`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Speedplay

Speedplay Syzr Mtb

Speedplay Syzr Mtb

Speedplay Syzr Mtb

 • Speedplay Syzr Mtb
 • Speedplay Syzr Mtb
 • Speedplay Syzr Mtb
 • Speedplay Syzr Mtb
 • Speedplay Syzr Mtb

Speedplay Syzr Mtb

Produktbeskrivning Speedplay Syzr Mtb

SYZR pedalsystem

På Speedplay, var vi är födda med behovet av snabbhet? både på väg och utanför. Efter att uppfinna de mest tekniskt avancerade väg pedaler, vi bestämde sig för att utveckla en toppmodern, off road pedalsystem som är lika kapabla på vägen. Speedplay? S nya Syzr är kulmen på ett flerårigt FoU-satsning för att utveckla den ultimata, gjorde att gå någonstans clipless pedalsystem.

Vi började med att Syzr pedalsystem överföra makt mer effektivt. Rider strömmen levereras till Syzr pedaler direkt genom klotsarna, inte genom den svampiga gummi klackarna på skosulan. Direkt, Genom Klotsens kraftöverföring säkerställer att ingen ryttare energi går förlorad under överföringen. Vi utvecklade också Active Cleat Stabilization teknik för att förbättra precisionen i pedalen / Knap anslutning och eliminera slask och instabilitet lateral gemensamma för off road pedaler.

En annan nyhet för off road pedaler är Syzr? Patenterade, Micro Adjustable Float Technology. Genom att utforma en justerbar svängmekanism direkt i dobben, Syzr pedaler är den enda off road pedalsystem för att ge en användare anpassningsbar, 10 graders utbud av flyta. Cleat inrättat är lättare också eftersom det inte finns något behov av att flytta dobben att göra vinkel justeringar.

En särskild Roller Cam Release Technology var utvecklad för Syzr knapar att säkerställa en konsekvent frisättning i våta eller leriga förhållanden. I stället för den vanliga metall mot metall-anslutning som gör att andra pedalerna och klotsarna att gripa under release, Syzr knapar har Keramiska Roller Cams som inte beslagta när det är vått eftersom de rullar. Förutom att förbättra överensstämmelsen mellan release, de keramiska kontakterna ger exceptionell, långsiktig hållbarhet.

För att göra Syzr pedaler lättare att engagera sig snabbt, Syzr knapar har en egenutvecklad Target Acquisition Technology som använder trattformade styrningar för att styra knap i pedalen? S låsmekanism. Två vingformade Funnel Guider på framsidan av varje knap effektivt öka storleken på målområdet för att underlätta enklare ingrepp. Förlovning säkerhet har optimerats liksom, genom att vända den typiska orienteringen av pedalen? S svängbara spärrhaken. Den Syzr? S nya spärrkonstruktion förhindrar oavsiktlig frisättning när du drar hårt på pedalerna eftersom du inte längre dra upp mot spärren porten.

Utformad för att snabbt och enkelt klara lera under inresa och släpp, Syzr pedaler har Speedplay? Exklusiva Open Arkitektur och Design. Denna speciella design konfiguration förhindrar lera på skosulan stör ingrepp samt förhindrar dubbarna från igensättning eller bindande i leriga förhållanden.

Syzr pedaler använder precisions nål och patronlager och har en praktisk inbyggd i fett port för enkel rutinunderhåll. Syzr knapar är kompatibla med alla försänkta 2 hål sko fästen, och till skillnad från vissa system, kommer Syzr pedaler inte skada skor eftersom det inte finns någon pedal till skosulan kontakt när man rider.

Syzr pedaler finns i ett urval av stål eller titan spindlar rostfritt och kommer att erbjuda ett brett utbud av anpassade fit alternativ. Som med alla Speedplay pedalsystem, är lokal tillverkning prioriteras, så många av Syzr? S komponenter tillverkas i USA och sedan för hand monteras på Speedplay i San Diego, Kalifornien.

Nyckelfunktioner:

Direct Drive kraftöverföring: Syzr pedaler leverera ström mer effektivt än någon MTB pedal. Andra MTB pedalsystem slösar energi med varje pedal stroke genom att överföra ryttare kraft genom porösa gummislitbanan av skosulan. Direkt genom knap kraftöverföring eliminerar energiförluster från ensam kompression eller slitage.

ACTIVE KIL STABILISERING: Själv åtstramning, cinch ner knap anslutning ger oöverträffad stabilitet i sidled fot. Syzr pedaler är den enda off road pedal design för att ge den överlägsna plattformsstabilitet av en väg pedal.

TRUE MICRO ADJUSTABLE FLOAT: Micro justerbara gör 10 graders float räckvidd knap inrätta lätt. Unik, svängbara knap ger jämn, icke centrering, knä vänliga flyta.

CERAMIC ROLLER CAM RELEASE TECHNOLOGY: Proprietary Ceramic Roller Cam Release Technology säkerställer konsekvent tillbakadragande under alla förhållanden genom att rulla istället för att binda.

TARGET FÖRVÄRV TECHNOLOGY: trattformad guider på framsidan av varje knap effektivt öka storleken på målområdet och styra knap i pedalen. Denna teknik gör Syzr pedaler mycket lättare att engagera sig utan att titta.

Låg vikt: Rostfritt pedal varje 156g; 312 g per par.

* Titanpedalen varje 137g; 275g per par.


Välkommen till vårt Speedplay Syzr Mtb specjalerbjudande! Tänk på bikeinn när du vill förnya ditt cyklingmaterial. bikeinn är en onlinebutik som arbetar tillsammans med de bästa nationella och internationella märkena som Speedplay så att du kan hitta allt du letar efter och kunna njuta av ditt liv och dina aktiviteter till fullo. Kolla in de tillgängliga produkterna under Komponenter.

Funktioner Speedplay Syzr Mtb

Sensorer
Färg
Produkttyp
Rekommenderad Användning

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Prissättning pedal och vik eller för paret

-

Är priset för paret av pedaler och vikar eller ens en pedal och vik bara?

våra experter svarar

Hej, är priset för ett par pedaler och knapar. Hälsningar.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga