`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Michelin

Michelin Gum X Reflective TS 26 x 2.35

 • Michelin Gum X Reflective TS 26 x 2.35
 • Michelin Gum X Reflective TS 26 x 2.35

Michelin Gum X Reflective TS 26 x 2.35

Produktbeskrivning Michelin Gum X Reflective TS 26 x 2.35

Skulpturen av MICHELIN Wild ROCK? R Advanced Förstärkt var helt utformad så att en optimal kompromiss mellan en stor enkel valsning och broms exceptionella prestationer.

Funktioner:

- Ett däck besvara alla dina förväntningar även i de värsta förhållanden:

- Utmärkt styrnoggrannhet:

- Massiva sidostenar som skapar en skena försäkra anmärkningsvärd styrnoggrannhet

- En märklig grepp:

- Många små snittets i skulpturen öka rörligheten för mönsterklackarna, skapa lokala övertryck och förbättra vidhäftningen.

-Däck gynnas nyaste förening med MAGI-X-serien eller ofrånkomlig GUM-X-serien

- En mycket stor enkel valsning och exceptionella prestationer i broms tack vare växlingen mellan tvärgående och längsgående block i form av tänder upprättandet av slitbanan

- Den "förstärkt" höljet gör det möjligt att bära svåra förhållanden för rullande

- Det finns en kompromiss mellan massa och robusthet, perfekt för att utöva Enduro

Teknik:

Den teknik som förändrar allt

"Advanced Technology" däck gynnas överlägsen prestanda tack vare den särskilda karaktären hos deras slitbanemönster och gummiblandningar (GUM-X-serien) eller deras hölje arkitektur (ex Förstärkt Technology)

MICHELIN MAGI-X-serien är den senaste Michelin Mountain Bike gummiblandning för Enduro användning.

? Utvecklas och användas i Enduro World-serien, denna gummiblandning ger mycket hög verkningsgrad med enastående grepp på vinkeln; men också utmärkt inbromsning under de mest krävande förhållanden. MICHELIN MAGI-X-serien är främst avsedd att användas på framhjulet.

Bibendum säger: för bästa kontroll och total säkerhet, rekommenderar Bibendum sätta däcken MAGI-X-serien på framhjulet med MICHELIN GUM-xSeries på baksidan.

MICHELIN GUM-X-serien är den senaste generationen av däck föreningen utvecklats av MICHELIN för deras MICHELIN Wild Advanced Mountain Bike sortiment.

Finns för hela den nya MICHELIN Wild Grip? R Avancerat och MICHELIN Wild Race? R Advanced Ultimate varierar.

Michelins erfarenhet i definitionen av dessa nya gummiblandningar gör mountainbikecyklister att njuta av en utmärkt balans av prestanda mellan grepp, effektivitet och slitage.

MICHELIN GUM-X-serien förening finns i olika shore (durometer) hårdhet betyg: ju lägre index, desto mjukare gummit och, omvänt, ju högre index, desto hårdare gummit.

För en ännu starkare hölje

Tack vare den extra skyddande skikt som löper från en pärla till den andra, förbättrar MICHELIN Förstärkt Technology höljen motståndskraft mot externa angrepp på sidoväggarna och minskar punkteringar på grund av stötar eller nyper.

Denna teknik är särskilt lämpad för Enduro användning.

Aramid pärlor, som avser att vara flexibel och lätt.

Vid utformningen av deras cykeldäck, MICHELIN använda två typer av vulsten, flexibla pärlor (TS) och styva kulor (TR).

De flexibla pärlor uppfunnits och utvecklats av MICHELIN tillverkas uteslutande av aramidfiber, som också återfinns i skottsäkra västar.

Denna textilvara har ett mycket stort motstånd till förlängning samtidigt som det är mycket lätt.

Dessa pärlor har därför de särdrag som är mycket lätt och mycket stark, vilket minskar den totala vikten med 40 till 70 gram per däck.

MICHELIN högpresterande Väg och mountainbike däck är alla utrustade med flexibla pärlor.


Ta del av våra erbjudanden från Michelin Gum X Reflective TS 26 x 2.35. I vår online cyklingbutik, på bikeinn har vi de bästa produkterna för att du ska kunna njuta av dina aktiviteter utan komplikationer och med den bästa cyklingutrustningen. Du kan också besöka andra cyklingkategorier och hitta produkter från märket Michelin till bästa pris.

Funktioner Michelin Gum X Reflective TS 26 x 2.35

Cykelhjuls typer
Färg
Rekommenderad Användning
Hjuldiameter

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga