`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Met

Met Elfo Gepard

 • Met Elfo Gepard
 • Met Elfo Gepard
 • Met Elfo Gepard

Met Elfo Gepard

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Met Elfo Gepard

MET? S barn hjälmar har alltid utvecklats från en enkel men bra idé att inte bara återge vuxna förebilder i en mindre storlek, men att ägna särskild uppmärksamhet åt de specifika kraven från våra yngsta kunder. Och även den Elfo är inte en liten version av Genio, den har sin egen form med större huvud täckning och är bättre lämpad för barn. Andra exempel på specifika anpassningar: baksidan av hjälmen är nästan lodräta att möjliggöra för barnet att sitta rakt i cykelsadel och sedan finns det Bimbi Secure interna geometri koncept.

Det garanterar att det inte finns någon kontakt mellan hjälmen och fontanellen, den mest sköra zonen av barnet? S huvud, även om påverkan.

I MOULDING INTELLIGENT FUSION / Olika tätheter av material, beroende på egenskaperna för varje modell. Bimbi SÄKER / I händelse av en sammanstötning, är chocken sprids bort från fontanellen, området av skallen som icke? T helt nära förrän efter de första levnadsåren. Bimbi PLUS / Baksidan av hjälmen är utformad lodrät och plan så att barnen kan luta sig tillbaka och hålla huvudet upp bekvämt i barnstolen. INTEGRERAD VISOR / Extra skydd för ögonen och ansiktet på barnet

Funktioner:

Storleksjusteraren: SAFE T e TWIST / LED-ljus, som är lätt att trycka på, är integrerad i den centrala ratten justeringsanordningen.

REMMARNA: ANTI PINCH spänne / Utformad för att undvika klämskador, även när de används klumpigt.

COMFORT: ANTI INSECTS NET / Förhindrar insekter kommer in i hjälmen genom de främre luftintagen.

SYNAS: reflekterande klistermärken / På natten eller i tunnlar, de gör cykeln synlig för förare närmar sig bakifrån.

Specifikation:

AIR SKALA:

Kylfaktor: 4,5

HEAD KONTAKTA YTA: 60

VIKT: 230 gram


Älskar du cykling? Få din Met Elfo Gepard och njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som Met ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av för alla storlekar och väderförhållanden. För att kunna ge dig de mest effektiva cyklingmodellerna som möjligt, har de flesta av våra varor designats i samarbete med proffsen!

Funktioner Met Elfo Gepard

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter