`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sram

Sram Crank Set Red22 GXP Yaw. GXP Cups NOT incl 172.5 53-39

 • Sram Crank Set Red22 GXP Yaw. GXP Cups NOT incl 172.5 53-39
 • Sram Crank Set Red22 GXP Yaw. GXP Cups NOT incl 172.5 53-39

Sram Crank Set Red22 GXP Yaw. GXP Cups NOT incl 172.5 53-39

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Sram Crank Set Red22 GXP Yaw. GXP Cups NOT incl 172.5 53-39

SRAM Red® Exogram Crankset är helt ihålig hela vägen till spindeln. Dess dolda bultmönster gör en bättre användning av kolfiber för att ytterligare förbättra styvhet och kasta vikt. Den fantastiska X GLIDER ™ kedjedreven är optimerade för användning med Yaw ™ teknik i framväxeln, vilket ger sömlös, felfri prestanda.

Funktioner:

Exogram tekniken använder en stor, ihåligt tvärsnitt hela vägen till spindeln, vilket minimerar vikt och samtidigt maximera styvheten. Vår styvaste vev någonsin

Dolda bultmönster utnyttjar egenskaperna hos kolfiber samtidigt presentera ett elegant utseende

Styvare X GLIDER ™ kedjedreven har tjockare konstruktion, avancerade skifttids stift och ramper, som är optimerade för växling med Yaw ™ framväxeln

Bedövning två ton yta

Specifikationer:

Arm Material: Carbon

Drevet Material: Bearbetade metallringar

Vikt: 609g (GXP 172.5mm / BB ingår ej)

Annat: Endast kompatibel med SRAM Yaw ™ framväxeln

Teknologi:

Exogram ™:

Den nya Hollow Carbon Byggandet inleds i vevarmen och sträcker sig in vevar "spindel. Det maximerar styvhet i förhållande till vikt.

X GLIDER kedjedreven:

Kedjedreven är konstruerade för en optimerad skiftande prestanda med Yaw framväxeln. De styvare ringarna (5mm 7075 T6 aluminium CNC frästa) funktionen uppväxling nitar med en avancerad design som antogs från SRAM XX. CNC-bearbetning möjliggör exakt kontroll av varje tand form, ramp, och nästan alla skiftande inslag i kedjedrevet. Kedjedreven, kedja och framväxeln är utformade som ett enda integrerat system för optimal prestanda.


Sram Crank Set Red22 GXP Yaw. GXP Cups NOT incl 172.5 53-39 är en produkt som motsvarar Vevarkategorin inom Komponenterurvalet på din cyklingbutik online, bikeinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till bikeinn communityn. Vad är fördelarna med Sram Crank Set Red22 GXP Yaw. GXP Cups NOT incl 172.5 53-39? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för cykling.

Funktioner Sram Crank Set Red22 GXP Yaw. GXP Cups NOT incl 172.5 53-39

kundens omdömen och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Vänster vev

-

Är den vänstra vev som ingår i dessa varor?

våra experter svarar

Ja, till vänster av sprickan är inkluderad i rumspriset. Med vänliga hälsningar

Om innehållet i varor

-

Tyvärr, jag skickade en fråga på japanska av mitt misstag. Om "Sram vevparti Red22 GXP Yaw. GXP Cups INTE inkl 172,5 53-39" omfattar denna punkt innehåller höger och vänster vevar och drevet helt? Hur "koppar inte inkl det är "??

våra experter svarar

Inga problem, är objektet ingår inte helt vänster och höger om veven och kedjan ring. Cup, ingår inte i denna uppsättning. Tack alla!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga