`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sram

Sram Gx1 1400 Gxp 175 X-Sync 32D

 • Sram Gx1 1400 Gxp 175 X-Sync 32D
 • Sram Gx1 1400 Gxp 175 X-Sync 32D

Sram Gx1 1400 Gxp 175 X-Sync 32D

Produktbeskrivning Sram Gx1 1400 Gxp 175 X-Sync 32D

SRAM GX vevparti ger jämn prestanda varje gång ut. Med SRAM X SYNC ™ kuggprofil är GX vevparti konstruerad för hela kedjan kontroll. Varje tand tjocklek är CNC frästa för att fungera smidigt med kedjans inre och yttre förbindelser.

Funktioner:

CNC frästa 7075, två ton anodiserad X SYNC ™ drevet-en integrerad del av SRAM 1x ™ drivlina

Våra Open kärnteknik (oktober ™) vevar är styvare, starkare, och lätt bortom alla fast Forged vevpartiet.

X SYNC ™ lång, fyrkantig tand design ger maximal kedja kontroll

Sharp, smal tandprofil och rundade fasade kanter att hantera ett avböjt kedja

Mud clearing urtag för inre kedjelänkarna och rullar

Alternativet kedjedrevet guard

BOOST 148 kompatibel

Fett cykel vev alternativ

Specifikationer:

Arm Material: Open kärnteknik ™ AL

Vikt: 680 g (24 mm spindel, 175 mm, 32T)

Guard: Chain vakt tillgänglig

Vevlager: BB30, presspassnings 30 GXP®, presspassnings GXP®

Kedjedreven: X SYNC ™ CNC bearbetade kedjedreven

Rekommenderade Kedja: PC X1

Gränssnitt: 24mm, 30mm

Teknik Markera (s): X SYNC ™, oktober ™ (Open kärnteknik), GXP®, BB30, presspassnings GXP®, presspassnings 30 BOOST

Alternativ: BOOST 148

Annat: Chainline 49.0mm, 52.0mm, 66.5mm

Teknologi:

BB30:

Förutom allvarliga viktbesparingar innebär detta vevlagret smala Q-faktor, mer fotled clearance större lager hållbarhet och starkare vev konstruktion.

LYFT:

Med revolutionerande framsteg inom cykelDelar, som SRAM XX1, X01 och X1 drivlinor, har mountainbike designers fått nästan gränslös frihet att enbart fokusera på resultatet för cykeln. Varje framsteg kräver att hela paketet fungerar felfritt. Aggressiva spår och enduro åkare har blivit allt dra fördel av större hjul, men många fortfarande se 27.5 "och 29" hjul som en möjlig svag länk. Vilket är anledningen till SRAM har utvecklat en öppen standard med Boost kompatibla komponenter för SRAM drivlina, hubbar och RockShox gafflar.

GXP®:

GXP s Gutter Seal konstruktionen minskar friktion och vikt förbättra både känsla och prestanda.

OCT (Open kärnteknik) ™:

Att tillverka vår Open kärnteknik en enda massa av premium legering trycks dras och pressas in i en ihålig vevarmen. Under vår exklusiva processen magiska händer, producerar högsta styrka samtidigt som den är vikt vid medvetande. Vi kanske inte varit den första att tillverka ihåliga vevarmarna, men vi är bäst genom att ge den högsta styvhet i förhållande till vikt ute. Våra ULT vevar är styvare, starkare, och lätt bortom alla fast smidda vevparti och när vi använder vår AL 7050 TV att tillverka med oktober resultaten är imponerande.

Presspassnings ™:

En variant av den externa GXP vevlager, skär presspassnings vikten med upp till 40 gram och underlättar installationen genom att du trycker på de lagerkapslarna i ramen i stället för gäng dem. Den kräver ingen ändring av veven spindeln längd och diameter.

Presspassnings 30 ™:

Detta är en ny konstruktion som leds av SRAM. Det är allt det bästa från BB30 och Press Fit vevlager i en fängslande paket. Detta vevlagret är avsedd för 30mm spindel vevparti. Den viktigaste skillnaden med presspassnings 30 är hur lagren är monterade i ramen. Lager är inrymt i nylon koppar som ska pressas in i ramar vevlager skal. Presspassnings 30 kommer att innehålla en integrerad tätning, förmonterad i kopparna, att ytterligare förlänga lagerlivslängd. Ramar kommer att behöva en 46mm innerdiameter vevlager skal för att tillgodose detta system. Presspassnings 30 för vägen kommer att kräva en 68mm bred skal medan presspassnings 30 för MTB kommer att kräva en 73mm bred skal. Fördelar: Stora viktbesparingar, smala Q faktor, mer fotled clearance, större lager hållbarhet, styvare / starkare vev konstruktion, enkel installation. Tillåter större ram diameter rör ökande ram styvhet. Nackdelar: Fortfarande söker.

X SYNC ™:

SRAM X SYNC ™ 1X kedjehjulen ge den högsta nivån av prestanda och hållbarhet. SRAM X SYNC ™ höga fyrkantiga tänder kanter engagera kedjan tidigare än traditionella triangelformade tänder. Den kraftiga och smala tandprofil, liksom rundade fasade kanter, hjälpa till att hantera en avlänkas kedja. För att ge bästa möjliga prestanda i leriga förhållanden, har X SYNC ™ kedjehjulen utformats med lera clearing urtag för de inre kedjelänkarna och rullar. Engineered i Tyskland, X SYNC ™ ringar är en integrerad del av SRAM 1X ™ drivlina.


Sram Gx1 1400 Gxp 175 X-Sync 32D är tillgänglig i olika färger och storlekar. Om du är intresserad av att köpa Sram Gx1 1400 Gxp 175 X-Sync 32D från vår online cyklingbutik bikeinn, tveka inte mer och få varan levererad till din dörr inom några dagar. På bikeinn kan du garanterat hitta de lägsta priserna på produkter inom cyklingutrustning från märket Sram.

Funktioner Sram Gx1 1400 Gxp 175 X-Sync 32D

Produkttyp
Sensorer
Rekommenderad Användning

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga