up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

POC
360

POC Octal Aero AVIP Road Helmet

plus
 • 360POC Octal Aero AVIP Road Helmet
 • Play videoPOC Octal Aero AVIP Road Helmet
 • POC Octal Aero AVIP Road Helmet

POC Octal Aero AVIP Road Helmet

Produktbeskrivning POC Octal Aero AVIP Road Helmet

POC Octal Aero AVIP Helmet erbjuder hög synlighet och en aerodynamisk fördel, en fantastisk hjälm med hög prestanda. Med en slitstark, snabb och elegant täckt design, idealisk för väg-, tidsförsök, triathlon- eller Ironman-evenemang och för dig som vill ha oöverträffad hastighetsförstärkning.

Bara något tyngre än Octal bärs Octal Aero AVIP av Cannondale Garmin Pro Cycling Team. Denna hjälm, med det extra externa mikroskalet, kommer säkert att vara den hjälm du väljer för de snabba, blåsiga klassiska tävlingarna i Belgien.

Med alla POC-hjälmar är säkerheten av största vikt. Octal Aero är POC: s topphjälm som används av Andrew Talansky och Daniel Martin. Denna hjälm är snabb, lätt och ett stilfullt sätt att skydda huvudet.

Skyddet täcks av ett speciellt konstruerat expanderat polystyrenfoder (EPS), detta är tjockare i de avgörande områden som är benägna att påverka. Detta foder täcks av ett ytterskal av polykarbonat (PC) som ger mer täckning till sårbara områden, såsom tempel, och ger mer täckning än rivaliserande hjälmmärken.

Uni body shell-konstruktionen är oerhört stark och resulterar i en mycket lätt hjälm, bara 215 gram i medelstor storlek.

Octal Aero AVIP hjälm är designad för att vara aerodynamisk men också väl ventilerad. Ventilationen är försedd med noggrant placerade luftventiler, som kanaliserar luftflödet, för att hålla huvudet svalt.

Ett Coolbest stoppningssystem har installerats på hjälmens insida. Detta förbättrar luftflödet och fuktregleringen ytterligare, vilket minskar temperaturen mellan hjälmen och huvudet.

Utformningen av denna futuristiska hjälm har vunnit POC många fans och priser. De sömlösa integrerade hjälmbanden gjutna i fodret ger en ren och diskret profil.

POC Octal Aero AVIP-hjälm har en lindad runt, full passform för huvudskydd, hjälpt av det minimalistiska, enkla men ändå effektiva fasthållningssystemet. Detta gör att ryttaren kan ringa passformen till sin exakta personliga preferens.

AVIP är POC: s system för uppmärksamhet, synlighet, interaktion och skydd. Detta är utformat för att öka synligheten och förbättra säkerheten. POC har producerat Octal Aero AVIP i en ljus orange färg och har lagt till en streckkod för I Fall of Emergency (ICE). Denna streckkod låter dig registrera dina personuppgifter på hjälmen, så i olyckligt fall om en olycka skulle räddningstjänsterna med den nödvändiga appen kunna hämta all din viktig information.


Funktioner:

AVIP: Koncept för att skydda uppmärksamhetssynlighet
Extern mikroskal för aerodynamisk prestanda
Högprestanda Expanded Polystyrene (EPS) foder, optimerad i densitet
Helt inslagna unibody shell-konstruktion
Ultralättstorleksjusteringssystem, designat med lågt kontaktområde
Remmar gjutna i fodret
Temperaturreglerande Coolbest stoppning
Reflekterande fläckar och färgkombinationer för förbättrad synlighet
Skannbar i fall av nödfall (ICE)


Specifikationer:

Vikt: 210 gEN1078 VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna EN1078. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation EN1078, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder.

cykling butiken, bikeinn, kan du hitta olika storlekar på POC Octal Aero AVIP Road Helmet och i många olika färger. Förutom det kan du också komplettera din beställning med produkter relaterade till POC Octal Aero AVIP Road Helmet som kategorin Kroppsskydd från vår cyklingbutik online. Läs våra experters råd och guidning angående cyklingutrustning och även POC Octal Aero AVIP Road Helmet omdömen.

Funktioner POC Octal Aero AVIP Road Helmet

Färg
Rekommenderad Användning
Ålder

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up