`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sidi

Sidi Wire 2 Carbon

 • Sidi Wire 2 Carbon
 • Sidi Wire 2 Carbon
 • Sidi Wire 2 Carbon

Sidi Wire 2 Carbon

Produktbeskrivning Sidi Wire 2 Carbon

Funktioner:

UPPER: MICROFIBRE TECHPRO

SOLE: VENT CARBON SOLE

Teknologi:

Microfiber Techpro: MICROFIBRA TECHPRO är en mikrofiber PU tillverkad i Italien. Det anses vara ett tekniskt och innovativt, miljövänligt läder som är lämpligt för tekniska och sportsprodukter som kräver högpresterande nivåer. TECHPRO MICROFIBER innehåller egenskaper av resistans, stabilitet, ljushet, vattenavvisande och miljövänlighet. TECHPRO MICROFIBER har en Hydro- och anti-mögelbehandling, vilket eliminerar uppkomsten av mögel och bakterier. TECHPRO MICROFIBER är Oeko Tex-certifierad, innehåller inte skadliga ämnen och respekterar lagbegränsningar.

Soft Instep 3 System: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM är ett brett, anatomiskt böjt band kombinerat med en mjuk termoformad EVA-kudde som fördelar trycket jämnt över instepområdet. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET är justerbart från båda sidor, för att centrera EVA-dynan perfekt över en hög eller låg instep. Systemet eliminerar behovet av High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan bytas ut.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM 4: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM är ett brett, anatomiskt böjt band kombinerat med en mjuk termoformad EVA-kudde som fördelar trycket jämnt över det vända området. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET är justerbart från båda sidor, för att centrera EVA-dynan perfekt över en hög eller låg instep. Systemet eliminerar behovet av High Instep Extender. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEMET kan bytas ut.

ENKELT TECNO 3 PUSH SYSTEM: Den centrala mekanismen, SINGLE TECNO 3 PUSH SYSTEM, skapar en perfekt spänningsbalans mellan skoens inre och yttre sida. Den symmetriska mekanismen garanterar en utmärkt tillslutning anpassning på varje vändning. En innovativ knapp som läggs till monofilamentspännen, om den trycks, lyfter spännet för att underlätta anpassningen.

Tecno 3 PUSH-system: SIDIs TECHNO 3 PUSH-ratt i passform längs hela längden på skon och anpassar överdelen till fotens form för anpassad passform. SIDIs berömda tillförlitliga och utbytbara förslutningar förbättras av ett helt nytt proprietärt SIDI-trådmaterial som är fullständigt icke-bindande för intuitivt och enkelt i flyktjusteringar. Som de flesta SIDI små delar är TECHNO 3 PUSH spännen användbar och utbytbar. Den kan justeras under körning tack vare en innovativ knapp som kan skjutas för att lyfta spännet och underlätta justeringen.

Justerbar hälhållare: ADJUSTABLE HEEL RETENTION DEVICE förstärker toppen av hälkoppen och förbättrar passformen genom att stänga skopans baksida säkert runt ryttarens häl. Hälshållningsanordningen stramar överkroppen så att hälen inte glider ut under branta stigningar eller sprintar. Varje sida av hälen kan justeras oberoende, för perfekt passform. För en anpassad justering vrid skruven mot + -skylten för att dra åt hälhållningsanordningen och mot - teckenet för att öppna den. Lätt vikt, lätt att använda och utbytbar.

Tallone Sidi: Den förstärkta hälen håller foten i optimal position och undviker att skorna blir deformerade genom extrem prestanda eller långvarigt tryck.

TACCO ANTISCIVOLO: För walkability, Sidi cykelskor inkluderar en utbytbar polyuretan häl pad. MILLENNIUM 5 sålar hälplattan har en ny design och det är väldigt lätt.

Suola Vent Carbon: VENT CARBON SOLE har en lätt och utbytbar heelpad för att förbättra gångbarheten i polyuretan och ett utbytbart integrerat tåskydd / ventileringsskydd. De viktigaste fördelarna med VENT CARBON SOLE är inte bara överlägsen kraftöverföring på grund av sin lätta vikt och styvhet, men också varm väderkomfort. VENT CARBON SOLE är utformad med en integrerad ventil och luftkanaler för värmeavledning och luftflöde. Ventilen kan öppnas eller stängas för 4 säsongskomfort. VENT CARBON SOLE är handgjord exklusivt av kolfiber i ett vävmönster orienterat i motsatta vinklar som maximerar styvheten, samtidigt som det tillåter en liten grad av kontrollerad flex i tåområdet. Denna noggrant utformade flex biomekaniskt lindrar spänningen på plantaränen och hjälper till att främja cirkulationen. VENT CARBON SOLE har ett vanligt 3-hålsborrmönster, tryckt 10 mm lateral och fram / bakåt klämningsskala samt Look Memory Eyelet® för enkel inriktning och utbyte. För triathlon fungerar ventilen också som en vattenavlopp, vilket dramatiskt förbättrar fotkomforten efter en våt övergång.


Välkommen till vårt Sidi Wire 2 Carbon specialerbjudande. På bikeinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras cyklingutrustning, men också expertinformation på cyklingprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Cykelskor.

Funktioner Sidi Wire 2 Carbon

Egenskaper
Förslutningar
Rekommenderad Användning
Färg

Kundrecensioner och frågor (11)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Bra produkt

-

Produktkvaliteten är mycket bra

Produktkvaliteten är mycket bra, leveranstiden var mycket längre än utlovat

-

Produktkvaliteten är mycket bra, leveranstiden var mycket längre än utlovat

Sidi wire 2 kol

-

Produkt levererad enligt beskrivningen. Bra packad! Leveransen tog mycket mer än det beräknade leveransdatumet.

Sidi wire 2 kol

-

Produkt levererad enligt beskrivningen. Packade bra. Leveransen tog mer än 14 dagar och väl förbi det beräknade leveransdatumet.

Brist på information

-

De utmärkta skorna levererar tid mycket väldigt dyra, den andra kommentaren som tycks vara väldigt dålig är inte att informera mig om att jag måste betala skatter för artikeln, jag känner mig såld och jag tyckte mycket dåligt att inte informera och säga att jag känner att det är ett spår Så du köper artikeln och betala sedan skatterna. Det är det sista att jag köper ett objekt med dig att det inte är värt att efter att hela processen du berättar för mig att artikeln är värd mer. EUSEBIO GARCIA VILLANUEVA

Forza italia

-

Helt fantastiska skor! Högteknologiska material för bästa prestanda

Sidi wire 2 är kompatibla med mina campagnolo cleats? tack

-

Hej, jag ville bara kontrollera att dessa Sidi Wire 2 är kompatibla med Campagnolo-klämmor? Är de också tillverkade i Italien? Storleken på USA 9-9,5 är en europeisk 43? Tack för din hjälp

våra experter svarar

Hej, Campagnolo kläder kan monteras i Sidi Wire 2 Carbon.
Hälsningar.

Recension

-

Älskar skorna! Hade ett nytt par av Fizik Aria från förra året var de bra! Men dessa Ergos har alltid varit min favorit. Och fortfarande är ... då och då påminner livet dig, den artikeln som kostar mer, är inte alltid den bättre förformningsartikeln!

Få utseende!

-

Det här är förmodligen den snyggaste SIDI-vägskon där ute. Jag får komplimanger när jag har dessa skor på på gruppresa. Jag väljer dessa skor baserat på min erfarenhet som jag har haft tidigare med SIDI-skor och naturligtvis stod dessa skor ut från resten. Efter 200 mil av inbrottstid med dessa skor känner de sig ganska bekväma nu.

Tillfredsställelse

-

Detta är min tredje, jag blev kund! Mycket nöjd, grattis till hela teamet!

Jag fick en produkt

-

Tack, jag fick skorna

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga