up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Sidi

Sidi Mtb Skor SD15

plus
 • 360Sidi Mtb Skor SD15
 • Play videoSidi Mtb Skor SD15
 • Sidi Mtb Skor SD15

Sidi Mtb Skor SD15

Produktbeskrivning Sidi Mtb Skor SD15

Teknologi:

Material Politex: The "Politex" material är konstruerad av flera överlappande skikt med olika fysikaliska mekaniska egenskaper, är den kompakterade PVC kopplas sedan till två tyger (stickade tyg + filt) som är därefter visas film färgats för långvarig kulörbeständighet. "Politex" ger ett starkt motstånd mot rivning, skärsår, stretching och blekning. "Politex" görs i strikt överensstämmelse med EU-lagstiftningen och är ett helt "grön" produkt.

TECHNO 3 SYSTEM: Sidi techno 3 Systemet ringer i passning längs hela längden av skon, anpassa den övre till formen på foten för en anpassad passform. Sidi s berömda tillförlitliga och utbytbara förslutningar förbättras genom en helt ny egenutvecklad SIDI trådmaterial som är helt icke bindande för intuitiv och enkel i farten justeringar. Liksom de flesta SIDI små delar, är TECNO 3 BUCKLE funktionsdugliga och utbytbara.

Tallone sidi: Den förstärkta hälen håller foten i ett optimalt läge och undviker skon deformeras av extrem prestanda eller långvarig tryck.

Suola utomhus: utomhus gummi högpresterande sulan har rätt densitet för villkor variabla recensioner och har utformats för att ge utmärkt grepp och enkelt utvisa lera och skräp. 4 hål platta för SPD pedaler.


Är du intresserad av Sidi Mtb Skor SD15? Då behöver du inte vänta längre! Köp denna produkt till bästa pris och alltid med den säkerhet vi erbjuder hos bikeinn. Här kan du hitta all information angående Sidi Mtb Skor SD15. Sidiär en av de bästa cyklingmärkena som designar exklusiva Herrskorvaror som är skräddarsydda efter kundernas önskemål.

Funktioner Sidi Mtb Skor SD15

Förslutningar
Färg
Rekommenderad Användning

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Väldigt glad

-

Det uppfyller mina förväntningar. Komfort och bra utseende

Sidi mtb 15

-

Utmärkt kvalitet mycket glad

Utmärkt

-

Mycket bra skor, de kom till den bestämda tiden.

Bra skor

-

Som en handske och väldigt bekväm. Sidi det bästa varumärket

Sidi mtb sd15

-

Stora skor. Bra utseende. Mycket comfertable. Tro på storlek. Jag är mycket nöjd med dessa skor och köp. Shippment Anlände väldigt snabbt

Sidi skor

-

De är lätta, styva men bekväma, snörning är korrekt. Sulan och knapar är nog att gå i leran eller på stenig mark. Ett annat plus: gir systemet är snabbt utbytbara i händelse av brott. Jag rekommenderar mycket !!!

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up