up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

POC

POC Mtb Hjälm Tectal

POC Mtb Hjälm Tectal

POC Mtb Hjälm Tectal

POC Mtb Hjälm Tectal

plus
 • 360POC Mtb Hjälm Tectal
 • Play videoPOC Mtb Hjälm Tectal
 • POC Mtb Hjälm Tectal
 • POC Mtb Hjälm Tectal
 • POC Mtb Hjälm Tectal
 • POC Mtb Hjälm Tectal

POC Mtb Hjälm Tectal

Produktbeskrivning POC Mtb Hjälm Tectal

Tectal är en sport hjälm som genererar tillräcklig ventilation eftersom det har utformats för aggressiv körning. Denna version sticker ut för att vara lätt, bekväm och enkel att justera.

Denna modell är speciellt skapad för cyklister som älskar uthållighetsracing. I botten av skalet innehåller den en förstärkt aramidbro. Justeringssystemet kombinerar remmar på hakan och mikrometrisk förslutning av hjulet för bättre hantering.

Modellen har ett brett visir som skyddar mot effekterna av UVA- och UVB-strålar på din hud. Hjälmmodellen har 18 ventiler fördelade på framsidan (8 ventiler), sida (2 ventiler), bak (5 ventiler) och upp (3 ventiler). Versionen finns i tre storlekar XS / S 51 54cm (320gr), M / L 55 58cm (350gr) och XX / XXL 59 62cm (370gr) och i olika färger.

Den väl ventilerad Tectal har utvecklats speciellt för aggressiv turridning och enduro racing och innefattar aramid broar systemet från POC beprövade och prisbelönta Trabec hjälm. Den förstärkta EPS liner ger en hög skyddsnivå och unibody skalkonstruktion, som infördes i POC banbrytande Octal väg cykelhjälm, ytterligare förbättrar egenskaperna säkerhet och konstruktion integritet hjälmen med bibehållen låg vikt. Tectal erbjuder mer täckning än konventionella mountainbike hjälmar och har en mycket effektiv ventilation konstruktion, optimerad och utvärderas genom vindtunneltester. Den lätta systemet storlek justering ger en bekväm och säker passform.

Funktioner:

EPS liner.

Yttre PC skal.

Unibody skalkonstruktion.

Aramidfiber galler för skydd och hållbarhet.

Utformad för att ge mer täckning på tinningarna och baksidan av huvudet.

Storlek justeringssystem.

Justerbar visiret.

Recco reflektorn.

Specifikationer:

Vikt 340 g


EN1078 VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna EN1078. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation EN1078, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder.

cykling butiken, bikeinn, kan du hitta olika storlekar på POC Mtb Hjälm Tectal och i många olika färger. Förutom det kan du också komplettera din beställning med produkter relaterade till POC Mtb Hjälm Tectal som kategorin Kroppsskydd från vår cyklingbutik online. Läs våra experters råd och guidning angående cyklingutrustning och även POC Mtb Hjälm Tectal omdömen.

Funktioner POC Mtb Hjälm Tectal

Färg
Rekommenderad Användning
Ålder

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Perfekt hjälm

-

Mycket fin och snygg hjälm ..

Hjälm av bra kvalitet

-

Hjälm snygg och bra kvalitet. Leverans och förpackning också bra och i tid.

Bästa hjälm

-

2: a av köpt för komfort - det här är den mest stabila och bästa hjälmen jag har ägt och värt vartenda cent för att hålla den gamla gråa substansen säker.

Poc tectal hjälm

-

Mycket snygg och snygg hjälm!

Bästa hjälm

-

Jag tror att det är svårt att hitta en bättre hjälm. Läs berättelser om pojkar som är skyldiga livet för det. Ja, det kostar pengar, men du kan inte skära ner på det här. Poc-hjälmen är riktigt bra!

Poc tektal

-

Bikeinn skickas snabbt och hjälmen är fantastisk! Betrodda webbplats!

Bra produkt

-

Bra produkt, bra pris. Det tog ett tag att komma i god packning. Tack

Granska köp hjälm poc tectal

-

Det var hjälmen jag letade efter och till slut hittade jag den här till ett bra pris. Bra produkt och snabb leverans. Nöjd och rekommenderad.

Topp

-

Toppprodukt. Passar som en handske och mycket snabb service. Inom tre dagar fick jag hjälmen. Topp

Poc-hjälm

-

Det passar perfekt. Kvalitetsprodukt uppfattas

Poc tektal

-

Superhjälm! Snabb leverans till Österrike! Tack till nästa gång!

Poc-hjälm

-

Min son är väldigt glad. Hjälmen ser bra ut och av god kvalitet. Leverans och förpackning också bra.

Poc-hjälm

-

Bra hjälm, rätt storlek Tack

Poc-hjälm

-

Snygg hjälm, passar bra. Leverans och information gav utmärkt. Dyrt men har haft några kraschar, skulle hellre ha produkter av god kvalitet för att ge maximalt skydd

Rekommendation

-

Jag kommer snabbt, mycket bra produkt. Jag kommer att fortsätta handla i butiken

Poc tectal hjälm

-

Är jättebra! Hjälmen är i perfekt skick. Jag beställde 20/10/2020, 22/10/2020 Jag hade det hemma. Tack så mycket. Hälsningar till teamet från "Bikeinn".

Stor hjälm

-

Leverans, förpackning bra! Hjälmen är lite större, så var tvungen att beställa en storlek mindre, eftersom pannbandet i storlek M pressades mot örat. Ser bra ut!

Poc tektal

-

Fin hjälm, verkar ganska välgjord, ser bra ut på huvudet, dvs inte som en svamp. Passformen är bra, MEN pannbandet gnuggar där övre delen av mitt öra möter mitt huvud.

POC

-

Perfekt!

Poc hjälm

-

Jag kunde inte vara mer nöjd, POC-hjälmen är precis som beskrivits. Jag rekommenderar starkt att du köper på INN-cykeln. Förutom 100% pålitlig och snabb, är övervakning och information topp.

Poc hjälm

-

Jag kunde inte vara mer nöjd, hjälmen är allt som beskrivs i bikeINN. Och jag rekommenderar starkt att du köper på bikeINN. Det är 100% pålitligt och snabbt i leverans.

Bra.

-

Nöjd med alla aspekter av färg, passform och vikt.

Utmärkt kundservice - storlek problem

-

Mitt huvud mäter mellan 58-59 cm och jag har haft otur att storleken XL går från 59 till 62 och ML går från 55 till 58. Den första är för stor eftersom även om justern är reglerad upp till Huvudets form är resten av hjälmen mycket lös. Med ML händer det att jag är kvar bara och klämd med en känsla av överväldigande. I alla fall har kundservicen varit mycket bra och jag har inte haft problem för avkastningen. Jag måste hitta ett varumärke utan denna slump mellan storlekar och jag är säker på att jag ska köpa den här.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up