`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Rockshox

Rockshox Reba RL 29 Inches 100mm 1 1/8

 • Rockshox Reba RL 29 Inches 100mm 1 1/8
 • Rockshox Reba RL 29 Inches 100mm 1 1/8
 • Rockshox Reba RL 29 Inches 100mm 1 1/8

Rockshox Reba RL 29 Inches 100mm 1 1/8

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Rockshox Reba RL 29 Inches 100mm 1 1/8

Cykelaffärer älskar Reba. Och alla andra också. Reba är super konsekvent, hållbar och lätt att underhålla.

Specifikationer:

Resor: 80/100 / 120mm

Hjul: 26 ", 27,5", 29 "

Axeln till Crown: 493mm 26 "/ 120mm resa, 507mm 27,5" / 120mm resa, 506mm 29 "/ 100mm resor

Vikt: 1586g 26 ", 1622g 27,5", 1662g 29 "

Dämpning: Motion Control

Tillgängliga Springs: Solo Air

Justeringar: Extern återhämtning, lockout, låghastighetskompression att låsa med inre dammlucka,

Steerer Alternativ: avsmalnande aluminium, en 1/8 "Aluminium

Crown: Smidda, ihåliga AL66 TV Aluminium

Övre rör: 32mm aluminium, Snabb Black

Sänker: Magnesium, 9mm QR eller 15x100 Maxle Lite

Alternativ: 29 "modell som finns i BOOST 110 (110mm nav mellanrum). Alla 29 "RockShox gafflar med BOOST 110 kompatibilitet passar också 27.5" Plus hjul (27,5 "x 3,0 däck).

Rekommenderad Rear Shock: Monarch

Maximal Rotor Storlek: 200mm

Fjärrkontroller: OneLoc

Andra: Vikt baserat på 265mm steerer

Teknologi

Luft Guides ™:

Vi trycker Air Guider på alla våra luftfjädrad gafflar. Kanske inte en teknisk bedrift, men det kommer att hjälpa dig att ställa in din suspension i sekunder istället för minuter. Och mer tid på din cykel är lika med fler chanser att tjäna King of the Mountain på din favorit spår. Kanske de är en teknisk bedrift.

LYFT:

Med revolutionerande framsteg inom cykelDelar, som SRAM XX1, X01 och X1 drivlinor, har mountainbike designers fått nästan gränslös frihet att enbart fokusera på resultatet för cykeln. Varje framsteg kräver att hela paketet fungerar felfritt. Aggressiva spår och enduro åkare har blivit allt dra fördel av större hjul, men många fortfarande se 27.5 "och 29" hjul som en möjlig svag länk. Vilket är anledningen till SRAM har utvecklat en öppen standard med Boost kompatibla komponenter för SRAM drivlina, hubbar och RockShox gafflar.

Botten Tokens:

Botten Tokens tillåter ryttare att enkelt anpassade ställa sina RockShox gaffeln luftfjäder prestanda bästa matchningen sin egen körstil och fjädring önskemål. Lägga till enkel att installera Bottom Tokens ändrar luftfjädern kurvan att motstå botten efter en stor hit, ger aggressiva ryttare befogenhet att angripa leden hårdare. Ta bort Bottenlöst Tokens gör luftfjädern kurvan mer linjär, öka fjädring känner för vissa typer av terräng eller spår skick och se ryttare som är mindre front aggressiv nytta av 100 procent av sin gaffel rese.

Svart botten token är kompatibel med följande Solo Air gafflar: RS 1 SID, Reba, Bluto, uppenbarelse.

Grå botten token är kompatibel med följande Solo Air gafflar: Pike, Lyrik, Yari, Pike DJ, Boxxer.

Mörkröd botten token är kompatibel med följande Dual Position Air gafflar: Pike, Lyrik, Yari.

Maxle Lite ™:

Vem obsesses över vikten av deras hjulaxlar? Det är löjligt, eller hur? Det är bara en stav av metall bult hjulen till din cykel. Men återigen, är Maxle Lite en tjusig thru axelsystemet som gör din cykel både lättare och styvare. Och mindre vikt gör det lättare att få din cykel att göra vad du vill. Speciellt när du inte behöver ta med verktyg för att ta bort det, fram eller bak. Och den extra styvhet ger dig precision att träffa dina linjer oavsett hur bastant. Så kanske det besatthet är inte så löjligt trots allt. Nu finns i 20 x 110mm och 15 x 100 mm storlekar.

Maxle Stealth:

Vem visste att vi kunde göra en thru axel försvinna? Den nya Maxle Stealth erbjuder en ljus, låg profil alternativ till Maxle Lite och Maxle Ultimate.

Motion Control ™:

Föreställ rider på månen. Böljande kullar, bergkross insprängd i kratrar ... kratrar. Det finns ingen gravitation så att du inte ens skulle behöva en stollift. Tyvärr kan du inte kan rida på månen. Det finns massor av gnarly terräng på jorden. Men, har jorden allvar så du behöver fjädring som klättrar liksom den ned. Med vår Motion Control dämpare teknik du kommer att göra just detta. Du kan inte rida på månen, men med Motion Control kan du göra allvar tiken.

Motion Control ™:

Föreställ rider på månen. Böljande kullar, bergkross insprängd i kratrar ... kratrar. Det finns ingen gravitation så att du inte ens skulle behöva en stollift. Tyvärr kan du inte kan rida på månen. Det finns massor av gnarly terräng på jorden. Men, har jorden allvar så du behöver fjädring som klättrar liksom den ned. Med vår Motion Control dämpare teknik du kommer att göra just detta. Du kan inte rida på månen, men med Motion Control kan du göra allvar tiken.

Effekt bucklan ™:

När du behöver dina underarmar vara starkare för mer kontroll, bulk du upp dem i gymmet. När du behöver mer hållbarhet från din gaffel, bulk upp dem med vår effektökningen. Andra företag bara öka stolp storlek lägga extra tyngd. Effektoptimeringen förstärker helt enkelt underbenet för att möjliggöra en överdimensionerad bussning, ökar styvhet och maximera din ride. Dessutom är det som kallas Power bucklan.

Snabb återhämtning ™:

Vem önskar inte mer tillgängliga fjädringsväg för successiva träffar? Rapid Recovery System gör chocken till återhämtning snabbare mellan konsekutiva stötar, låta spårvidd marken med större precision. Denna mer aktivt upphängningssystem, inte packa ihop och möjliggör cykeln för att rida i ett högre och mjukare delen av fjäderkonstanten. Rapid Recovery ger föraren tillgång till mer tillgängliga fjädringsväg, bump efter bula, för att uppnå en jämnare och mer kontrollerad körning.

Sag övertoningar ™:

Inte ställa in sag korrekt, och du kan lika gärna hoppa på någon annans cykel. Men varför byst ut plastklämmor eller härskare för att hålla din fjädring finjusteras? Våra sag gradienter trycks direkt på vår gaffel övre rör och stötdämparorgan gör perfekt fjädring inställningar lätt och exakt. Så ge mamma tillbaka sin plastklämma och linjal.

Solo Air ™:

Solo Air är som en buddhistisk munk. Dess upplysta designen kan du lägga luft till dina gafflar genom en enda Schrader ventil, fyller både positiva och negativa luftfjäderkammare samtidigt. Så de är alltid i perfekt balans, som Yin och Yang. Ger dig en plysch, förutsägbar rida du kan ställa in på några sekunder, med den lättaste luftfjädern på marknaden.

Moment Caps:

Starka kopplingar gör för starka relationer. Detta är lika sant för människor som det är för cykelkomponenter. Vi tillämpade detta tänkande till Moment Caps. De gör bindningen mellan navet och gaffel dropout starkare, med en ökad yta som förbinder de två. Detta skapar en starkare, styvare gränssnitt, vilket ger dig en mer lyhörd framhjul och mer kontroll. Så du koncentrera dig på det viktigaste sammanhang en mellan cykeln och leden.


Välkommen till vårt Rockshox Reba RL 29 Inches 100mm 1 1/8 specjalerbjudande! Tänk på bikeinn när du vill förnya ditt cyklingmaterial. bikeinn är en onlinebutik som arbetar tillsammans med de bästa nationella och internationella märkena som Rockshox så att du kan hitta allt du letar efter och kunna njuta av ditt liv och dina aktiviteter till fullo. Kolla in de tillgängliga produkterna under Komponenter.

Funktioner Rockshox Reba RL 29 Inches 100mm 1 1/8

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Tvekan

-

Hej Jag vill köpa Reba gaffel Skräckrock rl (431,45 €) och jag undrar om galna kommando på fjärrlåsning ingår och om du också el.eje 15mm. Tack, jag hoppas lo.antes möjligt svar.

våra experter svarar

Hej, Båda ingår. Tack.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI