`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sidi

Sidi Drako Carbon

Sidi Drako Carbon

Sidi Drako Carbon

 • Sidi Drako Carbon
 • Sidi Drako Carbon
 • Sidi Drako Carbon
 • Sidi Drako Carbon
 • Sidi Drako Carbon

Sidi Drako Carbon

Produktbeskrivning Sidi Drako Carbon

ÖVRE:

Vernice MIKROFIBERTRASA


SOLE:

MTB CARBON-GROUND SOLE: Hjärtat av revolutionerande och patenterade MTB SRS carbon sula är ett rent kol insats nå från häl till tå. Kolet insatsen samt den utbytbara MTB draken SRS slitbanan är bultade till ett smalt, slitstark nylon ram. Denna unika design ger en liten mängd flex i tån med bibehållen utmärkt styvhet och kraftöverföring i kroppen av skon. Sulan är konstruerad för hög prestanda, hög körsträcka cyklist som kräver en sula som är styv men inte kompromissa foten? S blodcirkulationen, garanterar utmärkt komfort och bra prestanda. För att uppnå maximal sko livet kolet skär liksom Draken SRS slitbanan är lätt borttagbar och utbytbar. Dessutom en extra tå vakt kan installeras med samma skruvar som insatsen. En polyuretan halkfria insatsen har placerats i Mellanfötterna området. De Sole? S insatser och skruvar finns som reservdelar. Det är tå spik kompatibel.


Tecnology:

SOFT VRIST 3: Den anatomiska och bekväm rem, placerad på ovansidan av foten och i kombination med en mjuk och termo-formad material, kommer att öka komfort och prestanda. Det fördelar trycket jämnt över bågen, justerbart från båda sidor för att uppnå den perfekta mittläget. Systemet eliminerar behovet av hög vrist Extender. Soft Instep 3 är funktionsdugliga och utbytbara.

TECNO-3 SYSTEM:? SIDI s nya Techno-3 rattar i passning längs hela längden på skon, anpassar den övre till formen på foten för en skräddarsydd passform. SIDI? S berömda tillförlitliga och utbytbara nedläggningar förbättras genom en helt ny egenutvecklad SIDI Wire material som är helt icke-bindande för intuitiv och enkel på-the-fly justeringar. Liksom de flesta SIDI små delar, är Tecno-3 Spänne funktionsdugliga och utbytbara.

JUSTERBAR HÄL RETENTION DEVICE: Den justerbara hälen kvarhållningsanordning förstärker den övre delen av hälplattan och förbättrar passformen genom att stänga baksidan av skon säkert runt förarens s vristen?. Hälen kvarhållningsanordning stramar toppen av hälkoppen så att det spelar ingen sida-ut under branta stigningar eller sprintar. Det kan justeras med två små skruvar som fungerar oberoende av varandra. För en anpassad justering vrida skruven mot + tecknet för att dra åt enhetens hälen kvarhållande och mot? signera för att öppna den.

SIDI hälkopp: Den förstärkta hälen håller foten i ett optimalt läge och undviker skon som deformeras av extrem prestanda eller långvarig press.

RUBBER TOE: Övre delen av tåparti är gummerat för att motstå och avleda stötar från stenar och skräp när du cyklar. Den är gjord med anti-slip gummi


Handla bekvämt från din vardagsrumssoffa från vår cyklingbutik online. Köp Sidi Drako Carbon med lägsta prisgaranti. Vänta inte längre utan upptäck andra relaterade cyklingprodukter i Herrskorkategorin som kan komplettera din order, bikeinn erbjuder en effektiv leveransservice.

Funktioner Sidi Drako Carbon

Egenskaper
Förslutningar
Rekommenderad Användning
Färg

Kundrecensioner och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Om oss

-

Bra produkt är hon original, komfort och prestanda, jag vill ha en annan som Drako, det är också vackert

Utmärkt

-

mycket bra

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga