`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sidi

Sidi Dragon 5 Matt

 • Sidi Dragon 5 Matt
 • Sidi Dragon 5 Matt
 • Sidi Dragon 5 Matt

Sidi Dragon 5 Matt

Produktbeskrivning Sidi Dragon 5 Matt

Funktioner:

UPPER: MICROFIBRE TECH PRO MATT

SOLE: MTB SRS CARBON COMPOSITE SOLE

Specifikationer:

Microfiber Techpro: MICROFIBRA TECHPRO är en mikrofiber PU tillverkad i Italien. Det anses vara ett tekniskt och innovativt, miljövänligt läder som är lämpligt för tekniska och sportsprodukter som kräver högpresterande nivåer. TECHPRO MICROFIBER innehåller egenskaper av resistans, stabilitet, ljushet, vattenavvisande och miljövänlighet. TECHPRO MICROFIBER har en Hydro- och anti-mögelbehandling, vilket eliminerar uppkomsten av mögel och bakterier. TECHPRO MICROFIBER är Oeko Tex-certifierad, innehåller inte skadliga ämnen och respekterar lagbegränsningar.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM 4: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM är ett brett, anatomiskt böjt band kombinerat med en mjuk termoformad EVA-kudde som fördelar trycket jämnt över det vända området. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET är justerbart från båda sidor, för att centrera EVA-dynan perfekt över en hög eller låg instep. Systemet eliminerar behovet av High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan bytas ut.

Tecno 3 PUSH-system: SIDIs TECHNO 3 PUSH-ratt i passform längs hela längden på skon och anpassar överdelen till fotens form för anpassad passform. SIDIs berömda tillförlitliga och utbytbara förslutningar förbättras av ett helt nytt proprietärt SIDI-trådmaterial som är fullständigt icke-bindande för intuitivt och enkelt i flyktjusteringar. Som de flesta SIDI små delar är TECHNO 3 PUSH spännen användbar och utbytbar. Den kan justeras under körning tack vare en innovativ knapp som kan skjutas för att lyfta spännet och underlätta justeringen.

Hög säkerhetsborrkrok: HÖG SIKKERHET VELCRO-remsor med integrerade låspolymertänder som går i ingrepp med varandra när bandet är stängt. Denna funktion gör stängningen säkrare och remmen blir omöjlig.

Tallone Sidi: Den förstärkta hälen håller foten i optimal position och undviker att skorna blir deformerade genom extrem prestanda eller långvarigt tryck.

Suola MTB SRS Carbon Composite: 1999 reviderade SIDI mountainbike sko design med SOLE REPLACEMENT SYSTEM (SRS), på grund av mountainbikrar som ersätter den mest slitage tunga delen av sko-sulan. MTB SRS CARBON COMPOSITE Sole består av fyra skruvade insatser, lätt avtagbara och utbytbara. Dessutom kan ett valfritt tåskydd monteras med samma skruvar som insatsen. SRS-slitbanorna och skruvarna finns som reservdelar. Det är tå spik kompatibel.


Om du letar efter en onlinebutik specialiserad på cyklingutrustning, upptäck bikeinn. Som officiell Sidiåterförsäljare, har alla våra cyklingprodukter full tillverkargaranti av Sidi. Välj en av våra Herrskorkategorier och upptäck alla våra Herrskorprodukter som vi har för att du ska kunna utöva dina favoritaktiviteter. Om du har några funderingar innan du gör din beställning, kontakta bara vårt kundserviceteam via telefon eller email. Du behöver inte vänta längre! Känner du till alla Sidi Dragon 5 Matt funktioner?

Funktioner Sidi Dragon 5 Matt

Kundrecensioner och frågor (6)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Sidi mtb skor

-

-Trust säljaren -Bra produktkvalitet -Snabb leverans

Bra

-

Jag är nöjd med produkten. Snabb professionell service.

Siris sten

-

Passform och funktion är i nivå med tidigare versioner av dessa skor. Jag gillar vridkabelhållningssystemet bättre än de gamla remmarna som tycktes behöva bytas ut så ofta.

Inga problem

-

Beställt på fredag eftermiddag (lördag i Europa). Skickas måndag. Anlände till min dörr i Chicago 11 dagar senare i perfekt skick. Bra pris. Inga problem!

Om oss

-

Mycket bra produkt, lätt och bekvämt.

Utmärkt produkt. snabb leverans

-

Utmärkt produkt. bra pris. Snabb leverans till en rimlig takt.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga