`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sram

Sram Disc Brake X0 Carbon GS Black/Red Rear 1800mm Hose (Rotor/Bracketsold separately)

 • Sram Disc Brake X0 Carbon GS Black/Red Rear 1800mm Hose (Rotor/Bracketsold separately)
 • Sram Disc Brake X0 Carbon GS Black/Red Rear 1800mm Hose (Rotor/Bracketsold separately)
 • Sram Disc Brake X0 Carbon GS Black/Red Rear 1800mm Hose (Rotor/Bracketsold separately)

Sram Disc Brake X0 Carbon GS Black/Red Rear 1800mm Hose (Rotor/Bracketsold separately)

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Sram Disc Brake X0 Carbon GS Black/Red Rear 1800mm Hose (Rotor/Bracketsold separately)

Den släta känslan av smidda spaken aluminium i kombination med svelte 2 kolvsok ger dig precis vad du behöver för att driva saker lite längre. Så oavsett om du framryckning dig ner en skissartad ränna eller ludd bromsarna genom ett huvud hög berm ger X0 du förtroende att tänka mindre på bromsarna och mer om den aktuella uppgiften.

Specifikationer:

Vikt: 310g

Lever Material: Carbon

Caliper Design: Smidda 2 stycke aluminium

Rotor: Centerline

Pad: Aluminium backas organiska

Fluid: DOT 5.1

Mount: Ambidextrous

Justering: Bearbetat räckvidd justera, justerbar Banjo

Specialfunktioner: TaperBore ™ -teknik, Matchmaker ™ X-kompatibel, Split Clamp

Material: Smidda aluminium

Pad / försäljning: Toppmatad

Användning: XC / Trail

System: Hydraulisk

Tri Rikta Caliper Positioning System: Nej

Tool Free Pad Ersättare: Ja

Ambidextrous: Ja

Rostfritt Hårdvara: Ja

Teknologi:

Kontakta Point Adjustment ™:

Vissa människor gillar den momentana effekten av en kort hävarm kast. Andra föredrar känslan av en längre kast. Med kontaktpunkten Adjust kan du välja den position du vill fingrarna att vara i när bromsarna är engagerade. Det är ett snabbt och enkelt sätt att anpassa känslan av din bromsar utan att behöva flytta kuddar. Det är också ett sätt att balansera de båda bromshandtagen att känna exakt samma.

Djup Stroke Modulation ™:

Det finns en fin linje mellan att bromsa hårt och bromsning så hårt att du förlorar dragkraft. Djup linjeändring tillåter ryttare att helt navigera den linjen och kontrollerar även de mest kraftfulla bromsar med finess.

DOT 5,1 ™:

Värme är en fiende till alla bromssystem, så framsteg inom värmehantering, menar framsteg i din ride. Du ser, vi fann att i våra system DOT 5.1 tar nästan 3 gånger längre tid att koka än DOT 4, vilket möjliggör felfri blekna fri prestanda i ännu mer extrema förhållanden.

Intergrated Reservoir:

Med TaperBore Technology ™ vi har integrerat behållaren och huvudcylindern på våra hydrauliska skivbromshandtagen för att skapa en super snygg (och ännu lättare) spak design.

Matchmaker och MMX-kompatibel:

Spara vikt och röran på baren med Matchmaker. Den rymmer Avid spakar, SRAM® triggers och olika RockShox® kontroller, alla med ett snyggt, ljus, klämma en dröm för styret komponent fotavtryck naturvårdare världen över. Finns i två versioner: Matchmaker ™ X integrerar RockShox®XLoc och är kompatibel med XX och X0 bromsar. Standard Matchmaker ™ är också tillgängliga och fungerar med alla delad klämma konstruktion och RockShox® PushLoc.

Power Reserve Geometri:

Vid slutet av dagen, en bromshandtaget helt enkelt multiplar den kraft handen genererar (precis som nötknäppare). Avid Power Reserve Geometry ™ representerar ett sätt att tänka på fysiken av hävstång och din hand komfort. Denna filosofi är fundamentalt annorlunda än andra i branschen bromsar. På grund av vrid placering, dikterar fysik som med andra bromshandtagen fingrarna tenderar att glida av ändarna som du drar. Avid är annorlunda. Vi har utformat våra spakar med sväng närmare styret, i själva verket, närmare än någon annan i branschen. Den resulterande spakrörelse har mindre aktiv resa, en båge som är närmare fingrarna naturliga rörelse och ger mer kraft till bromsen. Den svala delen är, varje Avid spaken har det.

Nå Justera:

Bromshandtaget passform och känsla är en personlig sak. Ryttare har individuella positionerings preferenser, samt unika handstorlekar och fingerlängder. Nå Justera gör det enkelt att justera hävstång för maximal kontroll ett finger för alla.

TaperBore Technology ™:

Termen "TaperBore" hänför sig till en unik patentsökt förslutningssystemet i vår Elixir och Kod- spakar. Det sparar vikt, ser super snygg, förbättrar spak återkoppling och viktigast-ger dig mer makt och kontroll.

Toppmatade Pads:

När det enda mellan dig och leden är cykel underhåll, varje sekund frågor. Med våra toppmatade kuddar, kan nya skivbromsklossar installeras utan att ta av hjulet, som arbetar under tjocklek eller göra något upp och ner pad jonglering, så att du kommer att vara redo att rida mycket snabbare.

Tri Rikta ™ Caliper Positioning System ™:

En annan ursprungliga Avid teknik som gör livet bättre det har aldrig varit en lättare broms att installera och justera. Med Avid Tri Justera ™ Caliper Positioning System ™, rikta bromsok till rotorn bokstavligen tar bara några sekunder. Bara lossa CPS ™ bultarna lite, och sedan pressa bromsspaken medan åter dra åt skruvarna. Perfekt bromsok justerings bara sådär.


Älskar du cykling? Få din Sram Disc Brake X0 Carbon GS Black/Red Rear 1800mm Hose (Rotor/Bracketsold separately) och njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som Sram ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av Komponenter för alla storlekar och väderförhållanden. För att kunna ge dig de mest effektiva cyklingmodellerna som möjligt, har de flesta av våra Bromsarvaror designats i samarbete med proffsen!

Funktioner Sram Disc Brake X0 Carbon GS Black/Red Rear 1800mm Hose (Rotor/Bracketsold separately)

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga