`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Rockshox

Rockshox RS1 27.5 Inches 100mm

Rockshox RS1 27.5 Inches 100mm

Rockshox RS1 27.5 Inches 100mm

Rockshox RS1 27.5 Inches 100mm

 • Rockshox RS1 27.5 Inches 100mm
 • Rockshox RS1 27.5 Inches 100mm
 • Rockshox RS1 27.5 Inches 100mm
 • Rockshox RS1 27.5 Inches 100mm
 • Rockshox RS1 27.5 Inches 100mm

Rockshox RS1 27.5 Inches 100mm

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Rockshox RS1 27.5 Inches 100mm

25 år efter den ursprungliga RS 1, gaffeln som revolutionerade mountainbike, RockShox gör det igen. En chassidesign aldrig sett förut, som integrerar gafflar gaffelröret, kronan och ben i en enda carbonmainframe. Den helt nya Accelerator Damper, som kombinerar otrolig liten bula prestanda med ett extremt effektivt lockout. Och Predictive styrning, en reimagined gränssnitt mellan nav och avhopp som möjligt för oss att skapa en inverterad gaffel tillräckligt lätt för XC racing och styv nog för turridning.

Specifikationer:

Resor: 80/100 / 120mm

Hjul: 27,5 ", 29"

Axeln till Crown: 487mm 27,5 "/ 100mm resa, 507mm 27,5" / 120mm Travel 486 mm 29 "/ 80mm resa, 506mm 29" / 100mm resa, 526mm 29 "/ 120mm resor

Vikt: 1646g 27,5 ", 1666g 29"

Dämpning: Accelerator med Dig ventil och snabb återhämtning rebound melodi

Tillgängliga Springs: Solo Air

Justeringar: XLoc fjärrkontrollen (lockout och dammlucka) och i början Stroke rebound

Steerer Alternativ: Avsmalnande kol

Crown: Carbon

Övre rör: 32mm aluminium, Snabb Black

Sänker: Carbon

Maximal Rotor Storlek: 200mm

Fjärrkontroller: XLoc Sprint, XLoc fullt sprint

Annat: Broms Typ: Skiva, Axel: Predictive Styrning w / Maxle Ultimate (nav säljs separat), gaffel Offset: 42mm (27,5 "), 46mm / 51mm (29")

Teknologi:

29:

Låt möta det. Du vet vad du vill från din fjädring, vilket är anledningen till att vi tror på att ge våra ryttare de alternativ som de önskar. Du kommer att upptäcka att flera av våra gafflar finns i 29 tums modeller för ryttare som har en förkärlek för större hjul.

Accelerator Damper:

Tvärtemot vad många tror, ​​skriva regelboken är inte alla upp. Efter att utforma gaffeln chassi från grunden, betydde det att utveckla en helt ny dämpare till Eek varje procent av prestanda ur RS 1. En lång ordning, men en som RockShox helt anammat.

Vi började med att omvärderar hur XC idrottare producera effektiv kraft och navigera kursen villkor medan trött. Vi skapade en fastare lockout för stunder av maximal effektivitet sprint. Vi har lagt Rapid Recovery system för att hålla gaffeln rider högt i plushest delen av resan. Då luft utslagen ur dämparkretsen säkerställer absolut konsekvens. Den Dig Ventilkompressions melodi skapades för att hantera dykning under successiva hits och kraftig inbromsning. Vi elimineras material uppsägningar genom bostäder kretsen i en förseglad patron, minska vikten. Vi gjorde även kassetten lätt funktionsdugliga i loppet gropar eller på din lokala butik. Vi tror att Accelerator Damper kristalliserar prestanda RS 1 genom att hjälpa ryttare vända varje pedal stroke i acceleration mot översta steget på podiet.

Luft Guides ™:

Vi trycker Air Guider på alla våra luftfjädrad gafflar. Kanske inte en teknisk bedrift, men det kommer att hjälpa dig att ställa in din suspension i sekunder istället för minuter. Och mer tid på din cykel är lika med fler chanser att tjäna King of the Mountain på din favorit spår. Kanske de är en teknisk bedrift.

Botten Tokens:

Botten Tokens tillåter ryttare att enkelt anpassade ställa sina RockShox gaffeln luftfjäder prestanda bästa matchningen sin egen körstil och fjädring önskemål. Lägga till enkel att installera Bottom Tokens ändrar luftfjädern kurvan att motstå botten efter en stor hit, ger aggressiva ryttare befogenhet att angripa leden hårdare. Ta bort Bottenlöst Tokens gör luftfjädern kurvan mer linjär, öka fjädring känner för vissa typer av terräng eller spår skick och se ryttare som är mindre front aggressiv nytta av 100 procent av sin gaffel rese.

Svart botten token är kompatibel med följande Solo Air gafflar: RS 1 SID, Reba, Bluto, uppenbarelse.

Grå botten token är kompatibel med följande Solo Air gafflar: Pike, Lyrik, Yari, Pike DJ, Boxxer.

Mörkröd botten token är kompatibel med följande Dual Position Air gafflar: Pike, Lyrik, Yari.

Gräva Ventil:

RockShox har omgjorda rebound kolven att rymma Dig Valve, som ger den optimala nivån av kontroll för både låg och hög hastighet komprimering, noggrant kontrollera oljeflödet för att ge föraren med rätt mängd stöd och stötupptagning. Kolven redesign tillåter användning av snabb återhämtning, en uppgång melodi som gör chocken att återhämta sig snabbare mellan konsekutiva stötar, för ökad dragkraft och en mer kontrollerad körning.

Maxle Ultimate:

Grundläggande saker som axlar är ofta lättast att förbise. Sätt en hand på Maxle Ultimate, dock, och du kommer vara glad att vi betalat stor uppmärksamhet åt de finare detaljerna. Eftersom ena sidan är allt som behövs för att ta bort eller installera Maxle Ultimate. Och spaken placering personalisering sker helt utan användning av verktyg. Finns för både fram och bak, är Maxle Ultimate lättast att driva axelsystemet i världen. Inga verktyg, inga bekymmer, så att du kan koncentrera dig på spåret framåt.

SIAR- STYR ™:

Unika gaffel, axel och komprimeringstekniker kombinera kärnan i Predictive styrning. Gaffel vridning minskar tack vare den stora VRIDMOMENT diameter TUBE axel som skapar en okrossbar bindning, låsa sänker på plats och maximera vridstyvhet. En bredare nav fläns avstånd resulterar i en starkare, mer lyhörd hjul. Den nya Maxle Ultimate slutför samband med en hårdare, starkare klämkraft än du förväntar dig med en snabbkoppling komprimeringssystem. Kompatibel med SRAM SIAR- STYR nav och ökningen XX, RISE 60 och strövar omkring 50 29 "Hjul och presenterat på RockShox RS 1.

Snabb återhämtning ™:

Vem önskar inte mer tillgängliga fjädringsväg för successiva träffar? Rapid Recovery System gör chocken till återhämtning snabbare mellan konsekutiva stötar, låta spårvidd marken med större precision. Denna mer aktivt upphängningssystem, inte packa ihop och möjliggör cykeln för att rida i ett högre och mjukare delen av fjäderkonstanten. Rapid Recovery ger föraren tillgång till mer tillgängliga fjädringsväg, bump efter bula, för att uppnå en jämnare och mer kontrollerad körning.

Sag övertoningar ™:

Inte ställa in sag korrekt, och du kan lika gärna hoppa på någon annans cykel. Men varför byst ut plastklämmor eller härskare för att hålla din fjädring finjusteras? Våra sag gradienter trycks direkt på vår gaffel övre rör och stötdämparorgan gör perfekt fjädring inställningar lätt och exakt. Så ge mamma tillbaka sin plastklämma och linjal.

Solo Air ™:

Solo Air är som en buddhistisk munk. Dess upplysta designen kan du lägga luft till dina gafflar genom en enda Schrader ventil, fyller både positiva och negativa luftfjäderkammare samtidigt. Så de är alltid i perfekt balans, som Yin och Yang. Ger dig en plysch, förutsägbar rida du kan ställa in på några sekunder, med den lättaste luftfjädern på marknaden.

XLoc Sprint ™:

Opposable tum låt oss göra en massa häftiga saker. Råda över alla djur på jorden, klättra till toppen av näringskedjan, även uppfinna cykeln. Och nu är de hjälper oss att döda den på leden. Detta hydrauliska lockout erbjuder helt tät och pålitlig lockout kontroll genom att klicka på en lättåtkomlig knapp som kan utlösas med en enda tumme press. Tryck på för att låsa upp, tryck igen för att låsa. Det är bara så lätt. Så nästa gång du är på spåret, minns allt de tummar har gjort för dig.


Vill du veta vilka andra cyklingrelaterade produkter Rockshox har? På bikeinn kan du köpa alla nödvändiga Gafflar och bakfjädringvaror så att du kan njuta av alla dina aktiviteter utan svårigheter. Rockshox RS1 27.5 Inches 100mm finns tillgängligt till bästa pris och finns just nu i lager! Använd vårt säkra online betalningssystem och den bästa kundservicen.

Funktioner Rockshox RS1 27.5 Inches 100mm

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga