`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

POC

POC Ventral Air SPIN

POC Ventral Air SPIN

 • POC Ventral Air SPIN
 • POC Ventral Air SPIN
 • POC Ventral Air SPIN
 • POC Ventral Air SPIN

POC Ventral Air SPIN

Produktbeskrivning POC Ventral Air SPIN

Poc Ventral Air Spin hjälm är en av de coolaste och mest ventilerade modellerna av märket, tack vare dess design med flera ventilationsportar och den är också mycket säker och lätt så att du kan bära den på dina utflykter eller resor på berget.

Spin-tekniken ger dig en inre silikondyna som ger komfort och EPS-foder är säkrare eftersom det garanterar god dämpning mot vertikala eller snedställda stötar. Denna cykelhjälm är lindad i ett enda Unibody-skal så att den håller intakt mot en chock.

Denna cykel- eller motorcykelhjälm erbjuder en svalande känsla i hela huvudet på grund av de ventilationskanaler som gynnar luftcirkulationen. De justerbara remmarna möjliggör stor komfort, stöd och säkerhet.

Ventralluften är en strukturellt optimerad hjälm med exakta ventilationsportar och interna kanaler för att styra luftintaget och släppa vid både höga och låga hastigheter. Resultatet är en otroligt säker och lättviktig högpresterande hjälm som har en överlägsen kylningseffekt över hela huvudet.

Den unika utformningen av ventralluften, som påverkas av den prisbelönta oktal och ventral, förbättrar hjälm och ryttarens aerodynamiska profil, som hanterar vinden för att minska drag. Ventralluften har utformats med en optimerad profil och specifika luftflödeszoner vilket medför att luftflödet ökar och förhöjd ventilation och kylning uppnås. Resterande luft som reser runt hjälmen styrs av en aerodynamiskt optimerad bakkant, vilket minskar turbulensen och förbättrar hjälm och ryttarens aerodynamiska profil.

Den ventrala luften har poc s patentansökande snettskyddssystem, spin, vilket gör att hjälmen kan röra sig relativt huvudet under ett fall och kan minska kraften överförd till hjärnan. Ventralluften är extremt lätt, men har en helt förpackad uni kroppsskalskonstruktion för extra säkerhet och en eps-liner som optimerade för perfekt balans mellan vikt och säkerhet. ett lättviktsjusteringssystem och ergonomisk precisionsremdesign ger en utmärkt och flexibel passform. Hjälmen har också ett nytt ögongarage för praktisk lagring av cykelglas.

strukturellt optimerad hjälm med exakta ventilationsportar och interna kanaler för att styra luftintaget och släppa vid både höga och låga hastigheter

extrem kylning och ventilation på grund av portar och innovativa interna luftflödesdesign

unik design optimerad med cfd-testning för aerodynamisk prestanda och minimal lufturbulens

presenterar poc s patentpatron som vrider snett skyddssystem, snurrar

högpresterande eps-fodrar med målinriktade och optimerade täthet för att ge den perfekta balansen mellan lågvikt och kraschskydd.

helt förpackad uni kroppsskalskonstruktion för att öka säkerheten och hjälmintegriteten.

Lättviktstorleksjusteringssystem för personlig anpassning.

lättjusterbara precisionsremmar förankrade i hjälmfodret för extra komfort och säkerhet.

ögongarage för att hålla dina solglasögon säkert på plats när de placeras på hjälmen.

används av många pro team, inc. ef utbildning första drapac p / b cannondale pro cykling laget

kommer i både matt och glansfärger


EN1078 VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna EN1078. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation EN1078, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder.

POC Ventral Air SPIN är tillgänglig i olika färger och storlekar. Om du är intresserad av att köpa POC Ventral Air SPIN från vår online cyklingbutik bikeinn, tveka inte mer och få varan levererad till din dörr inom några dagar. På bikeinn kan du garanterat hitta de lägsta priserna på produkter inom cyklingutrustning från märket POC.

Funktioner POC Ventral Air SPIN

Kön
Ålder
hjälm skydd
Rekommenderad Användning
Färg

Kundrecensioner och frågor (61)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Ljus

-

Lätt och mycket bra.

Vacker hjälm!

-

Hjälmen överensstämmer med beskrivningen! anlände på mycket kort tid! Bra kvalitet / pris!

Hjälm poc

-

Mycket bra hjälm. Rekommenderas starkt ... service och leverans från bikeinn var lysande.

Excellent

-

bikeinn var billigare än alla vanliga misstänkta från Storbritannien för just denna storlek och färg. Jag var skeptisk, först, efter att ha läst några recensioner men i mitt fall kan jag inte se vad alla bekymmer handlade om. produkten var som beskriven och exakt vad jag förväntade mig. 11 dagars frakt till Hongkong från Cataluña med postnl. perfekt service. inga problem alls.

Parfait

-

Un excellent casque, de loin le meilleur que j'ai eu. Bekvämt, léger et bien aéré. Qualité irréprochable.

Hjälm

-

Bra kvalitet

Poc en garanti

-

Vad kan jag säga ... Poc är en garanti ... då är Ventral ännu mer prestanda än oktalen .. rekommenderas starkt ... storlek S följer perfekt mitt huvud ... och äntligen den utmärkta Bikeinn-tjänsten med leverans i bara 3 dagar, även om för 183 euro verkade ytterligare 8 euro för mig .. där andra webbplatser har gratis leverans ... produceras fortfarande av 5 stjärnor

Lätt, bekvämt, ser verksamheten ut!

-

den här hjälmen är så lätt att du glömmer att du bär den. alla justeringar är snabba och enkla för att få en suverän passform, det är rätt i storlek och ser ess ut. service och leverans från bikeinn var som förväntat: snabb och pålitlig. tack

Pris och leverans fantastiskt!

-

Wow, kan inte slå priserna på Bike Inn! Och leveransen av hjälmen var snabb !! Nöjd kund!

Oklanderlig service poc hjälm

-

Perfekt hjälm, bra produkt och pris. Exakt och punktlig leverans, paketet intakt. Grattis till erhållen tjänst. Erbjud kvalitetsprodukter och noggrann kommunikation med kunden.

Stor hjälm

-

Lätt och passar precis rätt. Jag beställde Zink Orange-färgen i M och älskar den ljusa färgen. Lite besviken över att priset sjönk 80 (!!) mellan den tid jag beställde (vid 368) till den tid jag fick det i posten idag (vid 286) två och en halv vecka senare.

Poc ventralluftsnurr

-

fantastisk hjälm, väldigt lätt och inte så skummig. riktigt nöjd med det

Stor lätt och bekväm hjälm

-

Snabb leverans. Hjälmen är fjädervikt och centrifugeringssystemet är mycket bekvämt. Mycket bra ventilation. Utseendet är mycket distinkt och skiljer sig från andra hjälmar och är en fråga om personlig smak

Bra och kvalitetsprodukt

-

Tack. Jag fick varan. Mycket nöjd med produkten och servicen. Det här är min fjärde gång jag handlar med TradeINN. Kommer definitivt att handla igen för andra produkter.

Granskning av köp av poc-hjälm

-

Detta är mitt andra köp från BikeInn. Min erfarenhet av säljaren är att produktbeskrivningen är detaljerad och tydlig som är till hjälp för en köpare. Hjälmen är väl skyddad med ett välpackat paket. Hjälmen passar bra och bra avluftning för varmt väder i Singapore. Tack

Poc hjälm vit

-

Leverans på det datum som nämnts. Med pålitlig förpackning. Kommer att upprepa köpet.

Poc-hjälm

-

Leverans på det datum som nämnts. Med pålitlig förpackning. Kommer att upprepa köpet.

Utmärkt hjälm, var försiktig med storleken

-

Glad med design och ventilation, bara en kommentar angående storleken, mitt huvudomkrets är 59 cm., Eftersom det ligger på gränsen till storlek M och enligt POC är räckvidden för L-hjälmen 56-61 cm., Jag valde storlek L, men hjälmen är stor och det var faktiskt inom passformens nedre gräns med en känsla av mycket slack i upphängningen, jag skulle definitivt ha gått för storlek M. Det var inte möjligt för mig att byta produkten eftersom jag är i Mexiko och frakt- och tullklareringstiden från Holland kan vara mellan 15 dagar och 3 månader. Enligt min mening bör storlek L vara för omkretsar större än 61 cm.

Snabb leverans

-

snabb leverans från Nl till Ca och hennes fästman älskar det!

Spektakulär

-

Hjälm med en spektakulär finish, modellstorlek L

Poc ventralluftsnurr

-

helt nöjd med hjälmen, vilket är riktigt bra. Leveranser inom angivna tider!

Leverans

-

Mycket nöjd med produktens kvalitet, allt är som beskrivits. Frakten skedde inte så snabbt som häftig av BikeInn men ändå tillfredsställande. Tack.

Väl passande hjälm

-

Väl passande hjälm.

Fantastisk design

-

bra hjälm !!

Marknadens säkraste hjälm

-

Det är min andra POC. Jag köpte en OKTAL, hade en olycka i år med den och uppfyllde sin funktion. Jag hade ingen skada eller smärta efter att ha fallit. Tekniken för dessa hjälmar är den bästa som finns.

Trevlig hjälm i vikt

-

Mycket lätt och andas. Känns bekvämt. Det är dyrt, men jag tror att det är värt det på grund av det skydd som det ger.

Lätt och cool hjälm

-

Det är lätt och elegant. Och framför allt går det bra med POC-solglasögon.

Bra första intryck

-

Vid packning verkar kvaliteten hög. Passformen matchar inte mina öron men jag förväntar mig att den är justerbar

Poc ventral spinnluft

-

Trevlig, lätt hjälm. Tack vare den gelliknande stoppningen, väldigt bekväm att bära ... utan tryckpunkter. Leverans inom en vecka. Slutsats ... Jag kan bara rekommendera det!

Det är verkligen lätt.

-

Jag blev förvånad över att vikten på den levererade lådan var väldigt lätt. Det går bra med Oakley Jawbreaker. Det är inte en asiatisk passform, så det är en känsla av att huvuden på båda sidor är pressade, men den övergripande känslan är bra.

Bra passform

-

hjälmen är väldigt lätt och mycket luftig särskilt under den varma sommaren. Passform är bra för asiatiska också.

Älskar hjälm, hatade väntan

-

Älskar hjälmen. Lätt, passar bra, ser bra ut. Hatade den månadslånga väntan på att få hjälmen som annonserades på en vecka. Fungerar bra med POC-pannband!

Ren design! notera den horisontella dimensionen

-

Köp M-storlek. Jag har också en Octal, men det var uppfriskande eftersom formen var mindre. Jag tycker att det är en bra hjälm eftersom den är lätt och har bra luftflöde. Storlekstabellen visar emellertid endast omkretsen (54 till 59 cm), så japanska människor är särskilt försiktiga. Bredden på den inre diametern var 16 cm, och höjden var cirka 20,5 cm (för referens, eftersom det är en amatörs mätning!) Jag (cirkel 57,5 cm) hade en marginal i höjden, men bredden var oväntat snäv. . Kontrollera noga när du köper.

Poc ventral luftsnurr raceday vit

-

Hjälmen anlände enligt schema. Den är lätt och har kvalitetsfinisher. För huvuddiameter på

Tid

-

Den perfekta produkten, den dåliga väntetiden, nästan en månad som väntar på sin ankomst när den ursprungligen markerade Mindre än en vecka.

Excellent

-

Mycket imponerande hjälm med hög sikt och komfort!

Recension

-

Stor hjälm och storlek är perfekt. Rättvist pris. Tack

Topp

-

lätt, bekvämt och nickelnivå design. Relativ liten storlek - L är inte för mycket för en 59 cm huvudomkrets

Poc-hjälm

-

Jag rekommenderar förvånansvärt lätt och mycket bekvämt leverans enligt plan

Mycket bra produkt

-

Mycket bra produkt till ett oslagbart pris. Materialets design och kvalitet gör att den vinala luften snurrar hjälmen att ha!

Utmärkt

-

.

Cool orange färg

-

cool hjälm. kommer att vänta och se om färg kommer att bleka men ser fantastiskt ut.

Poc ventral luftsnurr

-

Mycket bekväm och lätt. Också mycket färskt.

Poc hjälm

-

Den har en fin design, med bra ventilation och bra passform. Rekommenderas starkt

Mycket bra produkt

-

Hjälmen är tydligt avancerad, vacker matt finish mycket vacker, priset är väl placerat och snabb leverans, mycket nöjd!

Prima

-

Trevlig lätt hjälm. Är något mindre bred / stor än andra typer av POC.

Förstärkt estetik

-

Super bekvämt och lätt. Estetiken har förbättrats kraftigt. Den föregående var som en svamp. Jag rekommenderar det.

Poc-hjälm

-

Snygg, bekväm hjälm. Prisvärd pris. Leverans ganska långsam.

Poc ventral luftsnurr

-

Mycket lätt och bekväm hjälm. Mer exakt design och finish än tidigare modell. Mycket nöjd

Poc ventral luftsnurr

-

En otroligt väl utformad hjälm. Jag äger också en POC Octal som alltid har imponerat mig för hur det passar på mitt huvud med den justerbara bakreimmen och de otroliga designelementen på hjälmen. Oktalen har extremt lågt vindbrus vid ridning. Ventral Air Spin har överskridit alla designelement! 1. Det inre plastburet har fått en ny design som möjliggör bättre passform på din melon. 2. Verkar lite uppenbart men den extra ventilationen håller huvudet ganska svalt med mycket lågt vindbrus när du cyklar. 3. Förbättringen i färgområdet har mig väldigt upphetsad, jag köpte uran Matt svart som matchar min cervelo r3. Tack POC för en så bra hjälm!

Fantastiska

-

Ripperhjälm, bra pris och snabb frakt

Titta, qualité et protection au rendez-vous

-

La qualité de fabrication et de finition de ce casque est outéniable et se remarque immédiement. La protection qu'il offre est évidente, même si je ne peux juger de l'efficacité de la technologie Spin. På s'habitue rapidement au look particulier de la coquille, d'autant que ce casque-ci possède un profile moins proéminent que d'autres modèles de la marque.

Kvalitet och snabb leverans

-

Jag fick hjälmen i utmärkt skick och inom de tider som säljaren har angett rekommenderar jag webbplatsen för köp !!!

Artat

-

Mycket fina hörlurar, väldigt bekväma. Fantastisk produkt

5 stjärnor

-

Bra konstruktion, lätt och lätt att justera.

Poc hjälm

-

Jag anländer ganska snabbt. Som beskrivs på webben. Okej.

Topp 5-betyg

-

Lätt, luftigt och med stor justerbarhet

5 stjärnor

-

Lätt och mycket luftig hjälm

Kvalitet och spektakulär design

-

Eftersom det inte kunde vara annat har denna hjälm av det prestigefyllda POC-märket, ledande inom säkerhet, en spektakulär design, utrustad med hög kvalitet. Sammanfattningsvis: låg vikt, förstklassiga material, sportiga och synliga på vägen.

10 komfort

-

Mycket bekväm poc-hjälm. Det passar väldigt bra på huvudet. Super snabb frakt. Alla 10

Bra köp

-

Jag hade en POC-hjälm och jag har renoverat den för den här. Den visar mer komfort och är mer stiliserad än den tidigare modellen. Mycket nöjd

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga