up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Schwalbe

Schwalbe Packa Procore 26 Inches

plus
 • Play videoSchwalbe Packa Procore 26 Inches
 • Schwalbe Packa Procore 26 Inches

Schwalbe Packa Procore 26 Inches

Produktbeskrivning Schwalbe Packa Procore 26 Inches

Off road: Ridning vid lägre tryck innebär bättre prestanda ... men samtidigt ökar risken för misslyckanden. Gränsen hittills är vid ca 20 psi, under vilket det knappast möjligt att våga rida normala MTB däck.

Men ingenting förblir densamma: I framtiden kan lufttryck regleras i däcken dubbla kammare. I den yttre kammaren, är lufttrycket extremt lågt ideal för maximal off road prestanda. I den inre kammaren, direkt på fälgen, det är högt lufttryck - även en mycket stark inverkan kan inte buckla fälgkanten. Samtidigt säkrar det inre högtryckssystemet däcket på fälgen. "Rapa", den fruktade förlust av luft vid lågt tryck i konventionella slanglösa system, är omöjligt.

Teknologi:

Däcktryck kan reduceras till ett minimum 14 psi, vilket ger en enorm mängd grepp. E

ven på tuffaste terrängdäck "stick" till marken.

Däcket tillhandahåller extremt känslig dämpning. På grund av den extra stötdämpning och grepp det är mycket bättre styrning, bromsar och antisladdsystem.

Ingen risk för ormbett. Fälgarna är mycket väl skyddade från denting. Även i de tuffaste förhållanden, kan betydligt lättare däck användas.

Utmärkta akut köregenskaper på grund av den inre högtrycksluftkammare.

ProCore kan användas med vilken som helst slanglöst MTB däck: Vägnings ca. 200 g per hjul. Kompatibel med alla hjul oavsett märke. Bredd inre kant 23mm. Serieproduktionen pågår. Säljs i set om 2 med alla nödvändiga komponenter, för att omvandla en komplett cykel. Senare på komponenter kommer också att vara individuellt tillgängliga som reservdelar.


Letar du efter Schwalbe Packa Procore 26 Inches? På bikeinn kan du hitta alla typer av Reparationprodukter från de bästa märkena. Till exempel från Schwalbe, ett ledande märke inom den här industrin och som garanterar den bästa tillverkarkvaliteten. Vänta inte längre utan utrusta dig med produkter från vår cyklingbutik online.

Funktioner Schwalbe Packa Procore 26 Inches

Produkttyp

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Fungerar som en charm men svårt att passa

-

Titta på videon - chick passar systemet med lätthet. Titta på mig försöka göra det - övning i frustration jag har ganska djupa hookless kol fälgar och visserligen bonty däck är svårt att passa ändå men det var löjligt. Att förlora förmågan att använda centerkanalen av fälgen när rulla 2: a pärlan över fälgkanten gjorde montera däcken näst intill omöjligt. I slutändan, bröt 2 spakar (aldrig ens använt en spak innan!) Och hade LBS passar dem med ett däck press. Och de kämpade! Första butiken jag gick att det gick inte ens göra det. Systemet fungerar bra, gör vad den säger om rutan, men vara redo för några allvarliga strider om du har djupa eller svåra fälgar till att börja med. Rekommendera lätt att montera däck med mer flexibla sidoväggar än bontys också.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up