`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sram

Sram Red22 Hidraulico Llanta Rear

 • Sram Red22 Hidraulico Llanta Rear
 • Sram Red22 Hidraulico Llanta Rear
 • Sram Red22 Hidraulico Llanta Rear

Sram Red22 Hidraulico Llanta Rear

Produktbeskrivning Sram Red22 Hidraulico Llanta Rear

Om du tror på bättre prestanda bör du tro på hydraulisk väg (HydroR ™) bromsar. Vår prisbelönta HydroR ™ -tekniken är uppfyllelsen av löftet om bättre bromsförmåga, mer kontroll och bättre prestanda under alla förhållanden. SRAM RED levererar på löftet om broms förtroende och säkerhet som ger varvtalsreglering och stabilitet till en ny nivå.

Funktioner:

Behåller våra 2015 konstruktions framsteg med ett nytt utseende

RED ergonomi inklusive Reach Justera

SRAM Road 11 hastighet kompatibel

Optimerad makt och modulering för högre hastigheter och bättre kontroll

Raffinerad spak kropp design är mer bekväm

Enkel åtkomst strömningsöppningen bekväm service

Shift paddel design är lätt och ger förbättrad clearance finger

Specifikationer:

Vikt: (post mount) 449g (vänster spak, främre bromsok, 800mm slang, DIR, 160mm rotor och hårdvara)

Hastigheter: 11

Kompatibilitet: SRAM Red® & Force Yaw ™ framväxelförare, Exact manöverdon ™ bakväxlar, SRAM Red® HRD

Rekommenderad Grupp: SRAM Red®, SRAM Force

Teknik Markera (s): HydroR // Yaw ™ / DoubleTap ™ / Zero Förlust ™ på fram och bak / ErgoDynamics ™ Fit / Oberoende EZ tillgång Shift Bromshandtag Reach Justera ™

Finish: Falcon grå & svart anodiserat

Material: Carbon växelbromshandtagen, titan hårdvara, texturerat kåporna, smidda aluminiumskiva tjocklek

Annat: Stål backas organiska kuddar, DOT 5,1 vätska

Teknologi:

Connectamajig:

Den Connectamajig ™ är kopplingsslangen som gör första uppsättning av SRAM väg hydrauliska bromssystem enkelt, snabbt och bekvämt för fabriken, hantverk byggmästare eller återförsäljare. Hotelser av hydraulik är borta med en push och en twist, dess bara så lätt. Connectamajig är tillgänglig för cykeltillverkare och arbetar för SRAM Red 22 och S 700 vattenkraftsystem.

DOT 5,1 ™:

Värme är en fiende till alla bromssystem, så framsteg inom värmehantering, menar framsteg i din ride. Du ser, vi fann att i våra system DOT 5.1 tar nästan 3 gånger längre tid att koka än DOT 4, vilket möjliggör felfri blekna fri prestanda i ännu mer extrema förhållanden.

Dubbelklicka:

Vad det är: DoubleTap® är flaggskeppet teknik som leder SRAM väg gruppo revolution. Det är en enkel men elegant och avancerat system som behandlar frågor Utan att göra avkall på prestanda, komfort och vikt med en revolutionerande skifte / bromshandtaget design.

Vad den gör: DoubleTap® gör växling enklare och snabbare, vilket eliminerar besvärliga och obekväma associerat med två spaksystem. DoubleTap hanterar upp och nedväxlingar i en kort, svepande rörelse med minimal ansträngning och maximal komfort oavsett var du är på stängerna.

Så fungerar det: DoubleTap® använder två spärrhakar, en för att hålla spärrhjulet, och en för att transportera upp och ner genom växling. Spärrhakarna är arrangerade på ett sätt så att de kan hoppa varandra beroende på hur långt och hur mycket tryck, driva du växelspaken. Med korta, snabba kranar transporthaken (04) förflyttar spärrhjulet (02) upp genom växlingsområdet. Nedväxling kommer via en längre svep av spaken (i samma riktning inåt du uppväxling, men till en ergonomiskt maxim 15 ° vinkel) med hållhaken (03) och transporthaken hoppar över varandra snabbt och smidigt.

Location, location, location: DoubleTap är en rörelseenkelriktade spakarna (05) fungerar felfritt oavsett vilken position du skiftar från. Dess dubbla ledade konstruktion (01), som är helt skild från bromsvrid är lätt engagerad från huvarna eller dropparna.

Till skillnad från alla andra framåt kontroller låter DoubleTap® också du drar växelspaken i mot staplarna så att du kan växla upp medan tävlar eller attackera utan att ge upp ett fast grepp.

Söndra och härska: På DoubleTap® kontroller, broms- och växelspakar är helt oberoende, som vart och ett med sina egna ledpunkter. Detta gör inte bara för multiposition funktionalitet, den eliminerar också risken att engagera bromsar eller reglage oavsiktligt en olycklig bieffekt av andra skift / bromshandtaget mönster.

Vad det betyder för dig: Den effektiva och ergonomisk design minskar vikten och eliminerar huvuddelen samtidigt lägga komfort. Du kan skifta från vilken position som helst på staplarna, även när tävlar, vilket ger dig en avgörande fördel gentemot dina konkurrenter, och vår nya singel hävstångsmekanism kan även flytta snabbare, enklare och med större precision, utan risk för att skura hastighet eller förlora din grepp. DoubleTap® är hörnstenen i SRAM angrepp på väg cykling. Det är ett nytt sätt att flytta och ett nytt sätt att tänka som kommer att sätta dig steget före konkurrenterna, oavsett var du hittar den.

ErgoDynamics ™:

Den består av tre separata element för att avsevärt förbättra din ridvana på SRAM DoubleTap kontroller. Bromsspaken är något längre än tidigare DoubleTap väg kontroller för att öka räckvidden från dropparna. Den oberoende räckvidd justera funktioner på bromsen och växelspakar är lättare att få tillgång till snabbt justera för varje handstorlek. Slutligen har formen av kåporna helt omgjorda med en mindre diameter och högre toppform för att öka förarens kontroll och förbättra finger wrap.

Nå Justera:

Bromshandtaget passform och känsla är en personlig sak. Ryttare har individuella positionerings preferenser, samt unika handstorlekar och fingerlängder. Nå Justera gör det enkelt att justera hävstång för maximal kontroll ett finger för alla.

Yaw ™:

Framväxeln buren roterar för att upprätthålla en konsekvent vinkelförhållande med kedjan. Yaw tekniken eliminerar behovet av växel trim. Som ett resultat, förskjutningar känner sig mer direkt, mer exakt, och i kombination med den nya röda vevpartiet och klingor, ger en oöverträffad prestanda fördel framför växling.

ZeroLoss ™:

ZeroLoss betyder helt enkelt, ja, noll förlust när du trycker på spaken, för en uppväxling eller ned skift, kabeln är inkopplad direkt noll förlust av rörelse. Det finns ingen medelväg där huset väntar på övergången till komma. Växlingar är omedelbar och exakt.


Upptäck Sram Red22 Hidraulico Llanta Rear i lager till bästa pris. Besök oss på bikeinn, din onlinebutik för cyklingutrustning och ta del av alla erbjudanden utan att kliva utanför dörren. Vi garanterar säker betalning och möjlighet att spåra din frakt! Beställ din Sram Red22 Hidraulico Llanta Rear och uppgradera din utrustning. Njut av dina dagliga sportaktiviteter till fullo!

Funktioner Sram Red22 Hidraulico Llanta Rear

Laddare och batterier
Laddare och batterier
Modalitet

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Sram

-

juste produkt

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI