`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Rockshox

Rockshox Lyrik RCT3 29 Inches 15X100 150mm

Rockshox Lyrik RCT3 29 Inches 15X100 150mm

 • Rockshox Lyrik RCT3 29 Inches 15X100 150mm
 • Rockshox Lyrik RCT3 29 Inches 15X100 150mm
 • Rockshox Lyrik RCT3 29 Inches 15X100 150mm

Rockshox Lyrik RCT3 29 Inches 15X100 150mm

Produktbeskrivning Rockshox Lyrik RCT3 29 Inches 15X100 150mm

lyrik RCT3

Med ett helt nytt chassi, med avsmalnande ben och en högre stag för styvhet och låg vikt, och en samling av ny teknik såsom retuned Solo Air våren med ytterligare negativa volym för en plusher första stroke, bottenlös Token avstämbarhet i både Solo Air och dubbla Position Air konfigurationer, SKF avstrykare för lägre friktion och bättre tätning, och användar avstämbara returdämpning via interna mellanlägg (samma som Boxxer) är Lyrik byggd för att skapa förtroende och oskärpa i linje med kapacitet som begränsar alla andra gafflar i sin klass. Beprövade funktioner inkluderar 35mm Snabba Svart övre rör och en RCT3 laddare Damper med en ny SKF patrontätning för att minska friktion och förlängda serviceintervaller.

specifikationer

Specifikationer för Lyrik RCT3

RESA 160/170 / 180mm 27,5 ", 150 / 160mm 29"

HJUL 27,5 ", 29"

AXEL Som kronan 572mm 27,5 "/ 180mm resa, 571mm 29" / 160mm resor

VIKT 2005G 27,5 ", 2032g 29" /27.5 "+

DÄMPNING Charger Damper (RCT3)

TILLGÄNGLIG SPRINGS Dual Position Air, Solo Air

JUSTERINGAR Extern rebound, låghastighetskompression, 3 läge kompression (Open / Pedal / lås)

Steerer ALTERNATIV Avsmalnande aluminium

ÖVRE RÖR 35mm avsmalnande vägg aluminium, Fast Black

ALTERNATIV ÖKAR 110 kompatibla alternativ i 27,5 "och 29" /27.5 "+

REKOMMENDERAT bakre stötdämparen Monarch Plus, Vivid Air

MAXIMAL rotorstorlek 200mm

Färger Diffusion Svart, Gloss Black, vit

FJÄRRKONTROLLER N / A

Air Guides ™

Vi trycker Air Guider på alla våra luftfjädrad gafflar. Kanske inte en teknisk bedrift, men det kommer att hjälpa dig att ställa in din suspension i sekunder istället för minuter. Och mer tid på din cykel är lika med fler chanser att tjäna King of the Mountain på din favorit spår. Kanske de är en teknisk bedrift.

LYFT

Med revolutionerande framsteg inom cykelDelar, som SRAM XX1, X01 och X1 drivlinor, har mountainbike designers fått nästan gränslös frihet att enbart fokusera på resultatet för cykeln. Varje framsteg kräver att hela paketet fungerar felfritt. Aggressiva spår och enduro åkare har blivit allt dra fördel av större hjul, men många fortfarande se 27.5 "och 29" hjul som en möjlig svag länk. Vilket är anledningen till SRAM har utvecklat en öppen standard med Boost kompatibla komponenter för SRAM drivlina, hubbar och RockShox gafflar

botten~~POS=TRUNC Tokens

Botten Tokens tillåter ryttare att enkelt anpassade ställa sina RockShox gaffeln luftfjäder prestanda bästa matchningen sin egen körstil och fjädring önskemål. Lägga till enkel att installera Bottom Tokens ändrar luftfjädern kurvan att motstå botten efter en stor hit, ger aggressiva ryttare befogenhet att angripa leden hårdare. Ta bort Bottenlöst Tokens gör luftfjädern kurvan mer linjär, öka fjädring känner för vissa typer av terräng eller spår skick och se ryttare som är mindre front aggressiv nytta av 100 procent av sin gaffel rese.

Svart botten token är kompatibel med följande Solo Air gafflar: RS 1 SID, Reba, Bluto, uppenbarelse.

Grå botten token är kompatibel med följande Solo Air gafflar: Pike, Lyrik, Yari, Pike DJ, Boxxer.

Mörkröd botten token är kompatibel med följande Dual Position Air gafflar: Pike, Lyrik, Yari.

Laddare Damper ™

prestanda fokuserad

Inga kompromisser för lockout: De effektivitets kretsar (pedal och spärr) sitter bakom prestanda dämpning, vilket innebär att ingen uppoffring i bump prestanda för fragmentering neråt samtidigt som förmågan att upprätthålla trampa stabilitet för dessa ben brinnande klättrar.

Snabb återhämtning: Mer kontroll med mindre energi.

blåsan Charged

Extruderad blås designen är vansinnigt tålig, motstår dämpning förändring under långa nedförsbackar och har praktiskt taget noll tryck offset för liten bula känslighet.

Trail Tuned

RCT3 har Open med en justerbar låghastighetskompression, Pedal och lås.

Dual Position Air ™

Om du vill åka upp och gå ner, en gaffel som bara gör en sak väl är stor. Men du älskar episka uppstigningar, tekniska nedfarter, slingrande enkelspårig och allt däremellan. Så du behöver en gaffel som behandlar allt. Liksom vår Dual Position Air. Det förändrar din gaffel rese upp till 30mm utan att ändra dess liten bula prestanda. Så, med en enkel ombord tur och en klick kan du växla från att klättra som en demon till bomba nedförsbacke med tillförsikt.

Maxle Ultimate

Grundläggande saker som axlar är ofta lättast att förbise. Sätt en hand på Maxle Ultimate, dock, och du kommer vara glad att vi betalat stor uppmärksamhet åt de finare detaljerna. Eftersom ena sidan är allt som behövs för att ta bort eller installera Maxle Ultimate. Och spaken placering personalisering sker helt utan användning av verktyg. Finns för både fram och bak, är Maxle Ultimate lättast att driva axelsystemet i världen. Inga verktyg, inga bekymmer, så att du kan koncentrera dig på spåret framåt.

Rapid Recovery ™

Vem önskar inte mer tillgängliga fjädringsväg för successiva träffar? Rapid Recovery System gör chocken till återhämtning snabbare mellan konsekutiva stötar, låta spårvidd marken med större precision. Denna mer aktivt upphängningssystem, inte packa ihop och möjliggör cykeln för att rida i ett högre och mjukare delen av fjäderkonstanten. Rapid Recovery ger föraren tillgång till mer tillgängliga fjädringsväg, bump efter bula, för att uppnå en jämnare och mer kontrollerad körning.

Sag Gradienter ™

Inte ställa in sag korrekt, och du kan lika gärna hoppa på någon annans cykel. Men varför byst ut plastklämmor eller härskare för att hålla din fjädring finjusteras? Våra sag gradienter trycks direkt på vår gaffel övre rör och stötdämparorgan gör perfekt fjädring inställningar lätt och exakt. Så ge mamma tillbaka sin plastklämma och linjal.

Solo Air ™

Solo Air är som en buddhistisk munk. Dess upplysta designen kan du lägga luft till dina gafflar genom en enda Schrader ventil, fyller både positiva och negativa luftfjäderkammare samtidigt. Så de är alltid i perfekt balans, som Yin och Yang. Ger dig en plysch, förutsägbar rida du kan ställa in på några sekunder, med den lättaste luftfjädern på marknaden.

moment Caps

Starka kopplingar gör för starka relationer. Detta är lika sant för människor som det är för cykelkomponenter. Vi tillämpade detta tänkande till Moment Caps. De gör bindningen mellan navet och gaffel dropout starkare, med en ökad yta som förbinder de två. Detta skapar en starkare, styvare gränssnitt, vilket ger dig en mer lyhörd framhjul och mer kontroll. Så du koncentrera dig på det viktigaste sammanhang en mellan cykeln och leden.


Rockshox Lyrik RCT3 29 Inches 15X100 150mm är tillgänglig i olika färger och storlekar. Om du är intresserad av att köpa Rockshox Lyrik RCT3 29 Inches 15X100 150mm från vår online cyklingbutik bikeinn, tveka inte mer och få varan levererad till din dörr inom några dagar. På bikeinn kan du garanterat hitta de lägsta priserna på produkter inom cyklingutrustning från märket Rockshox.

Funktioner Rockshox Lyrik RCT3 29 Inches 15X100 150mm

Resa
Rekommenderad Användning
Produkttyp

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga