up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Prologo

Prologo Sadel Dimension Tri CPC TiroX

plus
 • Play videoPrologo Sadel Dimension Tri CPC TiroX
 • Prologo Sadel Dimension Tri CPC TiroX

Prologo Sadel Dimension Tri CPC TiroX

Produktbeskrivning Prologo Sadel Dimension Tri CPC TiroX

Sadelstorleken är 245 mm lång och 143 mm bred, medan vikten varierar beroende på modell: Nackversionen väger 191 gram, medan Tirox väger 223 gram. Detta sortiment som är utformat för triathlon- och tidsförsök garanterar utmärkt prestanda, vilket förbättrar komforten i alla trampfaser tack vare den ergonomiska "V-formen", i kombination med den nya Pas-kanalen, modifierad i bredd och djup. Dessa enheter garanterar ett bättre blodflöde som eliminerar domningar och överdrivet tryck i könsorganet / prostatan. I versionerna med Cpc-teknik elimineras även "Slips", vilket förbättrar idrottarens stabilitet och garanterar bättre aerodynamik. Testerna utförda på banan och i vindtunneln med några av världens viktigaste professionella lag, bekräftade en förbättring av prestanda för 5 8% skum med varierande densitet, ökade med 15% i övre delen och på Sadelns spets, gör det möjligt att öka stödytan, sprida trycken homogent, samt garantera ett större stödområde för det anteriska ischialområdet, särskilt i maximal aerodynamisk position.

Versionerna med Cpc-teknik eliminerar glidning och förbättrar idrottsmanens aerodynamiska positionering;
Dimension Tri finns i följande versioner: Nack Rail Rail Tirox båda finns också i Cpc-versionen.


Funktioner:

Sittområdet har avancerat med 2 cm
Sitsspetsen är + 7 mm bredare
Användning av skum med varierande densitet för att öka stabiliteten och komforten


Specifikationer:

Mått: 245x143mm
Vikt: 223gr


bikeinn är vi dedikerade till att skapa cyklingprodukter till hög kvalitet som hjälper dig att utöva din sport eller aktivitet så bra och bekvämt som möjligt. Är du intresserad av att köpa Prologo Sadel Dimension Tri CPC TiroX? Då har du hittat rätt, för att på bikeinn i Komponenterkatalogen och under Sadlarkategorin, erbjuder vi cyklingprodukter som kan komplettera din order. Beställ nu och få varan levererad till dig inom bara några dagar.

Funktioner Prologo Sadel Dimension Tri CPC TiroX

Färg
Kön
Rekommenderad Användning

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up