`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Rotor

Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval

 • Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval
 • Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval

Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval

Produktbeskrivning Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval

INSpider är en kraftmätare för alla typer av cyklar, för alla typer av cyklister. INspider är en lätt spindelintegrerad kraftmätare som ger ett pålitligt, mångsidigt och avancerat wattmätningssystem. Det är kompatibelt med våra Q RINGS® ovala ringar & alla ROTOR-modulära vevar, både 1x och 2x, Road och MTB-system.

INspider har uppladdningsbart batteri med belagd elektronik och stark tätning för vattenmotstånd för att mäta kraft inifrån spindeln. Den samplar data från vänster till höger för att exakt spela in effekt, kadens, TORQUE 360, Optimal Chainring Angle (OCA) & en rekommendation av Optimal Chainring Position (OCP). Vikt: 156 gram

Kort beskrivning:
KAPIC är vår lättaste och styvaste MTB vevsats som någonsin inspirerats av de 6 segrarna hos ROTOR-idrottare i den legendariska Cape Epic, vårt hittills mest framgångsrika MTB-lopp.

KAPIC utnämns till hedern för CAPe ePIC, det mest prestigefyllda maratonstävlingsloppet där världens elitkörare åtar sig en kombination av häpnadsväckande steniga klättringar, spektakulära skogsklädda singletracks och spännande tekniska downhills.

KAPIC har utformats för att spegla cheetas styrka, smidighet och hastighet. Den djärva estetiken inkluderar mejslade funktioner och ikonografin symboliserar de geometriska mönstren i stamafrika.

KAPICs innovativa modulsystem låter dig välja varje vevkomponent baserat på din unika cykeluppsättning och fysiska egenskaper. Det finns i antingen BOOST eller standardaxel för att passa olika ramstandarder.

Direktmonteringstekniken har en egen spline-gränssnitt som ansluter vevarmen, axeln och kedjebandet, vilket gör det enkelt att montera och demontera vevhuset. Välj den perfekta kedjestorleken för varje körning och ta bort och installera enkelt kedjeband med bara en bult.

I kombination med Q RINGS® låter OCP-monteringstekniken justera din optimala kedjeposition (OCP) till steg inom en grad för att exakt konfigurera din unika OCP för att maximera kraftuttaget till din distinkta pedalstil.

KAPIC är tillverkad med experter på CNC och inkluderar vårt Trinity Drilling System med tre inre hål från axel till pedal, vilket ger den dubbla fördelen av en exceptionellt lätt vev med överlägsen styvhet för att hantera de tuffaste MTB-vägarna.


Specifikationer:

Vikt: 170 mm längd 355 g
Storlekar: 165/170/175 mm
Spindel: 30 mm
Q-faktor: 170 mm boost
Kedjelinje: 52,5 mm boost
Material: 6082 aluminiumlegering
Kompatibilitet: BB30 / Pressfit 30 / BSA / BB89 / BB92

Ovala kedjoringar:
Q RINGS® spindelfäste 110x4 oval ring är idealisk för alla typer av MTB-förhållanden och är kompatibel med vår INspider effektmätare och alla ROTOR modulära MTB-vevar.

Vikt (34t): 50 g
Kedjelinje KAPIC med 141 axel: 52mm
Kedjelinje KAPIC kol med 135 axel: 52mm

Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval har 100% pengarna tillbaka garanti. Om du på grund av vilken orsak som helst inte är helt nöjd med din Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval som du köpt på bikeinn, har du 30 dagar på dig att returnera den från det att du fått varan levererad till dig. Dessutom kan du i vår cyklingbutik online upptäcka ett brett utbud av märket Rotor och komplettera din order med cyklingprodukter, alltid till bästa pris.

Funktioner Rotor Inspider Kapic Aluminium Oval

direkt Mount
Rekommenderad Användning

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga