`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Shimano

Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P

 • Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P
 • Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P

Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P

Produktbeskrivning Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P

Valet av världens bästa klättrare, sprinter och tidstestister, DURA ACE R9100 vevdroppar väger samtidigt som kraftöverföringen maximeras. Den nya designen, och dess ikoniska look, är anpassad för racespecifika skivbromssystem samtidigt som den erbjuder ett brett utbud av växellängdsalternativ. Tillsatsen av en pålitlig, exakt, vattentät strömmätare gör denna vev till ett ännu mer värdefullt verktyg för seriösa cyklister. Med ett uppladdningsbart Li-ion-batteri, vänster / höger balans och Bluetooth LE- och ANT + -anslutning sätter SHIMANO DURA ACE Power Meter en ny standard inom cykeldatainsamlingen.

Funktioner:

Pålitligt elektriskt system

Egen utvecklad töjningsmätare

Programvaran kompenserar automatiskt

Möjligt att starta snabbt

Vattentät under alla förhållanden

Direkt svar

Bluetooth®LE och ANT +

Trådlös firmwareuppdateringssystem

Integrerat uppladdningsbart batteri

Byt enkelt kedjor utan att påverka kraften

Tillräckligt med spel med vår bromsok direkt

fördelar:

Integrerad design

Aktiv temperaturkompensation

Batteri: laddningsbart Li-ion-batteri

300+ timmars körtid

Snabbt svar och drift utan stress

Enkelt underhåll

Avstånd med ram

Exakt datainsamling

Specifikationer:

Medelvikt: 696 g (53 39T), 695 g (52 36T), 685 g (50 34T)

Technologies:

HOLLOWGLIDE:

Hål i hård konstruktion minskar vikten men bibehåller hållfastheten. Bättre kraftöverföring och snabbare och mer exakt växling framåt

HOLLOWTECH vevarm:

En lätt vevaxel minskar inte bara cykelns vikt utan minskar roterande massa för att underlätta accelerationen. Utmaningen är att minska vevens vikt utan att minska dess styrka och stelhet. SHIMANOs avancerade smidsteknologi har löst problemet genom HOLLOWTECH-vevet. Precis som ramrör av hög kvalitet kan en ihålig vevarm ge en fantastisk styrka och styvhet vid mycket lätt.

HG EV:

HG EV-kassetthjul är för ryttare inställd växelkombination & kadenshantering. Vi tillhandahåller optimalt 11-växlad drivväxel; du kan välja bredare och närmare redskapskombination som finns för att matcha olika riddiscipliner. HG EV-kassetthjul erhålls med 11 växlar utan att kompromissa med 10-hastighetens hållbarhet och förbättrad HYPERGLIDE-växling.

hg_x11:

HG X11 riktningskedja förverkligar mer jämnare förändringar och större total prestanda. Höger och vänster sida är optimerade för respektive bak- och bakväxling.

HOLLOWTECH II:

Konceptet med HOLLOWTECH II-tekniken fokuserar på att producera en överlägsen vevsats som maximerar en ryttares kraftöverföring. Stivheten i vevaxeln säkerställer pedaleffektivitet medan dess vikt, ett viktigt element i vevsatsen, du vill ha ljus, hjälper till att cykla längre sträckor som ryttaren behöver trampa mer på. Naturligtvis strävde SHIMANO efter den optimala balansen mellan de motstridiga kraven på styvhet medan han producerar en lätt vev. HOLLOWTECH-tekniken är en ultralätt ihålig vevarm skapad av SHIMANO med företagets egna smidsteknologi som också upprätthåller styvhet. Tillägget av HOLLOWTECH II-tekniken integrerar bottenfästaxeln med höger vevarm för mer styvhet och viktbesparingar för att uppnå en hög dimensionell balans. Dess utombordarsystem för bottenfäste ger bättre viktfördelning och mer trampstabilitet, vilket möjliggör effektivare kraftöverföring.

HOLLOWTECH II vevsats har utvecklats genom att sträva efter den optimala balansen mellan styvhet och roterande prestanda i en lätt och vacker vevdesign. Hög precisionstätning HOLLOWTECH II vevsats har dessutom en hög precisionsförsegling i lagerområdet för att öka hållbarheten och bibehålla den utmärkta rotationsprestandan under långa perioder.


Nu kan du beställa din order utan att lämna din vardagsrumssoffa på bikeinn, din onlinebutik specialiserad på cyklingmaterial. Vi vill att du ska njuta av din fritid på ett unikt sätt och därför erbjuder vi dig det bredaste utbudet av Sensorer produkter från Shimano. Kolla in cyklingprodukterna som är listade här som Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P, designade för att kunna ge dig den komfort du behöver när du utövar din favoritsport eller din dagliga aktivitet.

Funktioner Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P

Sensorer
Rekommenderad Användning
Färg

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Fantastisk snabb leverans

-

Snabb leverans

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga