: 23 till 32 mm
Ekrar:
Material: fram och bak drivsidan Zicral, bakre icke drivsidan kolfiber
Form: fram och bak drivsidan rakt dra blad dubbel butted bak icke drivsidan Tracomp
Nipplar: Fore integrerade aluminium
Räkna: fram 18, bak 20
Snörning: radial fram och bak icke drivsidan, korsade två bakre drivsida
HUB:
Främre karos: kol med aluminiumflänsar
Bakkroppen: aluminium
Axel material: aluminium
Justerbara tätade patronlager
Frihjul: FTS L stål
DÄCK:
Yksion Pro GripLink (fram) och Powerlink (bak)
Fram och bak Bana: Singel Förening
Hölje: 127 TPI
Breaker: Front Kevlar, bakre nylon
Dimension: 25 622 (700x25c)
Max. Tryck: 25mm 7.7 bar 110 PSI
Versioner:
Clincher M11
Clincher ED11
Leveransen ingår:
BR601 snabbkopplingar (V24 501 01 frt, V24 502 01 bak)
Exalith bromsbelägg (V24 703 01 Shimano / SRAM, V24 704 01 Campagnolo)
MULTIFONCTION justeringsnyckel (325 423 01)
Tracomp ringverktyg (99 080 01)
Användarguide
AVSEDD ANVÄNDNING:
Rekommenderad viktgräns: 120 kg
Specifikationer:
Vikt: 605 gram
Teknik:
Exklusiva koldioxidutsläpp:
Exklusiva kol hjul teknik som utvecklats av Mavic erbjuder en perfekt balans mellan prestanda och reliability.CXR Wheel Däck Systems är konstruerade för triathleter och platta väg- eller tempolopp lopp, med överlägsen aero prestanda, snabbhet och stabilitet. En mångsidig och lätt kol clincher, den kosmiska Carbone 40 C Hjuldäck System uppfyller kraven i det dagliga ridning, med Mavic? Exklusiva TgMax hög temperatur kolfiber för den säkraste och mest pålitliga inbromsning.
Ksyrium reinvented: Bredare, Carbon, skiva och en ny lekplats
Exalith 2:
Hög broms prestanda Mavic exklusiva Exalith 2 teknik för aluminiumfälgar har förfinats för att ge en mycket hög hållbarhet och bromsprestanda under alla väderförhållanden.
Bromssträckan förkortas med 18% i vått väglag, samtidigt hålla kuddar bära till normal nivå
Exalith behandling penetrerar legeringen att fördröja rim slitage och upprätthålla distinkt antracitgrå färg för tusentals kilometer
Nya speciell svart Mavic Exalith 2 bromsbelägg för att säkerställa en tyst och hög bromsprestanda och livslängd (levereras med hjulen)
ISM 4D:
Inter TALADE Fräsning 4 Mått En exklusiv Mavic patenterade koncept, ISM 4D minskar avsevärt i vikt och tröghet utan att kompromissa med hållbarheten. Snabbare accelerationer, bättre hantering och mer motstånd; rätt mix för att göra det bästa av varje åktur. Den släta profilen hjälper också minska luftmotstånd
15% lättare kant, den lägsta tröghet för omedelbar acceleration, bättre hantering och snabbare klättring
Tjocklek variabel kant optimerar begränsningar hantering för mer tillförlitlighet
Smidigare fälgprofilen ger bättre luftflöde som minskar motståndet för högre hastighet
GripLink:
Grip och styra en framdäcket, om en NITARE eller ett rörformat, fullt ut måste befria hjulet? S förmåga att hålla marken och styra cykeln. Därför GripLink däck optimerade för användning fram, genom att erbjuda ett överlägset grepp och extra punkteringsskydd.
Det säkraste greppet med stor styrorganen: grippy gummiblandning och vatten evakuering slitbanemönster
Håll vägen i varje situation: lätt och smidig med hög densitet hölje
Minskad risk för lägenheter: stark Kevlar anti punktering brytare
Powerlink:
Lågt rullmotstånd En bakre däck, om en NITARE eller ett rörformat, fullt ut måste befria hjulet? S förmåga att överföra ström och genererar fart. Därför är Powerlink däck optimerade för bakhjulet användning, genom att minimera rullmotstånd.
Överlägsen energiöverföring, lågt rullmotstånd och säkert grepp tack vare optimerad slitbanemönster
Förbättrad enhet: lätt och smidig med hög densitet hölje
Högre hållbarhet och minskad risk för lägenheter: nylon anti punktering brytare
Tracomp:
Ljus & stel drag komprimering. Extremt lätt Tracomp kolfiber ekrar fungerar i dragkraft och kompression för att ge en mycket hög styvhet nivå under några omständigheter.
Under normala laster är hjulutslag begränsas av den mycket höga dragmotstånd av kolfibrer
Under större laster, där en normal hjul skulle flex mer på grund av en av dess eker lossnar, Tracomp ekrar in i kompression och fortsätta att stödja kanten, förhindra ytterligare hjulutslag
FTS L:
Force Transfer System Ljus Förstärkning av viktiga transmissionskomponenter: kontaktytan mellan spärrhaken och navkroppen förstärks med 2 skär av rostfritt stål, som möjliggör användning av en 100% aluminium navkroppen.
Ökad effektivitet tack vare bättre överföring av insatser på hela hjulet
Lätt och stark nav konstruktion
Fore:
Styvare och starkare Istället för att borras, är den nedre kanten bryggan pressas upp på insidan, gängade sedan för att möjliggöra ekrarnas nipplar vara direkt fastskruvade i den, lämnar den övre kanten bron intakt.
Rim är 4 gånger mer resistent mot utmattningspåkänning
20% ökning av fälgen styvhet för att maximera effektöverföringen
QRM +:
Qualitde Roulements Mavic + Vår mest krävande nivå. De patronlager är naturligtvis dubbelt förseglade med C3 glapp och toped med en mikro justerbarhet system.
Snäva toleranser för hög rullande effektivitet
Snabb justering enligt prestandamål: precision "fri" justering för maximal smidighet, eller perfekt hög precision inställning för alla väder rider
Zicral:
Lätt, styv och stark En specifik aluminiumlegering som ger ekrar med högre styvhet i förhållande till vikt och samtidigt vara starkare.
Lättare ekrar för enklare klättring
Styvare ekrar för bättre energiöverföring
Starkare ekrar för ökad hållbarhet
Maxtal:
Ljus och stark Exklusivt för Mavic, erbjuder detta specifika aluminiumlegering en högre hållfasthet i förhållande till vikt än konventionell 6106 legering.
30% mer motståndskraftiga fälgar
Lättare fälgar
SUP:
Starkare och smidigare gemensamma SoudUsinProcess. Efter böjning, är fälgen gemensamma båge svetsade. Svetssömmen mals sedan för en slät yta.
Extremt starka fälg gemensam
Eliminerar ryser vid bromsning
Överlägsen utbalansering av hjul

Om du är intresserad av Mavic Ksyrium Pro Exalith SL Front, upptäck då också andra cyklingprodukter relaterade till Mavic i Hjul och däckavdelningen och kika in i Hjul landsvägkatalogen. Dessutom, när du handlar på bikeinn, din cyklingbutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Mavic - Hjul och däck - Hjul landsväg

. Hjul och däck

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på: