`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Schwalbe

Schwalbe Procore Pack 26 inches

 • Schwalbe Procore Pack 26 inches
 • Schwalbe Procore Pack 26 inches

Schwalbe Procore Pack 26 inches

Produktbeskrivning Schwalbe Procore Pack 26 inches

Off road: Ridning vid lägre tryck innebär bättre prestanda ... men samtidigt ökar risken för misslyckanden. Gränsen hittills är vid ca 20 psi, under vilket det knappast möjligt att våga rida normala MTB däck.

Men ingenting förblir densamma: I framtiden kan lufttryck regleras i däcken dubbla kammare. I den yttre kammaren, är lufttrycket extremt lågt ideal för maximal off road prestanda. I den inre kammaren, direkt på fälgen, det är högt lufttryck - även en mycket stark inverkan kan inte buckla fälgkanten. Samtidigt säkrar det inre högtryckssystemet däcket på fälgen. "Rapa", den fruktade förlust av luft vid lågt tryck i konventionella slanglösa system, är omöjligt.

Teknologi:

Däcktryck kan reduceras till ett minimum 14 psi, vilket ger en enorm mängd grepp. E

ven på tuffaste terrängdäck "stick" till marken.

Däcket tillhandahåller extremt känslig dämpning. På grund av den extra stötdämpning och grepp det är mycket bättre styrning, bromsar och antisladdsystem.

Ingen risk för ormbett. Fälgarna är mycket väl skyddade från denting. Även i de tuffaste förhållanden, kan betydligt lättare däck användas.

Utmärkta akut köregenskaper på grund av den inre högtrycksluftkammare.

ProCore kan användas med vilken som helst slanglöst MTB däck: Vägnings ca. 200 g per hjul. Kompatibel med alla hjul oavsett märke. Bredd inre kant 23mm. Serieproduktionen pågår. Säljs i set om 2 med alla nödvändiga komponenter, för att omvandla en komplett cykel. Senare på komponenter kommer också att vara individuellt tillgängliga som reservdelar.


Schwalbe Procore Pack 26 inches har den officiella Schwalbe tillverkargarantin. Som en officiell Schwalbeåterförsäljare, är alla våra cyklingvaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På bikeinn, är vi dedikerade till att välja Hjul och däckprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Reparationvaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner Schwalbe Procore Pack 26 inches

Produkttyp
Rekommenderad Användning

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Fungerar som en charm men svårt att passa

-

Titta på videon - chick passar systemet med lätthet. Titta på mig försöka göra det - övning i frustration jag har ganska djupa hookless kol fälgar och visserligen bonty däck är svårt att passa ändå men det var löjligt. Att förlora förmågan att använda centerkanalen av fälgen när rulla 2: a pärlan över fälgkanten gjorde montera däcken näst intill omöjligt. I slutändan, bröt 2 spakar (aldrig ens använt en spak innan!) Och hade LBS passar dem med ett däck press. Och de kämpade! Första butiken jag gick att det gick inte ens göra det. Systemet fungerar bra, gör vad den säger om rutan, men vara redo för några allvarliga strider om du har djupa eller svåra fälgar till att börja med. Rekommendera lätt att montera däck med mer flexibla sidoväggar än bontys också.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga