`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sram

Sram Force1 Gxp 175 110Bcd 42D

 • Sram Force1 Gxp 175 110Bcd 42D
 • Sram Force1 Gxp 175 110Bcd 42D

Sram Force1 Gxp 175 110Bcd 42D

Produktbeskrivning Sram Force1 Gxp 175 110Bcd 42D

SRAM FORCE® ett vevparti tillför Cyclocross ett spel förändras uppgradering i prestanda och tillförlitlighet genom att kombinera hållbarhet, enkelhet och effektivitet SRAM Force 22 väg i kombination med vår MTB 1x teknik, X SYNC ™.

Funktioner:

SRAM X SYNC ™ bred tand, ger smal tand drevet teknik maximal kedja kontroll avgörande i cyclocross

Enkelriktad kol i vevarmen matchas till en smidd legering spindel för lätt och hållbarhet

Enkel ring drivlina förenklar funktionalitet

Specifikationer:

Arm Material: Carbon armar med smidda aluminium avtagbar spindel

Vikt: 679g 24mm, 172.5mm, 50T, ingen BB

Kompatibilitet: 110 och 130 BCD, SRAM 10 eller 11 hastighets kedjor

Finish: Natural kol armar

Rekommenderade Kedja: PC 1170

Teknik Markera (s): X SYNC ™ / Hidden Bolt konfiguration

Andra: drevet och GXP koppar ingår ej

Teknologi:

BB30:

Förutom allvarliga viktbesparingar innebär detta vevlagret smala Q-faktor, mer fotled clearance större lager hållbarhet och starkare vev konstruktion.

GXP®:

GXP s Gutter Seal konstruktionen minskar friktion och vikt förbättra både känsla och prestanda.

Presspassnings ™:

En variant av den externa GXP vevlager, skär presspassnings vikten med upp till 40 gram och underlättar installationen genom att du trycker på de lagerkapslarna i ramen i stället för gäng dem. Den kräver ingen ändring av veven spindeln längd och diameter.

Presspassnings 30 ™:

Detta är en ny konstruktion som leds av SRAM. Det är allt det bästa från BB30 och Press Fit vevlager i en fängslande paket. Detta vevlagret är avsedd för 30mm spindel vevparti. Den viktigaste skillnaden med presspassnings 30 är hur lagren är monterade i ramen. Lager är inrymt i nylon koppar som ska pressas in i ramar vevlager skal. Presspassnings 30 kommer att innehålla en integrerad tätning, förmonterad i kopparna, att ytterligare förlänga lagerlivslängd. Ramar kommer att behöva en 46mm innerdiameter vevlager skal för att tillgodose detta system. Presspassnings 30 för vägen kommer att kräva en 68mm bred skal medan presspassnings 30 för MTB kommer att kräva en 73mm bred skal. Fördelar: Stora viktbesparingar, smala Q faktor, mer fotled clearance, större lager hållbarhet, styvare / starkare vev konstruktion, enkel installation. Tillåter större ram diameter rör ökande ram styvhet. Nackdelar: Fortfarande söker.

X SYNC ™:

SRAM X SYNC ™ 1X kedjehjulen ge den högsta nivån av prestanda och hållbarhet. SRAM X SYNC ™ höga fyrkantiga tänder kanter engagera kedjan tidigare än traditionella triangelformade tänder. Den kraftiga och smala tandprofil, liksom rundade fasade kanter, hjälpa till att hantera en avlänkas kedja. För att ge bästa möjliga prestanda i leriga förhållanden, har X SYNC ™ kedjehjulen utformats med lera clearing urtag för de inre kedjelänkarna och rullar. Engineered i Tyskland, X SYNC ™ ringar är en integrerad del av SRAM 1X ™ drivlina.


Känner du till alla egenskaper som gör Sram Force1 Gxp 175 110Bcd 42D unikt. Om du är intresserad av Sram Force1 Gxp 175 110Bcd 42D, bör du veta att denna produkt är tillgänflig i lager just nu hos onlinebutiken bikeinn. Vår breda Vevarkollektion kommer se till att du hittar exakt det du söker så att du kan njuta av din cyklingaktivitet till fullo. Njut av förmånerna av att handla på bikeinn och gå med i den största sport communityn.

Funktioner Sram Force1 Gxp 175 110Bcd 42D

Produkttyp
Sensorer
Rekommenderad Användning

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga