`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sidi

Sidi Mtb Sd15

Sidi Mtb Sd15

 • Sidi Mtb Sd15
 • Sidi Mtb Sd15
 • Sidi Mtb Sd15

Sidi Mtb Sd15

Produktbeskrivning Sidi Mtb Sd15

Teknologi:

Material Politex: The "Politex" material är konstruerad av flera överlappande skikt med olika fysikaliska mekaniska egenskaper, är den kompakterade PVC kopplas sedan till två tyger (stickade tyg + filt) som är därefter visas film färgats för långvarig kulörbeständighet. "Politex" ger ett starkt motstånd mot rivning, skärsår, stretching och blekning. "Politex" görs i strikt överensstämmelse med EU-lagstiftningen och är ett helt "grön" produkt.

TECHNO 3 SYSTEM: Sidi techno 3 Systemet ringer i passning längs hela längden av skon, anpassa den övre till formen på foten för en anpassad passform. Sidi s berömda tillförlitliga och utbytbara förslutningar förbättras genom en helt ny egenutvecklad SIDI trådmaterial som är helt icke bindande för intuitiv och enkel i farten justeringar. Liksom de flesta SIDI små delar, är TECNO 3 BUCKLE funktionsdugliga och utbytbara.

Tallone sidi: Den förstärkta hälen håller foten i ett optimalt läge och undviker skon deformeras av extrem prestanda eller långvarig tryck.

Suola utomhus: utomhus gummi högpresterande sulan har rätt densitet för villkor variabla recensioner och har utformats för att ge utmärkt grepp och enkelt utvisa lera och skräp. 4 hål platta för SPD pedaler.


Sidi Mtb Sd15 är en produkt som motsvarar Skor mtbkategorin inom Herrskorurvalet på din cyklingbutik online, bikeinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till bikeinn communityn. Vad är fördelarna med Sidi Mtb Sd15? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för cykling.

Funktioner Sidi Mtb Sd15

Förslutningar
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Sidi skor

-

De är lätta, styva men bekväma, snörning är korrekt. Sulan och knapar är nog att gå i leran eller på stenig mark. Ett annat plus: gir systemet är snabbt utbytbara i händelse av brott. Jag rekommenderar mycket !!!

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI