up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Suunto

Suunto Kolla På Core All

Suunto Kolla På Core All

Suunto Kolla På Core All

Suunto Kolla På Core All

plus
 • 360Suunto Kolla På Core All
 • Play videoSuunto Kolla På Core All
 • Suunto Kolla På Core All
 • Suunto Kolla På Core All
 • Suunto Kolla På Core All
 • Suunto Kolla På Core All

Suunto Kolla På Core All

Produktbeskrivning Suunto Kolla På Core All

En klocka till dina behov, perfekt för att erbjuda dig viktig information för dina äventyr. Den nya Suunto Core All Black har inte bara ett slående och elegant utseende med sina svarta finish, men det kommer också att vara en bra hjälp oavsett var du går med sina otroliga egenskaper.

Den här utomhusklockan berättar när det kommer en stormning med stormlarmet, med detta kan du göra det mest exakta beslutet på din väg. Dessutom har du en höjdmätare, barometer, termometer, digital kompass och barometrisk trendindikator. Trycksensorn arbetar i fyra lägen. Suunto Core har ett automatiskt alti baro-läge som upptäcker rörelser eller frånvaro av rörelser och ändras därmed.

Suunto All Black är en väldigt komplett klocka som du kan använda både för att utforska de mest avlägsna platserna på jorden och att gå till ett ledigt möte med dina vänner. Det är väldigt mångsidigt! Suunto Core All Black - NY!


Suunto Core samlar en rad korrekta uppgifter och information som du behöver när du utforskar de vildare delarna av världen.


Du tittar upp och ser stjärnor. Men din Suunto Core ser en annalkande stormby. Och det säger du med Storm Alarm - en av flera intelligenta funktioner som kan hjälpa dig att göra genomgående bra beslut. Bygga vidare på framgången med den ärevördiga Suunto Vector håller Suunto Core dig informerad med en noggrann höjdmätare, barometer, digital termometer, vädertrendsindikator och digital kompass.


Manometern fungerar i fyra olika lägen, inklusive en automatisk inställning som känner din rörelse eller därav brist, växla mellan höjdmätare och barometer därefter.


Kompassen har en roterande bezel för traditionell användning, eller en en-touch-funktion som låter dig se, låsa och följa en bäring.


Dagliga funktioner inkluderar dubbel tid, datum, alarm, sport Chronograph och förutspådda tider för soluppgång och solnedgång


Produkt EgenskaperHöjdmätare: Skillnad Mätning / Start från 0, loggbok, automatiskt läge


Barometer: Storm Alarm, vädertrendsindikator, Väder Graph


Kompass: roterande bezel, Digital Bearing, Easy Calibration


Djup Mätning: Maxdjup 10 m


Klocka: Soluppgång / Solnedgång Time, dubbel tid, nedräkning


Övrigt: Button Lock, 4 Language Menu


Om du är intresserad av Suunto Kolla På Core All, upptäck då också andra cyklingprodukter relaterade till Suunto i Elektronikavdelningen och kika in i Klockorkatalogen. Dessutom, när du handlar på bikeinn, din cyklingbutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Funktioner Suunto Kolla På Core All

Färg
Kön
Produkttyp
Rekommenderad Användning
Ålder
Funktioner

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Helt nöjd!

-

Perfekt snabb leverans, mycket professionell service, det som sades, det var gjort. Bra jobbat, tummen upp för denna e-butik! :-)

Bra

-

Este un ceas perfect pentru calatorii

Enastående klocka

-

Klockan är fortfarande moderiktig och funktionell, med på grund av att man vill ha en efter filmen equalizer.

Suunto

-

basit kullanışlı ve kaliteli bir spor saat

Exceptionell produkt

-

Perfekt produkt, ny exceptionell, även om modellen är lite daterad är den alltid vacker och väsentlig, de som älskar sportklockor måste också ha ett Sunto, exakt och punktligt säljare TOPPris, stor tillförlitlighet Jag kommer säkert att göra andra inköp från dem, också utmärkt leveranstider.

Väldigt nöjd!

-

Supersnabb leverans, jag fick den på två dagar! Klockan motsvarar exakt vad du förväntade dig.

Levereras

-

Super överensstämmer med beställning och i tid

Höger

-

Bra produkt, lite komplicerat att kalibrera, väldigt ofta.

Suunto core svart

-

Det är allt jag förväntade mig och täcker alla mina behov. Den kom riktigt snabbt och var ganska lätt att installera. Ser bra ut och är min nummer ett gå att titta på.

Pålitlig återförsäljare, glöm inte tullar

-

Suunto Black Core är för närvarande en av de bästa produkterna om du letar efter en barohöjdmätare utan GPS. Eftersom GPS och smartphones / smartwatches potentiellt kan störa lavinmottagare är detta en viktig aspekt för skidturister. Men höjdmätaren är bara exakt till cirka 10 m (min erfarenhet hittills, efter en rundtur). Leveransen tog COVID-19 lite längre på grund av förhållandena. Klockan var välpackad. TradeInn skulle kunna ge lite mer insyn om extrakostnader (tullavgifter, men momsen är mycket liten). I slutändan var det fortfarande billigare än med andra leverantörer. 30 SFr tillsattes.

Snabbt och säkert

-

Türk müşteriler icin söylüyorum gayet hızlı bir şekilde geldi herhangi bir sorun yok ürün bekledigim gibi cok daha ucuz.

Bra produkt! traditionell negativ display med acceptabel synlighet

-

Jag föredrar den här typen av skärmar framför superljust, och batterier framför uppladdningsbara, av alla nya modeller. Siffrorna ser tillräckligt bra ut och du kan gå ut utan rädsla för autonomi, ge korrekta avläsningar, och det är vackert och diskret, även om stor ...

översyn

-

Utmärkt klocka som jag rekommenderar till alla. Jag fann mig så bra att jag köpte två, en att ge bort. Suunto är en högkvalitativ produkt

En perfekt klocka

-

Klockan är stor, ja höjdmätaren måste du kalibrera den nästan varje gång. Termometern markerar bra, så länge du tar av den från handleden ett tag för att fånga rumstemperaturen. För resten har jag fortfarande saker att prova.

Betyg

-

Genial klocka, absolut bra produkt, jag kan bara rekommendera

Molt bon rellotge

-

Rellotge perfekta, precise, poc pes ... Jag kommer inte att skilja skärmens kontrast i vissa situationer (det är en lösning som är löst). Leverans i temps estimat.

Det bästa kvalitetspriset

-

snabb leverans, inga problem, klockan, perfekt, höjdmätaren är rätt exakt om du reglerar den före aktiviteten, kompassen och spårföljningen går väldigt bra, både dijital och manualen, bra bergsklocka, resten av mycket bra, mycket nöjda med köpet, oslagbart kvalitetsprisförhållande

Suunto klocka

-

Beställningen kom snabbt, välpackad. Hours motsvarar beskrivningen.

Suunto kärna allt svart

-

Mycket bra produkt, enligt vad jag letade efter. Mycket bra service i TradeInn affären i Celrà.

Suunto kärna allt svart

-

Snabb leverans, se helt inpackad med några reservdelar till bonusarmbandet i lådan. Mycket snygg klocka överensstämmer med mina förväntningar som verkar robusta (att verifieras) inte kopplade till alla väsentliga funktioner för fighters (höjdmätare, kompass, barometer) instrumenten är exakta, jag kontrollerar kalibreringarna med traditionella verktyg. Inställningarna är intuitiva, det finns nästan inget behov av posten. Elegant och lätt det har blivit min klocka i vardagen. Jag rekommenderar, särskilt på den här sidan som erbjuder halva billigare än vad jag hade sett .... det är rätt pris, ju mer jag inte skulle ha köpt. Tack.

Skräp!!

-

SPARA DIN HÅRBETEBAR PENGAR, deras klockor är skit. De skräpar inte skräpet. Gör dig själv en tjänst och köp allt annat än en Suunto-produkt.

Suunto kärna allt svart

-

Tack så mycket. Klockan är perfekt. väldigt snabb leverans. Tack igen! Vänliga hälsningar!

Suunto alla kärnsvarta

-

Artikeln är original, säljaren återvänder till alla frågor. Frakt är mycket snabbt. Tack

Suunto

-

gelen saat birebir orjinal siteye çok teşekkür ederim. gerçekten güvenilir bir site. ve fiyatı çok uygun.

Suunto kärnvakt

-

bra klocka, levereras i tid.

Mycket bra

-

Bra produkt. Överensstämmer med beskrivningen. Snabb leverans.

Suunto core black

-

mottogs väldigt snabbt, välförpackade. Inga bekymmer och intuitiva instruktioner OK.

Başarılı

-

Suunto kärna alla svarta ... bugün ulaştı kargo herşey mükemmel tam beklediğim gibi kusursuz bir ürün, güvenilir bir site ...

Batteri hs

-

Mycket bra produkt. Titta enligt köp. Mycket negativ punkt ..... BATTERIET ÄR HS! Bra skada för en gåva. Stack tömdes efter 3 minuter

Batteri hs

-

Mycket bra produkt. Titta enligt köp. Mycket negativ punkt .... BATTEREN är HS! Bra skada för en gåva.

Batteri hs

-

Mycket bra produkt. Produkt enligt köpet. Mycket negativ punkt .... BATTEREN är HS! Bra skada för en gåva

Kärnan är svart

-

Utmärkt klocka. Allt som beskrivet. Kom in snabbt.

översyn

-

Beställde denna onsdag och levererade mycket nöjda med snabb leverans. Klockan ser bra ut väl förpackad och ny. Rekommenderas definitivt från denna webbshop

Kärnan är svart

-

Jag fick det snabbt. Men klockorna var i bruk, eftersom det inte finns någon klistermärke på skärmen och på remmen.

Optimering av leverans.

-

Allt är underbart. Tack. Kanske, som idé, bör du försöka expandera listan över företag som hanterar Leverans, nämligen - "New Mail".

Super

-

Säljaren är mycket korrekt och punktlig ... Prodavač du vrlo korektan i točan sa isporukom. Svaka pohvala !! TOPPEN

Super

-

Jag är glad med Vrekäufer .. Oduševljen sam sa prodavčem .. SUPER

Suunto kärna alla svarta exellent !!

-

Stor produkt kom snabbt och i perfekt skick! Intuitiv meny på franska än de flesta !! och instruktioner tillgängliga på nätet på franska också. Perfekt produkt som inte får missa

Top klocka

-

Denna klocka är en av de bästa, snabba, enkla att förstå med allt du behöver ... sedan med detta pris upp !! gillar allt på denna sida

Titta info

-

För de människor som inte vet ännu, är denna klocka framträdande används i filmen equalizer. Denzel Washington används vanligtvis stoppuret den regelbundet tids åtgärder. Trevlig film vacker klocka

Bra

-

Snabb leverans och produkt enligt beskrivningen.

Bra pris / kvalitet

-

Titta mycket välbyggd att med några mindre förbättringar var perfekt. Huvudsaken är placeringen av över 2 dagliga alarm och en skulle vara ett stoppur i större och kan visa ta mellantider (aka varvtider). Hur man lagrar klockan kom i gott skick med några större problem. Min 4 stjärnor är mer för Suunto firmware.

Suunto core black

-

Mycket trevlig klocka, men det är en gåva och jag förväntar mig synpunkter från användaren om han är nöjd. Efter att redan erbjuds en Suunto Vector, men tyvärr inte vattentät (utan dykkurs ...) och reparerades 2 gånger Suunto, hoppas jag att kärnan inte kommer att ha samma problem och ge tillfredsställelse till berget som det erbjöds !!

Bra klocka

-

Bra klocka för bergsklättring. Höjdmätaren är mycket exakt och varje meter mark inte som min tidigare Suunto Vector gul som markerade var femte meter. Batteriet varar länge (mine bär två år) menyer är super lätt att komma åt, är dubbel tidsfunktion mycket praktiskt när du reser till ett annat land. (Så du vet när man ska ringa hehe) kompassen också gör mycket bra. Det är i allmänhet mycket lättare att använda och mer intuitiv än min gamla bord. Som misslyckande är att de svarta modellen (gruvan) skärm tecken är små inomhus men utanför det är i slutändan för vad är utformad, ser bra ut även på natten. Den har också ett mycket attraktivt utseende, när du inte är på berget är ändå värt som en klänning klocka.

Bra

-

Jag köpte den i februari i år ... en fantastisk klocka förutom att den mittersta knappen på den sida där det finns tre, hårdnar I och kostnader aprertarlo.

Perfekt leverans

-

Allt perfekt, bra pris och leverans i tid, har du låtit mig göra ett gott intryck med min partner i 50 år.

Vacker klocka

-

Vacker klocka bara en liten lägenhet för bruksanvisningen som är för mig lite ljus framför allt för att sätta på franska annars bra användbar produkt att göra utomhusaktiviteter och snabb leverans .merci

Buenísimo

-

Utmärkt produkt !!

Woooow

-

Han kom !! och uppenbarligen är utmärkt

Funktionell och vacker design

-

Klockan håller sina löften. Mycket snabb leverans och bra service.

Super pm

-

Exakt vad jag ville. Bra pm, med tillförlitliga upplysningar om mängden så som fungerar utan en Internet-anslutning. Snygg design.

Stor klocka

-

Jag köpte denna klocka för många bra funktioner, men det är också förvånansvärt bekväma och snygga! Jag älskar stormen alarmfunktionen! Jag vet alltid när det är på väg att regn (och det gör mina vänner). Den höjdmätare, barometer och kompass är mycket exakt efter den inledande kalibreringen. Termometern kommer alltid att läsa bättre efter att ha tagit bort det i ca 10-15 minuter, eftersom din kropp temp kompenserar läsningen. Jag älskar svart på svart stil! Jag bär det hela tiden och jag har fått en hel del synpunkter på det. Det är en lite dyr för vad jag normalt skulle spendera på en klocka, men helt värt det! Runt stor klocka!

Trots allt bra.

-

Den information som är nödvändig till berg spela mycket praktiskt eftersom det kan erhållas i detta. Om radioklockan i denna stil Helst Men ,,,. Men det var bra att köpa.

Förväntad

-

Det var vad jag förväntade mig, mina förväntningar uppfyllda: en klocka med lagom sport berg utan att vara ansluten till nätverket (i sällsynta fall inte kan räkna med anslutning på alla platser). Som för tjänsten TREKINN (webb och leverans) perfekt, tack!.

Exceptionell produkt!

-

verkligt komplett produkt för utomhus, perfekt för bergsklättring!

Suunto core all black

-

Jag beställde Suunto Core All Black, snabb leverans kom perfekt packade, helt nya i rutan.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up