up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Selle SMP

Selle SMP Sadel TRK

Selle SMP Sadel TRK

Selle SMP Sadel TRK

Selle SMP Sadel TRK

plus
 • Play videoSelle SMP Sadel TRK
 • Selle SMP Sadel TRK
 • Selle SMP Sadel TRK
 • Selle SMP Sadel TRK
 • Selle SMP Sadel TRK

Selle SMP Sadel TRK

Produktbeskrivning Selle SMP Sadel TRK

Tack vare den bekväma stoppningen är designad för fritids- och sportbruk. Det är också perfekt för daglig användning i staden.


Hitta Selle SMP Sadel TRK i lager till bästa pris. Kolla också in våra Komponenter reor och välj de bästa erbjudandena. Hitta de senast sänkta priserna och upptäck alla våra reor på Sadlarprodukter till otroliga priser! Allt detta för att försäkra dig om att du alltid får de billigaste och bästa erbjudandena hos bikeinn.

Funktioner Selle SMP Sadel TRK

Färg
Kön
Rekommenderad Användning

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Smp sula

-

Mycket bra produkt Snabb leverans

Recension

-

Väl mottagen & installerad. Ännu att provköra. Ser allt bra ut att gå.

Smp trk sadel

-

Mycket presterande sadel och ganska bekväm, uppenbarligen behöver den individuell justering för att ge det bästa.Jag rekommenderar den starkt!!Snabb fraktservice och konkurrenskraftiga priser!!!

Bekväm

-

Bra service och en bekväm sadel

Mycket bra della

-

Jag är supernöjd med den mycket bekväma sella SMP älskar och ger råd.

Sadel smp sadel trk

-

bra sadel mottagen inom 2 dagar

Mycket bra

-

min röv passar perfekt, underbar och skadar inte tomaterna

Bekväm såväl som sportig

-

Innan jag hade en mycket bekväm sadel men för bred och vit. Med den här sadeln märker jag att sittbenen är den del där min rumpa vilar. Det gör att jag kan inta en mer sportig hållning utan att förlora komforten.

Bekväm

-

Denna sadel gör dig bekväm när du rider.

Åsikt

-

Mycket nöjd med förvärvet. Ergonomisk och bekväm. Utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet.

Rekommenderad

-

Sadel Utmärkt och mycket bekväm Jag har redan en till och jag rekommenderar den starkt

Granskning av selle smp trk medium

-

Fin kvalitet och bra prestanda hittills. Det är verkligen bekvämt även för en lång åktur på 40 km. Jag hade ingen smärta i röven medan min tidigare sadel orsakade mig lite domningar och smärta men bara liten.

En bekväm sadel

-

Sadeln är bekväm och detta har också bekräftats av ett par kollegor från cykelgruppen. Jag har gjort 3 utgångar på cirka 60 km och det har varit ganska bekvämt för mig. Du måste se vilket mått som bäst passar var och en och kräver viss användning och lite justering för att vänja sig och känna dig bekväm.

Sadel

-

Utmärkt produkt. Jag gillar det. Jag är väldigt nöjd. Högt rekommenderad ...

Selle smp trk

-

Det är bekvämt även vid långa åkattraktioner. Glad att det är den jag köpte.

Sadel smp

-

Riktigt bra sadel, bara monterad för att försöka

Selle smp trk

-

För att klassificera denna sadel lämnar jag bara ett ord: Utmärkt !!! Grattis till Bikeinn för kvaliteten på produkterna.

Bra kvalitet

-

Mycket bekväm, bra kvalitet.

Prisvärd och bekväm

-

Den trevligaste sadeln jag någonsin har haft hittills. Har kört den här sadeln i 3 år nu och har nu också beställt en till min nya cykel. Prisvärd, stark och bekväm.

Mycket bra

-

Bred och bekväm bänk

Selle trk medium sadel

-

Exakt som beskrivet, utmärkt kvalitet och förpackad riktigt bra för att undvika eventuella skador vid leverans. Bästa priset finns också.

Smp-sadel

-

Oklanderlig sadel som avbildad på bilderna. Ingen försening i leveransen. Paketet är väl skyddat från stötar. För mig ingenting att klaga på

Selle SMP

-

Årets bästa köp! Starkt rekommenderar, för korta eller långa avstånd, super bekväm, tycker anpassar sig till både stads- terräng- el landsvägs körning. Sitter inte i vägen utan formar sig korrekt anatomiskt. Dessutom väldigt stort lyft åt hojen tack vare väldigt snygg design

Selle smp trk medium

-

Mycket bekväm sadel med tillräcklig bredd för mitt mått mellan klackar (12cm)

Bra

-

Jag tvivlade när jag köpte den efter storlek, jag laddade ner den officiella appen för varumärket och jag kunde mäta min storlek tack vare samma alternativ som applikationen erbjuder, och blint tog jag den storlek som appen rekommenderade. När jag kom, tappade min käke. Det är en super bekväm sadel av hög kvalitet som en gång anpassad till din storlek, det gör inte ont alls tack vare hålet och du kan sitta ett tag eftersom vadderingen där du bär vikten är mycket bekväm.

Försening i leverans

-

Det blir mitt senaste köp, det finns ingen feedback i förskottet för produktleveransen. Informationen de ger med leveranstiderna för produkten är inte sant.

Selle smp trk medium

-

Superkomfortabelt, marknadens bästa sadel, enligt min mening. Väntetiden var värd jag är nöjd.

Köp sadel

-

God eftermiddag, jag köpte en sadel 05 / 06-2020, med leveransdatum 06 / 17-2020, som inte uppfylldes. Idag, 03-07-2020, nästan en månad har gått, har jag fortfarande inte beställningen eller vet när jag ska få den. Jag är mycket besviken över vad som händer.

Selle smp trk medium

-

Mycket bekvämt med precis tillräckligt med ge gelstödet. uppmätt mina sittben på 13 cm och det här är perfekt. Inte mer glider runt som gammal MTB-sadel jag bytte ut och bekväm efter snabb 2,5 timmars åktur.

Utmärkt sadel, 100% uppfyller vad jag förväntade mig !!!

-

Jag fick just den, jag fortsatte med att installera den på min fällbara cykel och jag märkte verkligen skillnaden från den första åkturen; Denna sadel är första klass och väldigt bekväm !!! Jag rekommenderar det!!

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up