`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Powergym

Powergym Isopower Lemon 5 Units

 • Powergym Isopower Lemon 5 Units
 • Powergym Isopower Lemon 5 Units

Powergym Isopower Lemon 5 Units

Produktbeskrivning Powergym Isopower Lemon 5 Units

Kolhydratbaserade Elektrolytisk DRYCK med vitaminer och mineraler

Bidrar till att upprätthålla nivåer av uthållighet i långvarig träning.

Vid fysisk träning förlorar vi vätskor, natrium och kalium, medför detta med det till en viktig förlust av prestanda som motion är förlängd längs med en funktionell försämring av muskler och senor.

ISOPOWER är en sportbilaga som hjälper till att återfukta, utvinning av vätskor och i synnerhet natrium och kalium förlorade, så att en ökning i prestanda genom att även ge kolhydrater och antioxidanter.

ISOPOWER innehåller måttligt höga halter av natrium och kalium som har vetenskapligt visat sig vara effektiva för rehydrering.

Natrium är viktigt eftersom det stimulerar upptaget av både glukos och vatten genom tunntarmen och är den jon som mest gynnar extracellulär hydratisering.

Kalium, under tiden, är den viktigaste jonen när det gäller utbyte av vatten i de intracellulära utrymmena; dess tillsats till formeln medger en korrekt hydratisering.

Mängden natrium som finns i ISOPOWER är mer än de flesta konventionella drycker på marknaden som innehåller små mängder av salt, otillräckliga för att ge vätskeersättning.

En ny funktion i ISOPOWER är tillsatsen av antioxidanter såsom vitamin E eller C, selen och särskilt den nödvändiga mängden pycnogenol, för att bekämpa överskottet av fria radikaler som produceras under träning och som minskar prestandan.

Pycnogenol, en naturlig antioxidant, har visat sig ha en snabb absorption och en antiinflammatorisk verkan under intensiv träning. Detta sportbilaga förhindrar också muskelkramper och muskelsmärta under och efter träning. Dess biotillgänglighet och dess snabba åtgärder är två mycket viktiga faktorer att ta hänsyn till i dess införande i formeln.

Införandet av kolhydrater och L glutamin bidrar till att öka den intestinala absorptionen av vatten och natrium och ger energi under fysisk träning, sätta tillbaka uppkomsten av trötthet. På grund av den höga natriumhalten i detta sportbilaga, är det en bra idé att be din läkare om en saltfattig kost indikeras.

När öppna, HÅLL KALLT

Sportbilaga utan aspartam. INNEHÅLLER åTGÄRD

Rekommenderade dagsdosen: Blanda 40 g (3 doser) i 500 ml vatten, ta under träning eller efter träning för att förhindra uttorkning.

SPECIFIKATIONER:

Näringsvärde: (100 g.)

Energi: 362 kcal.

Proteiner: 1,58 g.

Kolhydrater: 88,9 g.

Varav sockerarter: 53,6 g.

Fett: <0,5 g.

Varav mättade: 0 g.

Fiber: 0 g.

Natrium: 0,98 g.

Halt av näringsämne (40 g.)

Pinus extrakt: 156 mg.

L glutamin: 516 mg.

Natriumklorid: 990 mg.

Kaliumcitrat: 536 mg.

Kalciumfosfat: 257 mg.

Magnesiumkarbonat 132 mg.

Vitamin C: 80 mg.

Vitamin B3: 16 mg.

Vitamin E: 12 mg.

Zink: 9,6 mg.

Järn: 8,1 mg.

Vitamin B5: 6,5 mg.

Vitamin B6: 3,8 mg.

Vitamin B1: 2,7 mg.

Vitamin B2: 1,4 mg.

Vitamin B9: 200 mikrogram.

Biotin: 50 mikrogram.

Selen: 39 mikrogram.

Vitamin B12: 2,5 mikrogram.


Om det du behöver är Powergym Isopower Lemon 5 Units, finns det just här och till bästa pris. bikeinn har den här och andra cyklingprodukter som du letar efter och till bästa kvalitet. Låt inte möjligheten passera utan utrusta dig själv för att kunna utöva dina favoritsporter i bästa möjliga förhållanden. Med vårt utbud av Idrottstillskottprodukter, kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

Funktioner Powergym Isopower Lemon 5 Units

Sporttillskot
Format

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga