Powergym Isowhey 1 Kg Strawberry

Powergym Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Powergym

$ 44.95

Storlek

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Powergym Isowhey 1 Kg Strawberry

close

Powergym Isowhey 1 Kg Strawberry

Powergym Isowhey 1 Kg Strawberry

Beskrivning

ISOWHEY 100
Vassleproteinisolat
Isolerad från maximal renhet VASSLEPROTEINER
BESKRIVNING
ISOWHEY 100 är en proteinsportbilaga av högsta renhet utan någon denaturering. Proteinkällan är 100% isolerat från vassla erhållen med användning av mikrofiltrering och korsflödesultrafiltrering, processer som inte denaturise proteinet.
Detta är anledningen till ISO WHEY 100 innehåller lågmolekylära mikro fraktioner som ger mycket intressanta biologiska egenskaper på det; förbättra immunitet, upptaget av järn syntesen av glutation samt att ge index hög kemiska proteiner.
ISOWHEY100 har följande fördelar;
Maximal renhet protein, så hög som 88% hög kemisk indexprotein, extremt lågt i fett och kolhydrater.
Rik på proteinmikrofraktioner som förbättrar immunitet, upptaget av järn och muskeltillväxt.
På grund av dess cystein och bovint albumin innehåll tillsammans med de tillsatta näringsämnen såsom selen, vitamin E, vitamin C och zink, har ISOWHEY 100 antioxidant befogenheter som, såsom är känt, utövar en positiv effekt på allmän atletisk återhämtning.
Innehåller stora mängder grenade aminosyror och innehåller tillsatt L glutamin samt zink och magnesium, alla mycket effektiva näringsämnen för muskelregenerering.
Har en stor smältbarhet, utmärkt löslighet och en utsökt smak som gör flera intag av tillägget hela dagen möjligt och oproblematiskt.
INNEHÅLLER ÅTGÄRD
Rekommenderade dagsdosen
Lös 2 åtgärder (60g.) I 300 ml. vatten eller mjölk två gånger dagligen. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.
TEKNISKA SPECIFIKATIONER
NÄRINGSINNEHÅLL
(Per 100 g.)
Energi: 367 kcal.
Proteiner: 85 g.
Kolhydrater: 4 g.
Varav sockerarter 0 g.
Fett: 1 g.
Varav mättade: 0 g.
Fibre 1 g.
Natrium 0,12 g.
Näringsinnehåll
(Per 120 g.)
Glutamin: 600 mg.
Vitamin C: 80 mg.
Vitamin B3: 16 mg.
Vitamin E: 12 mg.
Zink: 10 mg.
Järn: 8,1 mg.
Vitamin B5: 6 mg.
Vitamin B6: 1,4 mg.
Vitamin B2: 1,4 mg.
Vitamin B1: 1100 mikrogram.
Vitamin B9: 200 mikrogram.
Biotin: 50 mikrogram.
Vitamin B12: 2,5 mikrogram.
Kalcium: 488 mg.
Magnesium: 242 mg.
Fosfor: 244 mg.
Selen: 39 mikrogram.
PRESENTATION: Behållare med 1,000 g. pulverform.
Smak: jordgubb
ALLERGENER
Den innehåller produkter som härrör från mjölk och soja. Maj innehåller spår av gluten. Med tillsats av socker och sötningsmedel.
Vanliga frågor
Vad är den korrekta doseringen av ISOWHEY 100 och VASSLE PLUS?
Den lämpliga dosen bör vara 2-4 30g, som är ett mått från dosifier, doser / skakar av produkten per dag. På etiketterna doserna är koncentrerade på grund av svårigheten att många idrottare skulle ha att dela sådana intag upp.
Varför är ISOWHEY 100 och vassle PLUS bättre än andra proteiner på marknaden?
ISOWHEY 100 och vassle PLUS har följande egenskaper som skiljer sig i jämförelse med andra sportnäring:
Andelen protein som visas på etiketterna, i själva verket kan du kolla på vår hemsida www.powergym.com där du hittar den analys som visar det.
The Chemical Index för dessa tillskott är mycket hög och, tillsammans med dess stora smältbarhet, är kvaliteten överlägsen.
Vi använder proteiner som knappast har denature alls i våra sportnäring. De innehåller viktiga biologiska proteinmikrofraktioner som är mycket viktiga för idrottsmän. Dessa inflytande eller förbättra immunitet, protein och järn absorption eller muskeltillväxt.
De är proteinsportnäring som är mycket effektiv och också mycket komplett, något som skiljer dem från de flesta finns på marknaden, de innehåller l glutamin, ZMA (zink och magnesium) och antioxidanter som vitamin C, E eller selen som förbättrar förnyelse och muskeltillväxt och återhämtning.
Löslighet är mycket bra, de kan lösas i ett glas vatten med en sked, och ännu viktigare, de är mycket lättsmält.
Våra sportnäring don? T innehålla dopningsmedel, bevis på det är att en idrottsorganisation med anseende Centralafrikanska republiken? Centro de Alto Rendimiento (High Performance Center) i Sant Cugat, Barcelona, ??Spanien, använder dem för energitillskott för deras professionella idrottsmän.
Gör ISOWHEY 100 och vassle PLUS måste tas efter träningen för att vara effektiva?
Vad som är tydligt från de senaste vetenskapliga studierna är, för proteinsyntes inträffa efter träning (återhämtningsperiod) proteiner eller aminosyror och insulin måste vara närvarande. Efter träning och för resten av dagen, behöver vår organism en hög aminoacidemia (nivå av aminosyror i blodet) för att återhämta sig och öka muskelmassa effektivt.
Varför är marknadspriserna på proteiner så annorlunda?
Tillverkningsprocessen, ursprung eller proteinkällan, den faktiska protein procentsats, dess aminogrammet och avsaknaden eller förekomsten av främmande ämnen (fett, kolhydrater, mineraler och metalliska spår etc.) alla bestämmer dess kvalitativa och näringsmässiga egenskaper, såsom smältbarhet, nivå av denaturalisation, löslighet och smak, kemiska index och förekomst av mikro fraktioner.
Alla dessa faktorer påverkar kvaliteten och priset på en proteinsportbilaga.
Mycket av tiden billiga, låg kvalitet proteiner, don? T adekvat möta näringskostbehov en idrottsman.
Det är viktigt att source produkter från välrenommerade leverantörer med goda referenser som kan ge trygghet från dopningspreparat i sportnäring. Med dessa sportnäring kan du förbättra din sport nutrition.
Vad är lågmolekylära mikrofraktioner och varför är de viktiga?
Lågmolekylära mikrofraktioner, eller bioaktiva peptider, är korta sekvenser av aminosyror eller peptider som utan aktiva är dolda i ett protein och som kan frigöras för att fungera som fysiologiska modulatorer under matsmältningen, antingen lokalt i tarmen eller systemiskt.
Dessa bioaktiva peptider är bara närvarande i lätt denaturised proteiner såsom de som ingår i ISOWHEY 100 och vassle PLUS.
Dessa proteinmikro fraktioner kan biologiskt påverka ämnesomsättningen, optimering av fysiologiska funktioner och prestanda. Några av dessa peptider kan förbättra immunitet, antioxidant kapacitet och därmed muskel återhämtning, proteinabsorption, järn absorption eller muskeltillväxt.
Gör ISOWHEY 100 och vassle PLUS öka urinsyra?
Nej, de proteiner som ökar urinsyra är de som vilka innehåller de befintliga cellkärnor i celler som kommer fro livsmedel såsom kött och fisk och skaldjur.
Livsmedel som tenderar att leda till urinsyra produktion, är de som innehåller cellulära kärnor, som är där du kan hitta RNA och DNA med kvävebaserade puriner av adenin och guaninnukleotider.
Den (exogena) ursprung urinsyra kommer från metaboliska degeneration av puriner som finns i livsmedel. Proteinerna som finns i ISOWHEY 100and WHEY PLUS don? T inkluderar puriner så att de don? T producera urinsyra.
Kan ISOWHEY 100 och VASSLE PLUS användas för att minska kroppens fett?
Ja, särskilt ISOWHEY 100, som innehåller betydande nivåer av mikro fraktioner kallas Glucpomacropeptides som stimulerar utsöndringen av kolecystokinin (CCK), ett hormon som produceras i tunntarmen som, bland annat, styra intag av livsmedel.
En strategi för sport nutrition som kan vara mycket effektivt för idrottare som vill minska kroppens fett är att ha en ISOWHEY 100 skaka i kombination med en grönsaksrätt under kvällsmåltid
Vilken mängd proteiner kan ätas i kosten?
En tro finns att proteinrik kost leder till njur- och leverproblem, att de ökar kolesterol och utsöndringen av kalcium etc. Sanningen är att en proteinrik diet hos idrottare med en stor efterfrågan på detta näringsämne och i synnerhet om en del av dessa proteiner komma från rena källor, som don? t innehåller mättat fett, eller kolesterol, eller puriner som kan öka urinsyra don? t orsaka problem. Inte bara det; proteinrika dieter har studerats under noggrann medicinsk övervakning och kontrollerad perioder för minskning av kroppsfett hos överviktiga patienter utan resulterande metaboliska problem. Tvärtom, förbättras de triglycerider och kolesterolnivåer och bidragit till att minska fetthaltiga avlagringar, både interna (fetter i samband med organ) och de externa insättningar, som syns vid första ögonkastet.
När det gäller idrottare som har en intensiv fysisk regim, i huvudsak protein efterfrågan ökar när vi behöver för att uppnå en god återhämtning och ännu mer så om vi siktar på en ökning av muskelmassa. I dessa fall intag kan vara så mycket som två eller 2,5 g per kg vikt per dag.
Som kompletterar ska jag välja; ISOWHEY 100 eller vassle PLUS?
Även ISOWHEY 100 och vassle PLUS innehåller samma källa av proteiner, de har vissa skillnader som gör att ISOWHEY 100 är en bättre proteinrika sportbilaga, framför allt för dess protein renhet, dess extremt låga nivåer av fett och kolhydrater och dess större mikro fraktioner innehåll, det? ar inte förgäves att det är sportbilaga som rekommenderas av CAR Centro de Alto Rendimiento (High Performance Center) i Sant Cugat, Barcelona, ??Spanien.
WHEY PLUS kan också vara ett alternativ fort de idrottare som don? T kräver en så hög koncentration av proteiner i sin kost.

Hitta Powergym Isowhey 1 Kg Strawberry i lager till bästa pris. Kolla också in våra Nutrition reor och välj de bästa erbjudandena. Hitta de senast sänkta priserna och upptäck alla våra reor på Dryckprodukter till otroliga priser! Allt detta för att försäkra dig om att du alltid får de billigaste och bästa erbjudandena hos bikeinn.

Funktioner

EAN-kod:
8437007516821

Se fler liknande produkter:

Powergym - Nutrition - Dryck

. Nutrition

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

Kundernas tankar (0)

Produktomdöme 5 / 5
Skriv en recension
coinn

Skriv ett omdöme om denna produkt och tjäna CoINNs

(Endast nuvarande kunder)

Produktomdöme:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Observera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och läggas upp inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så kontrollera att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på: