up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Sidi

Sidi Vägskor Ergo 4

Sidi Vägskor Ergo 4

plus
 • 360Sidi Vägskor Ergo 4
 • Play videoSidi Vägskor Ergo 4
 • Sidi Vägskor Ergo 4
 • Sidi Vägskor Ergo 4

Sidi Vägskor Ergo 4

Produktbeskrivning Sidi Vägskor Ergo 4

Produktutbudet i andra länder bestäms av den officiella Sidi-distributören. Vänligen kontakta distributören i ditt land direkt för ytterligare information.

Funktioner:

UPPER: MICROFIBRE PERFORMA TECH PRO och NYLON MESH

SOLE: VENT CARBON SOLE

Teknologi:

Mjukt Instep 2:

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM är ett brett, anatomiskt böjt band kombinerat med en mjuk termoformad EVA-kudde som fördelar trycket jämnt över instepområdet. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET är justerbart från båda sidor, för att centrera EVA-dynan perfekt över en hög eller låg instep. Systemet eliminerar behovet av High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan bytas ut.

Tecno II-systemet:

TECNO II BUCKLE använder monofilamentlinjen och en fin tandspärr för jämn justering och jämn tryckfördelning. Tillåt frontmikrometrisk tillslutning och anpassar skopans övre del till fotformen för anpassad passform. TECNO II SYSTEMET kan justeras under körning.

Låsspänne:

Den mikrometriska stängningen kallad "CALIPER BUCKLE" är inställbar genom att lyfta centralspännet. För att helt öppna, lyft ihop båda sidospännen, eller tryck på mittknappen för att lätt lossa en tand vid den tiden. Systemet kan även justeras under en tävling.

Hög säkerhet kardborreband:

HÖG SIKKERHET VELCRO-remsor med integrerade låspolymertänder, som går i ingrepp med varandra när remmen är stängd. Denna funktion gör stängningen säkrare och remmen blir oföränderlig.

Justerbar hälhållningsanordning:

Den JUSTERbara HEEL RETENTIONEN ENHET förstärker toppen av hälkoppen och förbättrar passformen genom att stänga ryggen av skon säkert runt ryttarens häl. Hälshållningsanordningen stramar överkroppen så att hälen inte glider ut vid branta stigningar eller sprintar. Varje sida av hälen kan justeras oberoende, för perfekt passform. För en anpassad justering vrid skruven mot + -skylten för att dra åt hälhållningsanordningen och mot - teckenet för att öppna den. Lätt vikt, lätt att använda och utbytbar.

Sidi Hejkopp:

Den förstärkta hälen håller foten i optimal position och undviker att skoen blir deformerad genom extrem prestanda eller långvarigt tryck.

Utbytbar hälplatta:

Sidi-cykelskor innehåller en utbytbar polyuretanskelkudde för gångbarhet.

Vent Carbon Sole:

VENT CARBON SOLE har en lätt och utbytbar helkrok för att förbättra gångbarheten i polyuretan och en utbytbar integrerad tåduk / ventilkåpa. De viktigaste fördelarna med VENT CARBON SOLE är inte bara överlägsen kraftöverföring på grund av sin lätta vikt och styvhet, men också varm väderkomfort. VENT CARBON SOLE är utformad med en integrerad ventil och luftkanaler för värmeavledning och luftflöde. Ventilen kan öppnas eller stängas för 4 säsongskomfort. VENT CARBON SOLE är handgjord exklusivt av kolfiber i ett vävmönster orienterat i motsatta vinklar som maximerar styvheten, samtidigt som det tillåter en liten grad av kontrollerad flex i tåområdet. Denna noggrant utformade flex biomekaniskt lindrar spänningen på plantarensongen och hjälper till att främja cirkulationen. VENT CARBON SOLE har ett vanligt 3-hålsborrmönster, tryckt 10 mm lateral och fram / bakåt klämningsskala samt Look Memory Eyelet® för enkel inriktning och utbyte. För triathlon tjänar ventilen också som vattenavlopp, vilket dramatiskt förbättrar fotkomforten efter en våt övergång.


Vänta inte längre utan köp Sidi Vägskor Ergo 4! På bikeinn har alla våra Herrskorprodukter full tillverkargaranti från märket Sidi. När du köper i vår cyklingbutik online, kan du ta del av förmåner om du är med i vår cykling community. Gör din beställning nu och få Sidi Vägskor Ergo 4 så snart som möjligt hem till dig.

Funktioner Sidi Vägskor Ergo 4

Förslutningar
Färg
Rekommenderad Användning

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up