up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Suunto

Suunto Kolla På Core Regular

Suunto Kolla På Core Regular

plus
 • 360Suunto Kolla På Core Regular
 • Play videoSuunto Kolla På Core Regular
 • Suunto Kolla På Core Regular
 • Suunto Kolla På Core Regular

Suunto Kolla På Core Regular

Produktbeskrivning Suunto Kolla På Core Regular

Känner du redan den nya Suunto Core Regular modellen? Denna ABC-armbandsdator har certifierats av professionella klättrare som en av de bästa och mest funktionella enheterna för att hjälpa dig med din sports prestanda. Suunto Core Regular kan varna dig om en stark utbrott med '' Storm Alarm'', det här är definitivt en av favoritfunktionerna hos professionella klättrare eftersom det är till stor hjälp när du fattar viktiga beslut.

Suunto Core är utrustad med olika funktioner som gör att du kan klättra på ett optimalt sätt som: en digital kompass, en höjdmätare, barometer, termometer, en barometrisk trendindikator. Tack vare sin rörelsessensor känner denna innovativa enhet igen när du är i din fysiska aktivitet och aktiverar Altimeter-profilen som registrerar höjdförändringarna, men när du förblir rörlös i en viss höjd aktiveras Barometer-profilen och registrerar ändringarna i barometertrycket. Och naturligtvis erbjuder de grundläggande egenskaperna hos Suunto Core dig dubbeltid, stoppur, datum och tid för soluppgång och solnedgång. Det är klättrarnas bästa vän! Suunto Core Regular Black - NY!


Nödvändig utrustning för den lutande vertikalt, är Suunto Core professionella riktmärke för ABC wristops.


Du tittar upp och ser stjärnor. Men din Suunto Core ser en annalkande stormby. Och det säger du med Storm Alarm - en av flera intelligenta funktioner som kan hjälpa dig att göra genomgående bra beslut.


Bygga vidare på framgången med den ärevördiga Suunto Vector håller Suunto Core dig informerad med en noggrann höjdmätare, barometer, digital termometer, vädertrendsindikator och digital kompass.


Manometern fungerar i fyra olika lägen, inklusive en automatisk inställning som känner din rörelse eller därav brist, växla mellan höjdmätare och barometer därefter.


Kompassen har en roterande bezel för traditionell användning, eller en en-touch-funktion som låter dig se, låsa och följa en bäring. Dagliga funktioner inkluderar dubbel tid, datum, alarm, sport Chronograph och förutspådda tider för soluppgång och solnedgång.


Produkt EgenskaperHöjdmätare: Skillnad Mätning / Start från 0, loggbok, automatiskt läge


Barometer: Storm Alarm, vädertrendsindikator, Väder Graph


Kompass: roterande bezel, Digital Bearing, Easy Calibration


Djup Mätning: Maxdjup 10 m


Klocka: Soluppgång / Solnedgång Time, dubbel tid, nedräkning


Övrigt: Button Lock, 4 Language Menu


Vad tycker du om att hitta Suunto Kolla På Core Regular till det här priset? Otroligt, eller hur? Vänta inte längre utan köp varan du väntat på så länge på vår cyklingbutik online. Utrusta dig själv väl och njut utav dina dagliga aktiviteter till fullo med Suunto. Och det bästa är att vi erbjuder dig det bästa priset på marknaden på dina Elektronikvaror.

Funktioner Suunto Kolla På Core Regular

Färg
Kön
Produkttyp
Rekommenderad Användning
Ålder
Funktioner

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Bra klocka

-

En snygg klocka med kvalitetsbatteri. Höjdmätaren är ganska exakt. jag rekomenderar.

I test

-

Det har kommit till mig nyligen och för tillfället har jag inte kunnat kalibrera den, jag har tittat på manualen och jag är inte klar med att få den, jag kommer att fortsätta försöka. Jag vet inte hur exakt det kommer att vara att mäta dess parametrar. Klockan har stora dimensioner för små handleder.

Fin klocka till ett vänligt pris

-

I tid för smarta klockor som du måste sätta på en laddare varannan dag och som stör dig om varje rensning med aviseringar är detta en lättnad. Fin klocka med tydliga nummer, korrekt fungerande ABC-funktioner, väderlarm och väldigt lätt att använda. Klockan är lätt att läsa i mörkret med ljusknappen. Min första Suunto Core har gjort det i tio år men har en mörk skärm; denna ljusa skärm har bättre läsbarhet från många olika vinklar. Pris / kvalitet-förhållandet är utmärkt. Snabb leverans av Trekkinn och jag hölls väl informerade om statusen för min beställning. Rekommenderas om du vill ha en normal digital klocka med abc-funktioner.

Allt är bra, bra produkt.

-

Allt kom bra, bra produkt.

Punktlig med leverans.

-

Punktlig med leverans.

Suunto

-

Stämmer perfekt med mina förväntningar, enkla att använda

Bra klocka för berget

-

Bra klocka för klättraren. Jag har använt gruvan i mer än 3 år och sensorerna är mycket exakta. Stormlarmet fungerar bra. Jag använder den på jobbet, jag behöver en kompass och det lämnar inget att önska. Batteriet varar lite, men förväntas med tanke på mängden funktioner.

Suunto kärna

-

Möjligheten att mäta temperaturen på vattnet, möjligheten att förutsäga förändringar i vädret, två tidszoner, passar bra på handen. Du kan använda klockan på povsednevku.

Super service och superpris!

-

Produkten kom snabbt och var i perfekt skick!

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up