`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sigma

Sigma MySpeedy

Sigma MySpeedy

Sigma MySpeedy

 • Sigma MySpeedy
 • Sigma MySpeedy
 • Sigma MySpeedy
 • Sigma MySpeedy

Sigma MySpeedy

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Sigma MySpeedy

MySpeedy utökar cykeldator marknaden som innebär att ett varierat utbud av smarta, ljusa, anpassningsbara, och coola hastighetsmätare. Det markerar slutet på standardiserade design i världen av cykeldatorer! De nya modellerna har en unik stil, färgglada konsoler, och trådlös överföring. Detta gör MySpeedy den trendigaste utformade objekt på någon styret.

Hastighetsmätare: Hastighetsmätaren kännetecknas av stora, lättlästa siffror och en omkretshastighetsskalan. Hastighetsskalan är synliga hela tiden och ger dig en känsla av hur fort du kör när andra skärmar. Skal toppar vid 60 km / t (mph). Om du rider snabbare än detta, visar MySpeedy ikonen dödskalle som visar att hastigheten är farlig. Siffrorna i den runda displayen visar du din hastighet upp till 99 km / t (mph).

Så mångsidig, så ljus, så du !: Din stil är mycket personlig - som är din MySpeedy.Attach en av dessa moderiktiga hastighetsmätare till cykeln och visa alla vem du verkligen är. Rycka upp din favorit design och uttrycka din personlighet mer än någonsin när du är ute och omkring på din cykel.

Inga ord: Intuitiva ikoner och omsorgsfullt utformade symboler eliminerar behovet av text eller extra ord. Lätt att navigera genom funktionerna och även sätta hjulstorlekar och mer kan inte vara mer direkt.

Individualitet och mångfald: I slutet av standardiserade design i världen av cykeldatorer är här. MySpeedy från SIGMA SPORT expanderar cykeldator marknaden som innebär att ett varierat utbud av smarta, ljusa, anpassningsbara, och coola odometers.Nine olika modell designer, elva silikonringar för dator huvuden, den praktiska styrfästet med twist justering och den trådlösa överföringen göra MySpeedy den trendigaste stil objekt på några cykel styret

Display: Den stora, runda datorskärm är extremt lätt att läsa. MySpeedy "välkomnar" användare när vakna upp från viloläge innan en tur genom att visa en anpassad "ansikte", som kan väljas från en av tio olika motiv. Under resan, är en funktion värde som visas hela tiden. Displayen kan ändras genom att trycka på knappen Mode. En periferihastighet index ger permanent information om den aktuella hastigheten, även om displayen ändras under en åktur och resan tid eller distans visas.

Enkel användning: Enkelhet bäst:

Med bara en enda manöverknapp, är extremt lätt att använda MySpeedy. Detta är placerad på kanten av datorn och är mycket känslig, så det kan även pressas med tummen. Tacho, klocka, och väg ikoner indikerar klart det aktuella visningsläget. inställningar Enheten konfigureras en gång med hjälp av SET-knappen på baksidan. Navigations objekt på den vänstra kanten av inställningsmenyn ger vägledning och blinkar för att indikera aktuell inställning området.

Teknologi:

ATS, hastighet och trådlös överföring: MySpeedy registrerar hastigheten använder systemet analog överföring (ATS) sändare som trådlöst överför data till computer.The analoga symbolen sänds i krypterad form för att eliminera överhörning, och har en räckvidd på upp till 70 centimeter. Fastsättning via buntband, är en O-ring eller en rem enkel. Sändaren själv har en mycket flexibel gummibasen, som passar på alla gaffel. MySpeedy är en cykeldator med fyra funktioner. Den mäter aktuell hastighet och visar rida tid, färdavstånd, och en gång ändå, reste totalt avstånd. Hastigheter upp till 99 km / t visas. Periferihastigheten index runt kanten på displayen visar aktuell hastighet upp till 60 km / t permanent.

Frakt Mode: För att spara på batteriet, kommer MySpeedy inom sjöfarten läge. Displayen är avstängd och inte svarar på rörelse eller knappen trycks. Enheten måste väckas från sjöfarten läget innan den tas i bruk. För att göra detta, tryck och håll nere ligger på baksidan i cirka fem sekunder. Inställningsmenyn kommer då att visas.

Transportmedel: Om sensorn har upptäckt rörelse fem gånger men inte in ett hjul rotation, växlar datorn till transportläge. Denna status är lätt identifierbara genom den animerade bil som visas på displayen. En gång i transportläge måste MySpeedy ställas om till aktivt läge genom att trycka på knappen Mode.

Lång batteritid: Den MySpeedy batteritid är över fyra år med en genomsnittlig användning av en timme om dagen. Huvudet och sändaren kommer med en konventionell standard CR2032 batteri

Vattentät: När allt kommer omkring, är det självklart att, liksom alla andra SIGMA cykeldatorer, är MySpeedy vattentät.


Vad tycker du om att hitta Sigma MySpeedy till det här priset? Otroligt, eller hur? Vänta inte längre utan köp varan du väntat på så länge på vår cyklingbutik online. Utrusta dig själv väl och njut utav dina dagliga aktiviteter till fullo med Sigma. Och det bästa är att vi erbjuder dig det bästa priset på marknaden på dina Elektronikvaror.

Funktioner Sigma MySpeedy

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga