`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Net

Net Camouflage

Net Camouflage

Net Camouflage

 • Net Camouflage
 • Net Camouflage
 • Net Camouflage
 • Net Camouflage

Net Camouflage

Produktbeskrivning Net Camouflage

kamouflage kamouflage

En kraftfull och vinnande kamouflagedesign, en symbol för en stark relation med den naturliga miljön. En "bekämpa" stil för gatukämpar som alltid i spetsen för den linjen.

När projektet startade hade vi 4 huvudmål

Vi ville vår nästa sadel för att få en revolution på marknaden: kan en sadel inte bara lättare, bekvämare, mer hållbara, men också mer hållbara? Vad händer om vi lagt stil och färg i mixen? Cyklar kan göra sådana stil uttalanden i den urbana marknaden, varför skulle inte sadlar vara densamma?

Att skapa en sadel bortom alla gränser

Samtidigt ville vi att vara snabbare än de flesta utländska produktioner, medan få mer kvalitet och mer fantasi till bordet. Detta är hur vi gjorde det.

Lättare och bekvämare

Termoplast bikakestruktur skal har utformats för att göra det möjligt för sittbenen att röra sig oberoende och anpassa sig till olika ridning stilar. EVA i stoppningen ger större dämpning, medan nätet erbjuder oöverträffad ventilation och andningsförmåga. Polypropenen strukturen är också otroligt lätt, vilket den totala vikten av sadeln till endast 350 gr.

tåligare

Fibrerna hos nätet från polypropenpolymeren är praktiskt taget oförstörbara och, fort han första gången i en sadel, helt vattentät. EVA behåller sin stötdämpande och elastiska egenskaper under en tid som är oftast längre än produktens egen livscykel.

mer elegant

Den speciella mesh overlay är tryckbar och kan vara lätt att anpassa, vilket ger en ljusblixt i ett hav av svarta sadlar. Den försiktiga design Sport också några ogudaktigt urban färgkombinationer och mönster i samlingen finns i butik. En stilikon är född.

Eco vänligare och mer effektiv

Net sadeln är slitsad tillsammans utan att använda några ränder material, eller andra giftiga medel, allt tack vare en ny robotiserad process som sänker de ekologiska konsekvenserna av produktionen. NET sadeln är inte bara 100% återvinningsbart, men det är också mycket lätt produceras. Hela produktionen är 100% tillverkade i Italien och tillverkas i en av de mest prestigefyllda idrottsproduktionsområden i världen.

extra komfort

Termoplast bikakestruktur skal har utformats för att göra det möjligt för sittbenen att röra sig oberoende och anpassa sig till olika ridning stilar. EVA stoppning möjliggör större dämpning.

Ventilation

Lagren av mask erbjuder oöverträffad ventilation och andningsförmåga, bortsett från större komfort och stöd.

Ljus

Polypropenen strukturen är också otroligt lätt, vilket den totala vikten av sadeln till endast 360 g.

Vattentät

Strukturen i polypropylen och mesh gör nätet helt vattentät, vilket säkerställer bästa möjliga prestanda i alla väderförhållanden.

Grön

Net sadeln är slitsad tillsammans utan att använda några bindningsmaterial, eller andra giftiga medel, allt tack vare en ny robotiserad process som sänker de ekologiska konsekvenserna av produktionen.

återvinningsbara

Fibrerna i nätet från polypropenpolymer är praktiskt taget oförstörbara och EVA behåller sin stötdämpande och elastiska egenskaper under en tid som är oftast längre än produktens egen livscykel.

NET sadeln är 100% återvinningsbart och lätt att ta isär utan verktyg.

mindre CO2

Hela produktionen förenklas och processen har kunnat få ner nivån på CO2-produktionen märkbart. Det är också 100% tillverkade i Italien och tillverkas i en av de mest prestigefyllda idrottsproduktionsområden i världen.

fräsch doft

Net sadel är tillverkad av lätt lavendel doftande material, en upplevelse, som kan omfatta alla sinnen.

Hållbarhet

NET omslag är 50% starkare än någon vakuum Gel sadel mot punktering eller brottskador. Samtidigt, är den övergripande strukturen av sadeln nästan oförstörbar och tål någon form av grov användning, det parkering i staden eller stress på grund av off road bruk.


Om du vill köpa de bästa Komponenterprodukterna från Net, så har du hittat det bästa stället på bikeinn. På bikeinn arbetar vi alltid med de bästa märkena som Net för att erbjuda dig den bästa kvaliteten till bästa pris på alla våra cyklingprodukter som Net Camouflage. Gör din beställning nu och få Net Camouflage så fort som möjligt.

Funktioner Net Camouflage

Färg
Kön
Rekommenderad Användning

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga