`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sidi

Sidi MTB Eagle 7

 • Sidi MTB Eagle 7
 • Sidi MTB Eagle 7
 • Sidi MTB Eagle 7

Sidi MTB Eagle 7

Produktbeskrivning Sidi MTB Eagle 7

Funktioner:

ÖVER: MICROFIBRE MICROTECH

MASKA

SOLE: MTB SR17 SOLE

Teknologi:

Microfibra Microtech: Innehåller egenskaper av resistens, stabilitet, ljushet, transpirability, vattenavvisande och miljövänlighet. Den är tillverkad med hjälp av "Water Tech" vattenbehandling. Lägre miljöpåverkan, mindre skadliga utsläpp i luften och in i arbetsmiljön och det faktum att inte lösningsmedel, utan vattenbaserade produkter användes, är till nytta för såväl miljön som slutanvändaren.

Soft Instep 2: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM är ett brett, anatomiskt böjt band kombinerat med en mjuk termoformad EVA-kudde som fördelar trycket jämnt över instepområdet. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET är justerbart från båda sidor, för att centrera EVA-dynan perfekt över en hög eller låg instep. Systemet eliminerar behovet av High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan bytas ut.

Levakaliper: Den mikrometriska stängningen kallad "CALIPER BUCKLE" kan ställas in genom att lyfta centralt spänne. För att helt öppna, lyft ihop båda sidospännen, eller tryck på mittknappen för att lätt lossa en tand vid den tiden. Systemet kan även justeras under en tävling.

Hög säkerhetsborrkrok: HÖG SIKKERHET VELCRO-remsor med integrerade låspolymertänder som går i ingrepp med varandra när bandet är stängt. Denna funktion gör stängningen säkrare och remmen blir omöjlig.

Tallone Sidi: Den förstärkta hälen håller foten i optimal position och undviker att skorna blir deformerade genom extrem prestanda eller långvarigt tryck.

SUOLA MTB RS17: Lättare och mer utförande av den nya Sidi MTB-sulan är tillverkad av nylon med PU (polyuretan) insatser. Formen på den enda slitbanan är speciellt utformad för mountainbike, den möjliggör ett bra grepp, underlättar spridning av lera och ger rätt stabilitet. Den centrala insatsen med Sidi-logotypen fungerar som slät och den är praktisk och användbar speciellt för de mindre erfarna användarna. Tåområdet som är mer föremål för slitage, speciellt när man går, kan bytas ut med skruvar och ger fortfarande möjlighet att montera krampar för att förbättra dragkraft på speciella leriga grunder. RS17 representerar det ultimata resultatet när det gäller styvhet för pedalering och flexion för att gå.


Sidi MTB Eagle 7 är perfekt för att komplettera din cyklingutrustning. I vår onlinebutik bikeinn, kan du ta del av många olika förmåner och om du beställer nu på bikeinn, får du din order levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i vår online cyklingbutik hitta andra cyklingprodukter som kompletterar Sidi MTB Eagle 7.

Funktioner Sidi MTB Eagle 7

Kundrecensioner och frågor (5)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Bra produkt

-

Bra produkt Mycket bekväm och mycket ventilerad för sommaren, jag är en Sidi-konsument.

Sidi mtb örn 7

-

Bra par skor. Ratchet-system mycket bättre än mitt tidigare par av Sidi. Rekommenderar att gå för en något större storlek. Dessa skor passar bra om du lider av smala vrister. Det är bara att notera att klampor inte bara är försedda med skruvar. Inte ett massivt problem, men bör anges i beskrivningen.

Vacker produkt

-

Enastående .. åtnjöt varje minut av min åktur

Kvalitet

-

Stora vackra sneakers

Kvalitet

-

Mycket söt mycket. bekväm

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga