`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Shimano

Shimano S60x Ph

Shimano S60x Ph

 • Shimano S60x Ph
 • Shimano S60x Ph

Shimano S60x Ph

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Shimano S60x Ph

Funktioner:

RESA BOX: Glasögon påse, också för att användas för linsrengöring

LENS ANGLE ADJUSTER: Omfattande forskning visar att det mänskliga ögat tenderar att peka något nedåt. Ordinarie glasögon är utformad för daglig användning och därför utformat för nedåt ser ögon. Men människor måste se upp när de cykla, speciellt på en tävlingscykel. Shimano skapat en speciell lins vinkel justerings som gör det möjligt att justera glasögon till en perfekt passform i alla situationer. Linsvinkeljusterare har 5 fasta vinkellägen; +8 Grader för uppåt, 0 grader och 8 grader för nedåt. Detta möjliggör perfekt syn, vart du än går.

JUSTERBAR Temple: Justerbara gummi tempel ger en skräddarsydd för varje ryttarens ansikte form samtidigt förbättra komfort.

JUSTERBAR näsdynan: Den fritt justerbara näsplatta kan monteras för att passa ryttarna ansiktsform för att stödja en bekväm körning. Du kan alltid använda glasögon i den bästa positionen.

Utbytbara objektiv: Linserna som används i Shimano glasögon är lätta att byta ut. Dra dem bara ut ur ramen och klicka i ersättnings linser som bäst passar din ridning situation.

RX CLIP för glasögon: Enkel lösning för att lägga till glasögon har till vår standard glasögon.

RAM:

Lätt, stark och tålig Grillamid TR90 material

CNC gjutning för ultimat precision, symmetri och kvalitet

Dubbla formsprutade icke giftiga TPE tempel tips

Linsvinkel justerare (totalt 16 grader.)

Extra bekväm justerbar stor näsa pad

Extra bekväma justerbara tempel

RX clip kompatibel

Linser:

Stark, styv och lätt

Fullständigt skydd UV400

Utbytbara objektiv

Fotokrom lins för S60X PH

Polariserad lins för S60X PL

Särbehandling Anti Fog

Särskilda Anti Scratch behandling

PAKET:

Travel Box

Glasögon påse, också användas för rengörings

Teknologi:

Fotokrom Lins:

Fotokromatiska glas ändrar färg när de utsätts för UV-ljus. När omgivningen är mörk, är linserna mycket lätt tonade nästan klar. När det lyser upp, linserna vända en mörkare nyans. Byte från den lättaste nyans till mörkaste tar 8 sekunder; från mörkast till ljusast tar 35 sekunder.

Som theres ingen anledning att stoppa mitten av ride att byta objektiv, fotokromatiska linser är bra att använda i ombytliga ljusförhållanden. Shimano glasögon är utformad med en UV-transmittans av 17% till 85% ett optimalt område för cykling.

Polarized lins:

Polariserande linser minska bländning och reflexer från olika föremål, såsom trottoaren, vatten och glas. De garanterar en tydlig bild med bra avstånd uppfattning. Linserna synligt ljus är satt till 13%, vilket gör dem idealiska för ridning i klart väder. Polariserade linser gör det också lättare att se vad bilförare gör bakom ratten.


Älskar du cykling? Få din Shimano S60x Ph och njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som Shimano ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av Glasögon för alla storlekar och väderförhållanden. För att kunna ge dig de mest effektiva cyklingmodellerna som möjligt, har de flesta av våra Herrglasögonvaror designats i samarbete med proffsen!

Funktioner Shimano S60x Ph

kundens omdömen och frågor (4)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Rekommenderas.

-

glasögon stängd men är slitsad i fönstren immar inte alls. Jag använder dem med klipp, perfekta valet för att bära glasögon till ett pris mycket innehåll.

Shimano s60x ph

-

Mycket trevligt glasögon, mycket bekväm, glömmer du du bär dem

Shimano s60x ph

-

Den shiimanos Shimano S60x Ph är mycket bra solglasögon.

Linser ingår

-

Hej! Förutom fotokromatiska linser, mer ingår? Tack.

våra experter svarar

God morgon Jose Luis, tack för din e-post. Jag kan bekräfta att endast fotokromatiska linser ingår. Om du har några fler frågor eller kan hjälpa till med inköp, kontakta oss Ha en bra dag!

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI