`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

POC

POC Tectal

POC Tectal

POC Tectal

POC Tectal

 • POC Tectal
 • POC Tectal
 • POC Tectal
 • POC Tectal
 • POC Tectal
 • POC Tectal

POC Tectal

Produktbeskrivning POC Tectal

Tectal är en sport hjälm som genererar tillräcklig ventilation eftersom det har utformats för aggressiv körning. Denna version sticker ut för att vara lätt, bekväm och enkel att justera.

Denna modell är speciellt skapad för cyklister som älskar uthållighetsracing. I botten av skalet innehåller den en förstärkt aramidbro. Justeringssystemet kombinerar remmar på hakan och mikrometrisk förslutning av hjulet för bättre hantering.

Modellen har ett brett visir som skyddar mot effekterna av UVA- och UVB-strålar på din hud. Hjälmmodellen har 18 ventiler fördelade på framsidan (8 ventiler), sida (2 ventiler), bak (5 ventiler) och upp (3 ventiler). Versionen finns i tre storlekar XS / S 51 54cm (320gr), M / L 55 58cm (350gr) och XX / XXL 59 62cm (370gr) och i olika färger.Den väl ventilerad Tectal har utvecklats speciellt för aggressiv turridning och enduro racing och innefattar aramid broar systemet från POC beprövade och prisbelönta Trabec hjälm. Den förstärkta EPS liner ger en hög skyddsnivå och unibody skalkonstruktion, som infördes i POC banbrytande Octal väg cykelhjälm, ytterligare förbättrar egenskaperna säkerhet och konstruktion integritet hjälmen med bibehållen låg vikt. Tectal erbjuder mer täckning än konventionella mountainbike hjälmar och har en mycket effektiv ventilation konstruktion, optimerad och utvärderas genom vindtunneltester. Den lätta systemet storlek justering ger en bekväm och säker passform.

Funktioner:

EPS liner.

Yttre PC skal.

Unibody skalkonstruktion.

Aramidfiber galler för skydd och hållbarhet.

Utformad för att ge mer täckning på tinningarna och baksidan av huvudet.

Storlek justeringssystem.

Justerbar visiret.

Recco reflektorn.

Specifikationer:

Vikt 340 g


EN1078 VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna EN1078. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation EN1078, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder.

Ta del av våra erbjudanden från POC Tectal. I vår online cyklingbutik, på bikeinn har vi de bästa produkterna för att du ska kunna njuta av dina aktiviteter utan komplikationer och med den bästa cyklingutrustningen. Du kan också besöka andra cyklingkategorier och hitta produkter från märket POC till bästa pris.

Funktioner POC Tectal

Kön
Ålder
Rekommenderad Användning
Färg

Kundrecensioner och frågor (57)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Poc tektal

-

Bikeinn skickas snabbt och hjälmen är fantastisk! Betrodda webbplats!

Hittills bästa hjälm

-

Fler ventiler än ett spel bland oss, cool, utmärkt lindning runt under / förbi öronen som skyddar basen på skallen och käken / öronen om du kommer av efter en gnaglig stack. Massor av ventiler gör det mycket svalare i australiensisk fuktig / varm miljö

Kvalitetshjälm

-

Det är en komfort och välbyggd hjälm. Storlek passar dock liten imo.

Bra produkt

-

Bra produkt, bra pris. Det tog ett tag att komma i god packning. Tack

Granska köp hjälm poc tectal

-

Det var hjälmen jag letade efter och till slut hittade jag den här till ett bra pris. Bra produkt och snabb leverans. Nöjd och rekommenderad.

Topp

-

Toppprodukt. Passar som en handske och mycket snabb service. Inom tre dagar fick jag hjälmen. Topp

Poc-hjälm

-

perfekt. efter att ha läst några recensioner var jag orolig att det inte skulle komma fram. anlände snabbt, väl inslagna, bra pris. tack

Poc tectal hjälm

-

Grattis till tjänsten! Hjälm. Perfekt! Tack!

Poc tektal

-

Utmärkt produkt !!

Poc tectal hjälm

-

Fantastisk hjälm. Det bästa jag har hittat. Bra service från BikeInn och det bästa priset. Kom från Spanien till Storbritannien på några dagar. EXCELLENT!

Poc-hjälm

-

Det passar perfekt. Kvalitetsprodukt uppfattas

Poc tektal

-

Superhjälm! Snabb leverans till Österrike! Tack till nästa gång!

Poc-hjälm

-

Min son är väldigt glad. Hjälmen ser bra ut och av god kvalitet. Leverans och förpackning också bra.

Poc-hjälm

-

Bra hjälm, rätt storlek Tack

I tid leverans

-

Enkelt men elegant

Poc tektal

-

Utmärkt produkt passar som en handske. Kan inte tro hur snabbt porto var bara 3 dagar från Spanien till Storbritannien utmärkt service rekommenderar starkt

Tectal hjälm - uran svart

-

Trevlig och utmärkt kvalitet. Leverans och förpackning också bra. Nöjd med tjänsten och produkten jag köpte. Rekommenderas för alla. Tack!

Poc-hjälm

-

Snygg hjälm, passar bra. Leverans och information gav utmärkt. Dyrt men har haft några kraschar, skulle hellre ha produkter av god kvalitet för att ge maximalt skydd

Rekommendation

-

Jag kommer snabbt, mycket bra produkt. Jag kommer att fortsätta handla i butiken

Sublim kvalitet

-

Vacker kvalitetshjälm, känns och passar perfekt Om du tar hänsyn till din säkerhet är den här hjälmen ett definitivt köp eller måste ha.

Bra!

-

Perfekt passform, perfekt pris! Bra köp för mig på BikeINN, detta var min första beställning med ibland andra föremål (skickas till Nederländerna). Lite senare men det stör mig inte. Jag beställer här igen.

Poc tectal hjälm

-

Är jättebra! Hjälmen är i perfekt skick. Jag beställde 20/10/2020, 22/10/2020 Jag hade det hemma. Tack så mycket. Hälsningar till teamet från "Bikeinn".

Utmärkt hjälm

-

Det känns och passar bra.

Poc tektal

-

Fin hjälm, bra förpackning. Nu fick jag min drömhjälm. Nu är jag GMBN

Stor hjälm

-

Leverans, förpackning bra! Hjälmen är lite större, så var tvungen att beställa en storlek mindre, eftersom pannbandet i storlek M pressades mot örat. Ser bra ut!

Bra hjälm

-

Trevligt och perfekt gran

Recension

-

Awsome och fin hjälm

Poc tectal hjälm

-

Snabb leverans, god kvalitet och väl packad, artikeln som beskrivs säkert kommer att beställa igen

Grymt bra

-

Kvalitetsprodukt och fantastiska tjänster från Bikeinn. Tack!

Utmärkt hjälm

-

Bra köp, hjälmen är så bekväm och jag känner mig väldigt säker att bära den - den mest bekväma hjälmen jag någonsin har ägt och den ser bra ut! Bra service och snabb leverans och bra spårning från Bikeinn,

Topp

-

snabb leverans-topp produkt

Hjälm idaman sudah sampai !!

-

Hjälm idaman sudah sampai walaupun lambat sikit. Tapi hjälm memang berkualiti tinggi, seperti yang di jelaskan. Muat dengan pilihan saiz kepala. Saya suka !!

Jag bekräftar din excellens ...

-

Hjälmen överensstämmer med beskrivningen. Design, komfort och lätthet. Dessutom det bästa priset på marknaden.

Utmärkt hjälm

-

Imponerande hjälmen

Poc tektal

-

Fin hjälm, verkar ganska välgjord, ser bra ut på huvudet, dvs inte som en svamp. Passformen är bra, MEN pannbandet gnuggar där övre delen av mitt öra möter mitt huvud.

Utmärkt köp, helt nöjd!

-

Hjälmen kom perfekt packad och före leveransfristen. Spåra paketet helt uppdaterad. Det är det bästa priset jag hittade, naturligtvis kommer jag att använda din tjänst igen!

POC

-

Perfekt!

Liten

-

Lite kan sägas om Casco, det är POC. Snabb och vid leverans beställde jag fel storlek, returnera och ändra storlek enkelt och snabbt.

Grymt bra

-

Har just fått min hjälm ..... älskar det !! Passar perfekt, väl utformad och så bekväm.

Stor hjälm

-

Lätt och bra passform!

Super har gått ut

-

Allt gick perfekt!

Passar perfekt !!!

-

Bra hjälm. Passar perfekt. Visuellt bra !!!

Fantastisk hjälm !!

-

Det bästa priset jag kunde hitta, Denna hjälm är sååå bekvämt. Mycket professionellt företag snabb leverans + paket spårning kommer att använda denna tjänst igen.

Poc hjälm

-

Jag kunde inte vara mer nöjd, POC-hjälmen är precis som beskrivits. Jag rekommenderar starkt att du köper på INN-cykeln. Förutom 100% pålitlig och snabb, är övervakning och information topp.

Poc hjälm

-

Jag kunde inte vara mer nöjd, hjälmen är allt som beskrivs i bikeINN. Och jag rekommenderar starkt att du köper på bikeINN. Det är 100% pålitligt och snabbt i leverans.

Hjälm på toppen

-

Lätt, bekväm hjälm. Snabb leverans.

Snyggast hjälm

-

Storleken är sann och har en mikrojusteringsfunktion som är lätt att komma åt. Utseendet är helt fantastiskt.

Poc tektal granskning

-

Luft flyter lätt genom hjälmen, vilket gör den till en av de bättre ventilerade trail / enduro-hjälmarna som jag har testat. bra täckning, bra ventilation.

Poc hjälm

-

Utmärkt kvalitet och design som du kan förvänta dig av Poc som alltid. Bra passform!

Bra.

-

Nöjd med alla aspekter av färg, passform och vikt.

Tektal poc hjälm

-

Mycket bra hjälm, väldigt lätt. Återigen ett bra jobb från Tradeinn, från köp till leverans. Hälsningar!

Utmärkt kundservice - storlek problem

-

Mitt huvud mäter mellan 58-59 cm och jag har haft otur att storleken XL går från 59 till 62 och ML går från 55 till 58. Den första är för stor eftersom även om justern är reglerad upp till Huvudets form är resten av hjälmen mycket lös. Med ML händer det att jag är kvar bara och klämd med en känsla av överväldigande. I alla fall har kundservicen varit mycket bra och jag har inte haft problem för avkastningen. Jag måste hitta ett varumärke utan denna slump mellan storlekar och jag är säker på att jag ska köpa den här.

Kvalitetshjälm

-

Utmärkt ljus och bekväm hjälm! Snabb leverans!

Comentari

-

En kaskoltkometera, jag unika att jag har trobat är gummi eller peça som håller remsan över corretge.

Hjälm

-

Superhjälm, lätt och mycket bekvämt. Jag kommer att fortsätta att använda denna webbutik.

Hjälm poc tectal

-

Superhjälm, lätt och mycket bekvämt. Jag kommer att fortsätta att använda denna webbutik.

Poc tecal hjälm

-

Vilken form använder hjälmjusteringssystemet (hjul eller glidlås) är ersättande interna kuddar tillgängliga tack.

våra experter svarar

Hallå,

Denna hjälm har ett hjul för justeringssystemet och vi har inga utbyteskupéer.


Hälsningar.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga