`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Rockshox

Rockshox Yari RC 29 Inches 15X100 160mm

Rockshox Yari RC 29 Inches 15X100 160mm

 • Rockshox Yari RC 29 Inches 15X100 160mm
 • Rockshox Yari RC 29 Inches 15X100 160mm
 • Rockshox Yari RC 29 Inches 15X100 160mm
 • Rockshox Yari RC 29 Inches 15X100 160mm

Rockshox Yari RC 29 Inches 15X100 160mm

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Rockshox Yari RC 29 Inches 15X100 160mm

Yari är för förare som inte är rädd för att gå för det. För de som inte vet var gränsen är, men är beredda att ta reda på. De klättrar, hoppar, vyer och naturlig terräng dessa ryttare möter kan vara nytt för dem, men de vill uppleva dem alla. Yari har samma förtroendeingivande styrka och styvhet som Lyrik, men med mångsidigheten hos ett spår gaffel i lägre rese konfigurationer. Så ryttare som ständigt testa sina egna gränser, kan vara säker på att de är i Yari talet.

Specifikationer:

Resor: 120/130/140/150/160/170 / 180mm 27,5 ", 120/130/140/150 / 160mm 29"

Hjul: 27,5 ", 29"

Axeln till Crown: 572mm 27,5 "/ 180mm resa, 571mm 29" / 160mm resor

Vikt: 2023g 27,5 ", 2046g 29" /27.5 "+

Dämpning: Motion Control

Tillgängliga Springs: Dual Position Air, Solo Air

Justeringar: Extern rebound, låghastighetskompression till fast

Steerer Alternativ: Avsmalnande aluminium

Övre Rör: 35mm avsmalnande vägg aluminium, Fast Black

Alternativ: BOOST 110 kompatibel alternativ i 27,5 "och 29" /27.5 "+

Rekommenderad Rear Shock: Monarch Plus, Vivid Air

Maximal Rotor Storlek: 200mm

Teknologi:

Luft Guides ™:

Vi trycker Air Guider på alla våra luftfjädrad gafflar. Kanske inte en teknisk bedrift, men det kommer att hjälpa dig att ställa in din suspension i sekunder istället för minuter. Och mer tid på din cykel är lika med fler chanser att tjäna King of the Mountain på din favorit spår. Kanske de är en teknisk bedrift.

LYFT:

Med revolutionerande framsteg inom cykelDelar, som SRAM XX1, X01 och X1 drivlinor, har mountainbike designers fått nästan gränslös frihet att enbart fokusera på resultatet för cykeln. Varje framsteg kräver att hela paketet fungerar felfritt. Aggressiva spår och enduro åkare har blivit allt dra fördel av större hjul, men många fortfarande se 27.5 "och 29" hjul som en möjlig svag länk. Vilket är anledningen till SRAM har utvecklat en öppen standard med Boost kompatibla komponenter för SRAM drivlina, hubbar och RockShox gafflar.

Botten Tokens:

Botten Tokens tillåter ryttare att enkelt anpassade ställa sina RockShox gaffeln luftfjäder prestanda bästa matchningen sin egen körstil och fjädring önskemål. Lägga till enkel att installera Bottom Tokens ändrar luftfjädern kurvan att motstå botten efter en stor hit, ger aggressiva ryttare befogenhet att angripa leden hårdare. Ta bort Bottenlöst Tokens gör luftfjädern kurvan mer linjär, öka fjädring känner för vissa typer av terräng eller spår skick och se ryttare som är mindre front aggressiv nytta av 100 procent av sin gaffel rese.

Svart botten token är kompatibel med följande Solo Air gafflar: RS 1 SID, Reba, Bluto, uppenbarelse.

Grå botten token är kompatibel med följande Solo Air gafflar: Pike, Lyrik, Yari, Pike DJ, Boxxer.

Mörkröd botten token är kompatibel med följande Dual Position Air gafflar: Pike, Lyrik, Yari.

Dual Position Air ™:

Om du vill åka upp och gå ner, en gaffel som bara gör en sak väl är stor. Men du älskar episka uppstigningar, tekniska nedfarter, slingrande enkelspårig och allt däremellan. Så du behöver en gaffel som behandlar allt. Liksom vår Dual Position Air. Det förändrar din gaffel rese upp till 30mm utan att ändra dess liten bula prestanda. Så, med en enkel ombord tur och en klick kan du växla från att klättra som en demon till bomba nedförsbacke med tillförsikt.

Motion Control ™:

Föreställ rider på månen. Böljande kullar, bergkross insprängd i kratrar ... kratrar. Det finns ingen gravitation så att du inte ens skulle behöva en stollift. Tyvärr kan du inte kan rida på månen. Det finns massor av gnarly terräng på jorden. Men, har jorden allvar så du behöver fjädring som klättrar liksom den ned. Med vår Motion Control dämpare teknik du kommer att göra just detta. Du kan inte rida på månen, men med Motion Control kan du göra allvar tiken.

Snabb återhämtning ™:

Vem önskar inte mer tillgängliga fjädringsväg för successiva träffar? Rapid Recovery System gör chocken till återhämtning snabbare mellan konsekutiva stötar, låta spårvidd marken med större precision. Denna mer aktivt upphängningssystem, inte packa ihop och möjliggör cykeln för att rida i ett högre och mjukare delen av fjäderkonstanten. Rapid Recovery ger föraren tillgång till mer tillgängliga fjädringsväg, bump efter bula, för att uppnå en jämnare och mer kontrollerad körning.

Sag övertoningar ™:

Inte ställa in sag korrekt, och du kan lika gärna hoppa på någon annans cykel. Men varför byst ut plastklämmor eller härskare för att hålla din fjädring finjusteras? Våra sag gradienter trycks direkt på vår gaffel övre rör och stötdämparorgan gör perfekt fjädring inställningar lätt och exakt. Så ge mamma tillbaka sin plastklämma och linjal.

Solo Air ™:

Solo Air är som en buddhistisk munk. Dess upplysta designen kan du lägga luft till dina gafflar genom en enda Schrader ventil, fyller både positiva och negativa luftfjäderkammare samtidigt. Så de är alltid i perfekt balans, som Yin och Yang. Ger dig en plysch, förutsägbar rida du kan ställa in på några sekunder, med den lättaste luftfjädern på marknaden.

Moment Caps:

Starka kopplingar gör för starka relationer. Detta är lika sant för människor som det är för cykelkomponenter. Vi tillämpade detta tänkande till Moment Caps. De gör bindningen mellan navet och gaffel dropout starkare, med en ökad yta som förbinder de två. Detta skapar en starkare, styvare gränssnitt, vilket ger dig en mer lyhörd framhjul och mer kontroll. Så du koncentrera dig på det viktigaste sammanhang en mellan cykeln och leden.


Om du vill köpa de bästa Komponenterprodukterna från Rockshox, så har du hittat det bästa stället på bikeinn. På bikeinn arbetar vi alltid med de bästa märkena som Rockshox för att erbjuda dig den bästa kvaliteten till bästa pris på alla våra cyklingprodukter som Rockshox Yari RC 29 Inches 15X100 160mm. Gör din beställning nu och få Rockshox Yari RC 29 Inches 15X100 160mm så fort som möjligt.

Funktioner Rockshox Yari RC 29 Inches 15X100 160mm

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga