`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Met

Met Genia Gepard

Met Genia Gepard

 • Met Genia Gepard
 • Met Genia Gepard
 • Met Genia Gepard

Met Genia Gepard

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Met Genia Gepard

MET? S barn hjälmar har alltid utvecklats från en enkel men bra idé att inte bara återge vuxna förebilder i en mindre storlek, men att ägna särskild uppmärksamhet åt de specifika kraven från våra yngsta kunder. Och även den Elfo är inte en liten version av Genio, den har sin egen form med större huvud täckning och är bättre lämpad för barn. Andra exempel på specifika anpassningar: baksidan av hjälmen är nästan lodräta att möjliggöra för barnet att sitta rakt i cykelsadel och sedan finns det Bimbi Secure interna geometri koncept.

Det garanterar att det inte finns någon kontakt mellan hjälmen och fontanellen, den mest sköra zonen av barnet? S huvud, även om påverkan.

I MOULDING INTELLIGENT FUSION / Olika tätheter av material, beroende på egenskaperna för varje modell. Bimbi SÄKER / I händelse av en sammanstötning, är chocken sprids bort från fontanellen, området av skallen som icke? T helt nära förrän efter de första levnadsåren. Bimbi PLUS / Baksidan av hjälmen är utformad lodrät och plan så att barnen kan luta sig tillbaka och hålla huvudet upp bekvämt i barnstolen. INTEGRERAD VISOR / Extra skydd för ögonen och ansiktet på barnet

Funktioner:

Storleksjusteraren: SAFE T e TWIST / LED-ljus, som är lätt att trycka på, är integrerad i den centrala ratten justeringsanordningen.

REMMARNA: ANTI PINCH spänne / Utformad för att undvika klämskador, även när de används klumpigt.

COMFORT: ANTI INSECTS NET / Förhindrar insekter kommer in i hjälmen genom de främre luftintagen.

SYNAS: reflekterande klistermärken / På natten eller i tunnlar, de gör cykeln synlig för förare närmar sig bakifrån.

Specifikation:

AIR SKALA:

Kylfaktor: 4,5

HEAD KONTAKTA YTA: 60

VIKT: 250 gram


Ta del av våra erbjudanden från Met Genia Gepard. I vår online cyklingbutik, på bikeinn har vi de bästa produkterna för att du ska kunna njuta av dina aktiviteter utan komplikationer och med den bästa cyklingutrustningen. Du kan också besöka andra cyklingkategorier och hitta produkter från märket Met till bästa pris.

Funktioner Met Genia Gepard

Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter