up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Maxxis

Maxxis Vikbar Mtb Däck Ikon 60 TPI 29´´

plus
 • Play videoMaxxis Vikbar Mtb Däck Ikon 60 TPI 29´´
 • Maxxis Vikbar Mtb Däck Ikon 60 TPI 29´´

Maxxis Vikbar Mtb Däck Ikon 60 TPI 29´´

Produktbeskrivning Maxxis Vikbar Mtb Däck Ikon 60 TPI 29´´

29X2.20 57 622 Vikbar


cykling butiken, bikeinn, kan du hitta olika storlekar på Maxxis Vikbar Mtb Däck Ikon 60 TPI 29´´ och i många olika färger. Förutom det kan du också komplettera din beställning med produkter relaterade till Maxxis Vikbar Mtb Däck Ikon 60 TPI 29´´ som kategorin Hjul och däck från vår cyklingbutik online. Läs våra experters råd och guidning angående cyklingutrustning och även Maxxis Vikbar Mtb Däck Ikon 60 TPI 29´´ omdömen.

Funktioner Maxxis Vikbar Mtb Däck Ikon 60 TPI 29´´

Färg
Rekommenderad Användning
Hjuldiameter
Cykelhjuls typer

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Maxxix ikon 2.2

-

Klassiskt XC-däck, kompromiss mellan grepp och rullförmåga. Mycket bra alternativ även om hållbarheten är något minskad på grund av den låga hälen.

Bra mtb-däck

-

Det uppfyllde förväntningarna och kom långt före tidsfristen. Jag gillade dess design och grepp, vilket gav en bra pedal på tekniska och slingrande platser, liksom på flera andra rutter. jag rekomenderar

Goldilocks-däck

-

Ikon är en klassiker. Det möter sweet spot med låg vikt (640 gram) och bra grepp / flöde. Detta däck fungerar bra på lösa över hårda ytor och gör ett anständigt jobb i slarviga leriga stigar.

Rimlig

-

Det överträffade inte förväntningarna.

Maxxis ikon

-

Bra pris för ett kvalitetsdäck. Det tog några veckor att komma fram men att förväntas i nuvarande situation. Kommer definitivt att köpa i framtiden när det behövs.

Som förväntat

-

Bra grepp och snabbt. Fungerar bra på min hårda svans

Maxxis ikon 2.2

-

Däck är lätt och rullar bra som annonseras. Mitt enda klagomål är att slitbanedjupet inte är så djupt som jag skulle vilja. Det betraktas som ett däck av ras typ så vikten skulle ökas om det hade mer slitdjup. Så om du vill ha ett riktigt långvarigt däck är detta kanske inte ditt bästa val.

Bra däck till ett bra pris

-

Det är lätt och rullar bra, eftersom låg tpi på asfalt gör lite mer ljud när du rullar men inget irriterande.

Maxxis ikon 2.2

-

Fantastisk produkt. Fungerar tublor perfekt.

Maxxis ikon 29x2.2

-

Min cykel kom från fabriken med detta däck. Jag använder det med ett rör även om det är slangfritt klart. Sidoväggen är känslig för skärningar men om de gjorde det starkare skulle däcket inte vara ljust. Jag var tvungen att byta ut mitt däck eftersom plåstren till sidoväggskärningar som jag gjorde på insidan ser ut som redo att blåsa ut vid det angivna trycket. Jag måste skylla på skärningarna i terrängen jag åker, inte däcket. Även efter att ha lagt till fraktkostnader till Kanada var priset på Bikeinn mycket lägre än konkurrenterna och deras service / spårning / uppföljning är oklanderlig. Tack.

Utmärkt mtb-däck.

-

bra dragkraft på hårdpaket.

Bra produkt

-

Mycket lätt och mycket mångsidig

Mountainbikes tier

-

Stor mtb-nivå

Utmärkt

-

Bra grepp, var det vad han ville. Kan dock erbjuda mer sidoskydd.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up