`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sidi

Sidi Frost

Sidi Frost

 • Sidi Frost
 • Sidi Frost
 • Sidi Frost
 • Sidi Frost

Sidi Frost

Produktbeskrivning Sidi Frost

Specifikationer:

ÖVRE:

MIKROMICRO

syntetPANELER

MASKA

FODER:

Vattenavvisande och ventiler

GORE Tex membran

ENDA: MTB KONKURRENS ENDA

Teknologi:

Suola MTB Competition:

Har särskilt studerats för denna specialitet, kan förses med två tå spikar på framsidan för dragkraft under svåra och leriga förhållanden. Tån spikar säljs separat.

Tallone Sidi:

Den förstärkt häl håller foten i ett optimalt läge och undviker skon deformeras av extrem prestanda eller långvarig tryck.

GORE TEX®:

GORE TEX®-membranet är i centrum för alla produkter tillverkade med GORE TEX®-material. Den innehåller över 1,4 miljarder mikroskopiska porer per kvadratcentimeter (9 miljarder porer per kvadrattum). Dessa porer är 20.000 gånger mindre än en vattendroppe, men 700 gånger större än en vattenånga molekyl. Vatten från utsidan kommer aldrig tränga in. Ändå svett kan fly lätt, så att mindre fukt är instängd i isoleringen. Resultatet: du stannar varmare när det är kallt och torrare när du svettas.

Tecno 3 System:

Sidi s TECHNO 3 SYSTEM rattar i passning längs hela längden av skon, som anpassar den övre till formen av foten för en anpassad passform. Sidi s berömda tillförlitliga och utbytbara nedläggningar förbättras genom en helt ny egen SIDI Wire material som är helt icke bindande för intuitiv och enkel på Fly justeringar. Liksom de flesta SIDI små delar, är TECNO 3 BUCKLE funktionsdugliga och utbytbara.

Microfibra Micro:

Inkorporerar särdrag hos motstånd, stabilitet, lätthet, transpirability, vattenawisning och miljövänlighet. Det tillverkas med hjälp av ”Water Tech” vattenrening. Lägre miljöpåverkan, mindre skadliga utsläpp till luft och i arbetsmiljön och det faktum att inga lösningsmedel, men vattenbaserade produkter användes är till fördel för miljön samt slutanvändaren.

TECNO 3 SYSTEM

Kardborreband stängning på den främre delen av skon och på ankeln

hälkappa

Den interna kil skyddar mot kyla och vatten när vädret är fuktigt.


Vänta inte längre utan köp Sidi Frost. För ytterliggare frågor angående Sidi Frosts egenskaper, kan du kontakta bikeinn genom vår kontaktsida. bikeinn erbjuder en exklusiv kollektion av Herrskor för cykling och andra fritidsaktiviteter. Vår Herrskor kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Cykelskorvaror.

Funktioner Sidi Frost

Egenskaper
Förslutningar
Rekommenderad Användning
Färg

Kundrecensioner och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Vilka bra skor!

-

De kan vara varma på sommaren men annars är det mina nya favoriter! Underbart vattentätt och robust. Bra kontroll. Mitt tredje par Sidi: aldrig annorlunda! Och perfekt levererad av BikeInn ... inget att förbättra.

Excellent!

-

Bekväm. Bra kvalitet.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga