up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Rudy project
360

Rudy project Boost 01 Road Helmet

plus
 • 360Rudy project Boost 01 Road Helmet
 • Play videoRudy project Boost 01 Road Helmet
 • Rudy project Boost 01 Road Helmet

Rudy Project Boost 01 Road Helmet

Produktbeskrivning Rudy project Boost 01 Road Helmet

Funktioner:

Center Tryck Balans:

Konkurrera med mindre tryck.

En av hjälmens viktigaste nya funktionerna är dess förbättrade viktbalans. Svansen förkortades och material läggs till fronten (Dorsal Ridge) för att flytta tryckcentrum framåt.

Detta begränsar irriterande vridning som orsakas av sidovindar.

Custom fit:

Våra produkters legendariska passformen är frukten av vetenskapliga studier av det mänskliga huvudet, innovativ design och framsteg inom material och tillverkningstekniker.

Våra banbrytande system ständigt uppdateras och uppgraderas för att garantera exceptionell justerbarhet och stabilitet.

Anpassnings Air Management:

Den mänskliga kroppen använder energi för att kyla sig själv. Rudy Project använder aerodynamisk vetenskap. Den Wing57 tempolopp hjälm har en uppsättning av två modulära, avtagbar klädsel, en sluten, en mesh. Antingen kan införas i den främre ventilationsöppningen för att reglera luftflödet, justera hjälmens aerodynamiska effektivitet enligt miljöförhållanden och upprätthålla kroppens effektivitet.

Riktnings Flöde:

Formen på Wing57 ger alla fördelar med NACA (National rådgivande kommitté för Aeronautics) ving former och undviker att slösa energi som naturligt försvinner i rivande luften.

Dorsal Ridge:

Inspirerad av hajar, krona Wing57 tempo hjälm omvandlar sidokrafter i framåtdrift.

I händelse av sidvindar det ger alla fördelar med en lång tailed hjälm utan den relativa negativa återverkningar på framsidan.

I Mold:

Den kombinerade effekten av EPS struktur, polykarbonat-skal och exoskelett skapar resistens mot mekanisk påverkan utövas av en effekt och avleder energin i syfte att förhindra att den överförs till chefen för föraren bär hjälmen

Vortex Killer System:

Öka ventilationen. Öka prestanda.

Rudy Project designers har tagit fram en ny, egen luftkanalisesystem som väsentligt ökar i hjälm ventilation.

Vetenskapligt utformade geometriska linjer och sidoöppningar gör det möjligt för Vortex Killer System för att omdirigera luftflödet - den främsta orsaken till friktion och instabilitet - bortom den bakre delen av hjälmen.

Luften trycks bortom nacke och skuldror med en annan hastighet och volym jämfört med luften som anländer i den motsatta riktningen.


EN1078 VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna EN1078. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation EN1078, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder.

Du behöver inte vänta längre! Köp Rudy project Boost 01 Road Helmet med de bästa fraktförhållandena och till bästa pris. Dessutom kan du på bikeinn hitta andra Hjälmarprodukter inom Kroppsskydd som kan komplettera din beställning. Köp Rudy project Boost 01 Road Helmet och få beställningen levererad så snart som möjligt. Ta en titt på erbjudanden och kampanjpriser hos oss på Hjälmar.

Funktioner Rudy project Boost 01 Road Helmet

Färg
Rekommenderad Användning
Ålder

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up