`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Nutrisport

Nutrisport Coenzima Q 10 60 Units

 • Nutrisport Coenzima Q 10 60 Units
 • Nutrisport Coenzima Q 10 60 Units

Nutrisport Coenzima Q 10 60 Units

Produktbeskrivning Nutrisport Coenzima Q 10 60 Units

Energetisk och antioxidant.

Coenzyme Q10 är ett oumbärligt element i processerna för ATP * -generering på cellulär nivå, vilket är anledningen till att det är nödvändigt för kroppens energimetabolism. Coenzyme Q10 är "gnistan" som låter dig initiera de processer genom vilka kroppen får energi (ATP *).

Koenzym Q10 tillåter att dessa processer för syntes av ATP * i mitokondrierna är effektivare och dessutom är huvudansvarig för energiförsörjningen till organismerna.

Också en brist på koenzym Q10 skulle direkt innebära att mitokondriella processer inte utvecklas korrekt och därför skulle störningar i den energetiska metabolismen förefalla.

Å andra sidan favoriseras såväl immunsystemet som det kardiovaskulära systemet genom tillskott med koenzym Q10:

Coenzyme Q10 modulerar blodtrycket, skyddar kardiovaskulärsystemet från möjliga förändringar (kardiovaskulärt skydd).

Coenzyme Q10 har också visat sig ha en kraftfull antioxidantkraft, som skyddar celler från fria radikaler som genereras i kroppen och stärker kroppen mot möjliga infektioner (immun- och antioxidantskydd).

Med koenzym Q10 kommer du att främja syntesen av ATP * uppnå en högre tillgänglighet av energi på muskelnivån och samtidigt skydda din kropp mot de fria radikalerna som genereras under träningsförstärkning av hjärt- och immunsystemet.

* ATP: ATP är energienheten som använder metabolismen för att utveckla alla dess processer, varför det är en väsentlig molekyl för korrekt utveckling av fysisk aktivitet. ATP är väsentlig för metabolismens korrekta inre funktion samt för att få energi under utveckling av fysisk aktivitet.

Hur man använder:

Ta en kapsel om dagen, före träning.

Dos:

30 mg coenzyme Q10 per kapsel.


Nutrisport Coenzima Q 10 60 Units är tillgängligt i olika val och egenskaper. Välj den produkt som bäst möter dina behov och få den levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i online cyklingbutiken hitta Nutrisport Coenzima Q 10 60 Units relaterade produkter. Vårt utbud av Idrottstillskott produkter är designat för att ge dig fullt förtroende, oavsett intensitet på ditt träningspass eller din idrottsaktivitet.

Funktioner Nutrisport Coenzima Q 10 60 Units

Produkttyp
Sporttillskot

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga