up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Rudy project
360

Rudy project Wing57 Helmet

plus
 • 360Rudy project Wing57 Helmet
 • Play videoRudy project Wing57 Helmet
 • Rudy project Wing57 Helmet

Rudy Project Wing57 Helmet

Produktbeskrivning Rudy project Wing57 Helmet

Rudy Project gör sig redo att återigen revolutionera hjälmen marknaden. För triathlon och tempolopp entusiaster, här är deras nya innovativa, teknisk produkt, resultatet av en intensiv, koncentrerad ingenjörs forskningsprojekt bedrivs i samarbete med den amerikanska aerodynamik guru, John Cobb: den Wing57 hjälmen.

UTVECKLINGEN efter revolutionen:

Byggt på grunden till det framgångsrika och prisbelönta Spännvidd (hjälmen mest bärs av idrottare på världens tuffaste triathlon ras i Kona Hawai under 2011 och 2012), den Wing57 var vinden testade tunnel och är snabbare än någon av de bästa hjälmar i sin kategori. Det kan också peka på oöverträffad patenterade funktioner, dess överlägsna lätt och enastående skydd arkitektur tillsammans med en vacker formfaktor.

Aerodynamiskt konstruerad av JOHN COBB:

Designad med medhjälpare av legendariska aerodynamik guru John Cobb, har den nya Wing57 genomgått omfattande vindtunnel tester för att bli den bästa TT hjälmen på marknaden. Genom detta test, Rudy Project och Cobb utvecklat en unik svans geometri som fungerar bäst för alla TT positioner och tillbaka profiler. Bevisad att slå ut de konkurrerande flyghjälmar i tidssimuleringar kommer Wing57 vara utan tvekan den bästa flyg hjälmen på marknaden hela triathlon och cykel världar.

VORTEX KILLER SYSTEM:

En av de stora genombrott resultaten från den vetenskapliga kombinationen av den övergripande hjälm geometri och de två sidoventilerna; syftet är att hjälpa till vid riktning av luftflödet över den bakre delen av hjälmen. För att hjälpa till att hantera dessa Vortex virvel låg tryckpunkter, vilket skapar friktion och instabilitet, luft riktas genom en egenutvecklad patenterad kanalsystem, över nacke och axlar områden i en annan takt eller volym än den mötande fri luft: vi kallar denna uppfinning Vortex Killer eller Air Plat System. Detta system lägger betydligt mer ventilation inuti hjälmen: Air regissören skapar ett högt / lågt lufttryck, på varje sida, så att luft som kommer från höger ventilations går till den motsatta sidan av direktören och sedan rinner ut. Och vice versa för den andra sidan. Acceleration av luft innebär mer ventilation för att hjälpa till med svett avdunstning (ryttare kyla).

CUSTOMIZABLE lufthantering:

Wing57 är utrustad med en uppsättning av flyttbara, modulära frontventilations omslag, en stängd och andra i ett nät konfiguration, vilket gör att du kan hantera luftflödet inuti hjälmen. Du kommer att kunna styra ventilation och aerodynamisk effektivitet i enlighet med miljöförhållanden och underhålla dina bodys efficiency.The STÄNGT konfiguration ger det bästa aerodynamisk effektivitet men minst ventilation. Dess rekommenderas för kort / medellång tävling där timing är kung.

NET konfigurationen är en mycket bra kompromiss mellan ventilation och aerodynamik. Det låter luft går genom ventilerna och kyla temperaturen samtidigt skydda huvudet mot buggar och insekter. Det har också en mycket bra aerodynamisk effektivitet.

Den öppna konfigurationen är den bästa lösningen för långa avstånd och för varma väderförhållanden. Den maximala ventilation definitivt behövs för att hålla cyklisten cool. På grund av den längre racing tid, en lägre temperatur uppväger ha? Max? aerodynamisk fördel eftersom det kan påverka en åkare förmåga att konkurrera över långa distanser.

DORSAL RIDGE:

Inspirerad av hajar, hjälper Wing57 rygg åsen konvertering sidled kraft i en framåtriktad kraft, som om det var en lång tailed hjälm. Det ger mer yta endast när det är nödvändigt, som med en sidvind, medan det fortfarande liten för mindre frontarea effekt.

CENTER tryckbalans:

Genom att minska längden på svansen och genom att tillsätta material ovanpå (Rygg Ridge), har vi flyttat tryckcentrum av hjälmen framåt för att bäst matcha med tyngdpunkt användaren? S huvud. Detta för en bättre viktbalans och för att undvika tvångsaxelrotation på grund av sidvindar kraft.

Riktat flöde:

Den nya formen av denna hjälm ger alla fördelarna med en NACA ving former (National Advisory Committee for Aeronautics) men undvika den naturliga vinden anpassa energikostnader för denna form själv på grund av sidvindar.

Dra och vridmomentkrafter:

En lång tailed hjälm ger enastående effektivitet i händelse av en motvind. I de flesta fall, men de miljömässiga förhållandena är variabel, under långa lopp mot klockan till exempel, och ofta luften träffar hjälmen sidled producera ett segel effekt större yta hjälmen berörda desto större effekt. Detta medför otaliga påkänningar på nackmusklerna för att bibehålla huvudet i samma position.

De optimal storlek front- och sidosektioner, och den innovativa kort tailed utformningen av Wing57 minska vridpåkänningar och därför trötthet, och gör att du kan fokusera helt på prestationsförmågan.

Vad mer, den Rygg Ridge avleder effektivt luftflöde, förmedla det på ett sådant sätt att minska motståndet mot framåtrörelse, varigenom idrottare att gå snabbare, med lägre energiförbrukning.

JETSTRÖM:

Den Wing57 är utrustad med en extra och löstagbar magnetisk aerodynamisk svans som kan läggas till Air direktören som dess förlängning, förbättra dess prestanda beroende på rygg och axlar konfigurations ryttare? S.

Den plattare form av ryttarna tillbaka, ju större avståndet mellan hjälmen svansen och kroppsytan. Den aerodynamiska svansen är utformad för att överbrygga gapet mellan skalet av hjälmen och platta formade ryggar och öka Vortex Killer effekten. Detta resulterar i ökad aerodynamisk penetration och ökad spridning av varm luft från huvudet.

FLYTT AERO OPTICAL SHIELD:

Den helt integrerade och borttagning sköld kommer att säkerställa maximal skydd och förbättrad aerodynamik samtidigt som man eliminerar irriterande reflexer och ögontrötthet. Att bygga på Rudy Project RP Optik avancerad polykarbonat teknik, kombinerar Wing57 visiret banbrytande beläggningar överlägsen optisk skydd mot skadliga UV-strålar minimera påfrestningarna på ögonen.

OMBONAD omslagssystemet:

Från sina egna erfarenheter på tävlingsbanorna har Rudy Project ingenjörer utvecklat en lysande lösning som passar en hjälm på kortast möjliga tid. Hjälmen remmar är förankrade direkt till öronkuddar, vilket gör hjälmen sättas på med en enda, momentan rörelse.

De öronkuddar är tillverkade av antibakteriella material med vadderade ergonomiska kuddar som syftar till att förmedla luftflöden och buller från utsidan.

RACE simuleringstest:

Wing57 har utvecklats och testats i Pininfarina avancerad vindtunnel, dra full nytta av erfarenheterna från aerodynamik guru John Cobb och Rudy Project ingenjörsteam.

Data extrapoleras med hjälp av de mest sofistikerade matematiska modeller har visat enastående aerodynamiska effektiviteten i Wing57. Resultaten av en jämförelse med ledande konkurrerande hjälmar, som erhållits genom att mäta resistansen hos ett representativt urval av åkare med olika formade ryggar och olika vind girvinklar har visat Wing57 vara hjälmen med den bästa aerodynamiska prestanda.

Exempel på en av de många simuleringar utförda, där tre nyckelvariabler hålls konstanta:

Samma racer, samma effekt tillämpas samma frontalluftstöt på 0.

Simulering av en 40K TT race som representeras av en ganska typisk åldersgrupp triathlet med höjden 5? 10? (178cm) storlek och vikt £ 185 (84 kg), som i genomsnitt 320 watt (effektnivå som passar för den typ av person).

Som godkänts av pro idrottare VÄRLDEN:

Den Wing57 hjälm är för närvarande i används av Cannondale Pro Cycling Team mästare, som åtföljer dem i sina många framgångar.

Wing57 är tempolopp hjälmen bärs av de ledande internationella triathlonidrottare, såsom Pete Jacobs (Ironman världsmästare 2012), Timo Bracht, Yvonne Van Vlerken, Camilla Pedersen och många fler.

Den vinnare valet för rekordresultat.


EN1078 VIKTIGT ANMÄRKNING Denna hjälm har byggts, testats och godkänts enligt de europeiska föreskrifterna EN1078. TRADEINN är inte ansvarig för användningen av denna hjälm i andra länder som inte omfattas av denna europeiska homologation EN1078, vilket motverkar användningen av detta i dessa länder.

Med Rudy project Wing57 Helmet, garanteras den bästa cyklingutrustningen. Dessutom, på bikeinn kan du hitta bästa kvalitet till bästa pris. Välj oss som din cyklingbutik och fokusera bara på att njuta av den komfort de bästa märkena kan erbjuda dig, som Rudy project. Vårt team cyklingexperter delar sina ärliga produktomdömen så att du kan göra det bästa valet. Allt detta för att alltid försäkra dig om de bästa Kroppsskydderbjudandena.

Funktioner Rudy project Wing57 Helmet

Färg
Rekommenderad Användning
Ålder

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder) coinns

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Rudy projekt wing57

-

Trevlig hjälm, lätt och bra passform.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up