`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Mavic

Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear

Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear

 • Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear
 • Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear
 • Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear

Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear

Produktbeskrivning Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear

Bryta formen

När den först introducerades 1999, Ksyrium helt bröt formen av hjul build (traditionellt 32 tunna stål ekrar med små bröstvårtor, traditionell borrning och snörning). Det förbättrade drastiskt åkkomfort av ett hjul och en ny generation av hjulsystem föddes som skulle sätta branschstandard i 21-talet.

Hemligheten? Att hitta sweet spot för hjul prestanda som det blev lättare, styvare, mer bekväm och samtidigt mer tillförlitlig än någonsin. De viktigaste tekniska utveckling som möjliggjort detta blev karaktärsdrag som fortfarande definierar Ksyrium idag:

Revolutionerande Fore borrning

Förmodligen den största Ksyrium innovation är den revolutionära ekrad fälg gränssnitt, tas direkt från flygindustrin, som kallas Fore borrning. Här kanten ISN? T faktiskt borras. Istället dess nedre bro värms, pressas sedan på insidan bildar en kanal som en tråd bildas. Nipplarna (integrerade i ekern) därefter direkt gängad på fälgen. Tråden är mycket större och djupare än på en traditionell stål eker och nippel, skapar starkast möjliga förbindelsen mellan fälgen och ekern.

Och eftersom det övre brygg av kanten förblir intakt (ingen borrning) styvhet fälg ökar med ca 20% utan att skapa den svaga punkten alstras av traditionell borrning. Ovanpå detta, behövs ingen fälgband, vilket sparar ytterligare 40g på hjul på den viktigaste punkten i cykeln

Zicral legerings ekrar

Ksyrium Pro SL använder också super aero och lätta Zicral legerings ekrar som är styvare, starkare och lättare än de versioner av rostfritt stål som används på alla cykelhjul sedan slutet av 19th century.

Isopulse snörning mönster

Det var allmänt accepterat att ekrar behövs för att passeras åtminstone på drivsidan att sprida trampa vridmoment. Vi gick emot denna tro och skapade Isopulse snörning mönster där ekrarna är radiellt spetsad på drivsidan och kors på den motsatta sidan.

Detta innebär att trampvridmomentet överförs genom navhylsan till icke drivsido ekrar som ger en mycket mer balanserad ekerspänning (60/40 i stället för 80/20 i vissa fall), vilket resulterar i en mer stabil hjul, behåller sin lateral styvhet även då en hög lateral spänning anbringas (kraftig acceleration eller klättring ur sadeln, till exempel)

ISM-teknik

Nästa upp vi patenterade vår ISM-teknik (Inter Spoke Fräsning) som gav en extra 10% viktbesparing. Och vikten sparas just där fälgen lider mycket lite stress (mellan varje eker), som upprätthåller en mycket hög hållfasthetsnivå. Prototyper av denna nya hjul fortsatte med att vinna två Tour de France!

Nytt för 2016: ISM4D

År efter år har vi förfinat vår Ksyrium teknik och utökat dess funktioner (ISM3D, asymmetriska fälgar, dubbla hopfogade ekrar, fram kol hubbar?). Så Ksyrium ständigt blir lättare, styvare och starkare.

Och i år har vi? Ve gjort det igen. För 2016 Ksyrium SL blir Ksyrium Pro SL med en helt ny kant, baserat på vår nya fälgviktbesparing teknik: ISM4D (Inter Spoke Fräsning 4 Mått).

Med ISM4D, är varje del av fälgen exakt maskinbearbetade lämnar bara det material som behövs för att garantera styvhet och hållfasthet hos hjulet. Resultatet är en super fälg på bara 370 g som också sparar 4 watt tack vare sin mjukare aerodynamisk form. Den totala hjulvikten ligger kvar på en imponerande låg 795g.

Matchande Yksion Pro däck

Kanten matchas med våra Yksion Pro däck som erbjuder en smidig 127 TPI hölje, Kevlar pärlor, en välbalanserad gummiblandning som ger den bästa blandningen av grepp och rullmotstånd och en vikt på endast 190g i 23mm och 205g i 25mm.

Funktioner:

Snabb hjul blir ännu snabbare:

ISM 4D hjul håller vikten låg och samtidigt förbättra aerodynamik

GripLink och POWERLINK däck öka rullande effektivitet och grepp

Zicral ekrar och Fore borrning förbättrar lateral styvhet

Super låg vikt på endast 795 gram:

ISM 4D fälg bearbetning gör för de lättaste vägen fälgar

Zicral ekrar sänker vikten med bibehållen styvhet

Superlight Yksion Pro däck

Hållbar hållbarhet:

Fore borrning ger en säker eker fälg gränssnitt /

Starka dimensionerade Zicral legerings ekrar

Tätade patronlager

Fälgar:

Material: Maxtal

Höjd: fram 24mm bak 26 asymmetrisk

Led: SUP

Borrning: Fore

Bromsspår: UB Kontroll

Viktminskning: ISM 4D

Ventilhålets diameter: 6,5 mm

Däck: stuknings

ETRTO storlek: 622x15C

Rekommenderade däckdimensioner: 23 till 32 mm

Ekrar:

Material: Zicral

Form: straight pull, blad, främre dubbel butted

Nipplar: Fore integrerade aluminium

Räkna: fram 18, bak 20

Snörning: främre radiell, bakre Isopulse

HUB:

Främre karos: kol med aluminiumflänsar

Bakkroppen: aluminium

Axel material: aluminium

Justerbara tätade patronlager

Frihjul: FTS L stål

DÄCK:

Yksion Pro GripLink (fram) och Powerlink (bak)

Fram och bak Bana: Singel Förening

Hölje: 127 TPI

Breaker: Front Kevlar, bakre nylon

Mått: 23 622 (700x23c) eller 25 622 (700x25C)

Max. Tryck: 23mm 8.7 bar 125 psi

Max. Tryck: 25mm 7.7 bar 110 PSI

Versioner:

Clincher M11

Clincher ED11

Leveransen ingår:

BR601 snabbkopplingar (V24 501 01 frt, V24 502 01 bak)

MULTIFONCTION justeringsnyckel (325 423 01)

Användarguide

AVSEDD ANVÄNDNING:

Rekommenderad viktgräns: 120 kg

Specifikationer:

Vikt: 795 gram

Teknik:

Exklusiva koldioxidutsläpp:

Exklusiva kol hjul teknik som utvecklats av Mavic erbjuder en perfekt balans mellan prestanda och reliability.CXR Wheel Däck Systems är konstruerade för triathleter och platta väg- eller tempolopp lopp, med överlägsen aero prestanda, snabbhet och stabilitet. En mångsidig och lätt kol clincher, den kosmiska Carbone 40 C Hjuldäck System uppfyller kraven i det dagliga ridning, med Mavic? Exklusiva TgMax hög temperatur kolfiber för den säkraste och mest pålitliga inbromsning.

Ksyrium reinvented: Bredare, Carbon, skiva och en ny lekplats

ISM 4D:

Inter TALADE Fräsning 4 Mått En exklusiv Mavic patenterade koncept, ISM 4D minskar avsevärt i vikt och tröghet utan att kompromissa med hållbarheten. Snabbare accelerationer, bättre hantering och mer motstånd; rätt mix för att göra det bästa av varje åktur. Den släta profilen hjälper också minska luftmotstånd

15% lättare kant, den lägsta tröghet för omedelbar acceleration, bättre hantering och snabbare klättring

Tjocklek variabel kant optimerar begränsningar hantering för mer tillförlitlighet

Smidigare fälgprofilen ger bättre luftflöde som minskar motståndet för högre hastighet

GripLink

Grip och kontroll

En framdäcket, om en NITARE eller ett rörformat, fullt ut måste befria hjulet? S förmåga att hålla marken och styra cykeln. Därför GripLink däck optimerade för användning fram, genom att erbjuda ett överlägset grepp och extra punkteringsskydd.

Det säkraste greppet med stor styrorganen: grippy gummiblandning och vatten evakuering slitbanemönster

Håll vägen i varje situation: lätt och smidig med hög densitet hölje

Minskad risk för lägenheter: stark Kevlar anti punktering brytare

Powerlink:

Lågt rullmotstånd En bakre däck, om en NITARE eller ett rörformat, fullt ut måste befria hjulet? S förmåga att överföra ström och genererar fart. Därför är Powerlink däck optimerade för bakhjulet användning, genom att minimera rullmotstånd.

Överlägsen energiöverföring, lågt rullmotstånd och säkert grepp tack vare optimerad slitbanemönster

Förbättrad enhet: lätt och smidig med hög densitet hölje

Högre hållbarhet och minskad risk för lägenheter: nylon anti punktering brytare

FTS L:

Force Transfer System Ljus Förstärkning av viktiga transmissionskomponenter: kontaktytan mellan spärrhaken och navkroppen förstärks med 2 skär av rostfritt stål, som möjliggör användning av en 100% aluminium navkroppen.

Ökad effektivitet tack vare bättre överföring av insatser på hela hjulet

Lätt och stark nav konstruktion

Fore:

Styvare och starkare Istället för att borras, är den nedre kanten bryggan pressas upp på insidan, gängade sedan för att möjliggöra ekrarnas nipplar vara direkt fastskruvade i den, lämnar den övre kanten bron intakt.

Rim är 4 gånger mer resistent mot utmattningspåkänning

20% ökning av fälgen styvhet för att maximera effektöverföringen

Isopulse:

Optimal energiöverföring Ekrarna är spetsad radiellt på drivsidan och korsade 2 på icke drivsidan för att maximera driv sida skålen, vilket ger en bättre ekerspänning balans mellan vänster och höger flänsar.

Högre styvhet under tung belastning för kristallklar energiöverföring

Bättre hjul stabilitet för mindre underhåll

QRM:

Qualitde Roulements Mavic Mavic använder endast högkvalitativa förseglade patronlager. På QRM hjul, har de dubbla tätnings (2i eller LLUB) tillsammans med snäva C3 glapp.

Hög verkningsgrad tack vare låg lek och snäva toleranser

Hög hållbarhet

Zicral:

Lätt, styv och stark En specifik aluminiumlegering som ger ekrar med högre styvhet i förhållande till vikt och samtidigt vara starkare.

Lättare ekrar för enklare klättring

Styvare ekrar för bättre energiöverföring

Starkare ekrar för ökad hållbarhet

Maxtal:

Ljus och stark Exklusivt för Mavic, erbjuder detta specifika aluminiumlegering en högre hållfasthet i förhållande till vikt än konventionell 6106 legering.

30% mer motståndskraftiga fälgar

Lättare fälgar

SUP:

Starkare och smidigare gemensamma SoudUsinProcess. Efter böjning, är fälgen gemensamma båge svetsade. Svetssömmen mals sedan för en slät yta.

Extremt starka fälg gemensam

Eliminerar ryser vid bromsning

Överlägsen utbalansering av hjul

UB Control:

UsinBrut Kontroll bromsytorna är just CNC bearbetas.

Förbättrar bromsfriktion

Eliminerar ryser vid bromsning


Funderar du på att köpa Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear? Detta är en av stjärnprodukterna på bikeinn, din cyklingbutik online. Priset är 418.95 $, under begränsad tid! På bikeinn kan du ta del av de största förmånerna och hitta produkter från Mavic till bästa pris. Alla våra cyklingprodukter har en kvalitetsgaranti från tillverkaren.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Mavic Ksyrium Pro SL C 25 Rear

Ljusposition
Sensorer
Bromsdisk
Kombatibel
Rekommenderad Användning
Hjuldiameter

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga