`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Nutrisport

Nutrisport Control Day Bars 24 Units

Nutrisport Control Day Bars 24 Units

 • Nutrisport Control Day Bars 24 Units
 • Nutrisport Control Day Bars 24 Units
 • Nutrisport Control Day Bars 24 Units

Nutrisport Control Day Bars 24 Units

Produktbeskrivning Nutrisport Control Day Bars 24 Units

Vad är CONTROL DAY?

Under varje viktkontrolldiet, om det är att förlora eller hur det ska bibehållas, är det väldigt viktigt att säkerställa tillgången på väsentliga näringsämnen som kroppen behöver fungera ordentligt. Annars kommer det att finnas intern obalans som kan orsaka hälsoproblem.

Vitaminer, mineraler och fibrer å ena sidan och proteiner, kolhydrater och fetter å andra sidan är näringsämnen som vi inte får glömma i alla fall och ControlDays barer ger dig rätt mängd för att hjälpa dig att kontrollera din vikt.

Och är det inte någon bar är lämplig att ersätta maten hos en person som följer en regim av viktkontroll. Under denna period minskar intaget av otaliga livsmedel av rädsla för att öka vikten, vilket medför brist på vissa väsentliga näringsämnen för organismen (vitaminer, mineraler, essentiella fettsyror, proteiner ...), därför kommer det att vara mer Viktigt än någonsin för att vara säker på att vi tar in rätt mängd makro- och mikronäringsämnen som bidrar till att metabolism fungerar korrekt.

ControlDay barer har formulerats specifikt för att ge kolhydrater och fetter i rätt utsträckning samtidigt som du kan kontrollera ditt kaloriintag för att främja fettförbränning. De ger också vitaminer, mineraler och fibrer (de är rika på fiber).

I alla fall är det lämpligt att kombinera ControlDay-staplarna med en hypocalorisk diet för att uppnå det önskade målet.

De nya ControlDay-stolparna ger också L Carnitine för att främja fettförbränning under daglig aktivitet.


Nutrisport Control Day Bars 24 Units har den officiella Nutrisport tillverkargarantin. Som en officiell Nutrisportåterförsäljare, är alla våra cyklingvaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På bikeinn, är vi dedikerade till att välja Hälsa och näringprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Idrottstillskottvaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner Nutrisport Control Day Bars 24 Units

Produkttyp
Sporttillskot

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga